ПЛЕВЕН - 156

• 121 799
  • 805
  •   1
Отговори
# 510
  • Плевен
За дерматолог,д-р Недушева,за яслата съвет не мога да ти дам,понеже моето тръгна на градина без да е ходило на ясла.Записах го миналия декември когато стана на 3 години,просто попитах в близката ДГ и директорката го взе веднага.

# 511
Здравейте,
преди няколко месеца бях на преглед при д-р Гинчева в Света Марина. Тя ми каза, че за евентуалния ми следващ преглед, вече ще са преместени в новата им болница. Сега отварях сайта им да погледна графика на докторите и с изненада установявам, че нейното име не фигурира. Rolling Eyes
Някой запознат ли е дали е възможно да не работи вече там? Защо евентуално така е станало? Ако продължава да работи, то къде? И прегледите отново ли са платени?
Благодаря предварително.  bouquet

Здравей Simple Smile
Д-р Гинчева  работи вече на друго място-  в МЦ КИРМ "Св. Елисавета" на Скобелев 20.

А може ли мен да ме ориентира някой към добър хомеопат?

# 512
здравейте мами, извинявайте че така нахлувам в темичката  Simple Smile Sunglasses Stop
ама си търся детско столче (с облегалка и подлакътници) за автомобил, за момче, клас III
сиреч, не третокласник, а до 36 кг.
нашето го изяде кучето
мерси
в аванс Simple Smile
sincerely yours  bowuu
до следващо нахлуване   bouquet

# 513
Мами, препоръчайте добър гинеколог за установяване и проследяване на бременност. Ходя при Бързашки по принцип, но днес звъннах - първа свободната дата 22.10. Sad Не мога да чакам дотогава Sad Не знам към кого да се обърна Sad

# 514
Мами, препоръчайте добър гинеколог за установяване и проследяване на бременност. Ходя при Бързашки по принцип, но днес звъннах - първа свободната дата 22.10. Sad Не мога да чакам дотогава Sad Не знам към кого да се обърна Sad

Доц. Стойков в Св. Марина. Той ме следеше и при него родих. И 10 пъти да родя, пак ще е при него!

# 515
Търся детски кардиолог. При д-р Михайлов не можахме да се вредим, дори със записан час. Не се спазват часове, пълно с цигани препречили вратата. Ужас! С бебе на 6 месеца и чакане с часове си тръгнахме без преглед. Попитах в кардиологичният център на Дом на книгата - не преглеждали деца. Само д-р Михайлов бил за цял Плевен, или да се преглеждаме в София.  Shocked Е, голяма простотия! Давайте идеи, моите се изчерпаха.
Други варианти нямате. Пета градска в София не е далеч, но пак ще чакате цял ден и евентуално ще минете естествено срещу някаква сума около 100лв. Та търсете пак Михайлов. При такъв преглед и специалиста да е детски е важен и апаратурата да е за деца.

# 516
С малко повече упоритост се вредихме при д-р Михайлов. Преди мен пак и след мен пак мургавите бяха на линия. Тези преди нас прегледа за 40 минути. Нашият преглед беше 10 минути /със събличане и обличане общо/. Не че е моето дете, както знам, че всички ще си помислят. Но не мога да приема, че циганката /извинете, ако звучи расистко/ ще ми се хвали близо час пред вратата колко и е добре детето /на същата възраст/, как всичко яде /яде и пред нас, без проблем, задъхване, умора от игра. То се скъса да подскача и дори нямаше помен от умора, задъхване, изпотяване..../. Не твърдя, че съм специалист по детска кардиология, но не приемам да ми ударят една слушалка и да ми посочат вратата. Просто съжалих 1000 пъти, че подложих детето на толкова чакане и не се ориентирах към София.

# 517
Ванеса БиБи, София е отворена за неудовлетворени от прегледите родители. Националната кардиологична клиника е с телефон 029211211. Няма да ви върнат само защото вече сте посетили д-р Михайлов, но със сигурност ще кажат добри думи за него и колко много ценят мнението му.

# 518
  • Плевен
Ванеса, защо не отидете в София? Ако имаш притеснения, второ мнение ще те успокои. За тия часове чакане да сте отишли и да са ви прегледали в София.

# 519
Така ще направим, ама нали глава дебела....  smile3555.

# 520
Здравейте,
преди няколко месеца бях на преглед при д-р Гинчева в Света Марина. Тя ми каза, че за евентуалния ми следващ преглед, вече ще са преместени в новата им болница. Сега отварях сайта им да погледна графика на докторите и с изненада установявам, че нейното име не фигурира. Rolling Eyes
Някой запознат ли е дали е възможно да не работи вече там? Защо евентуално така е станало? Ако продължава да работи, то къде? И прегледите отново ли са платени?
Благодаря предварително.  bouquet

Д-р Гинчева вече не работи в СБАЛАГ"Света Марина".Ще работи извън страната.

# 521

Доц. Стойков в Св. Марина. Той ме следеше и при него родих. И 10 пъти да родя, пак ще е при него!

Доц.Стойков е вече началник на АГ отделението във Велико Търново.И той вече не работи в Св.Марина.При мен следва контролен преглед след секциото,но не съм си избрала при кого да ида,тъй като д-р Гинчева я няма. Може би д-р Вася Гаврилова,тя е била асистента на д-р Гинчева...

# 522
Здравейте, мили дами! Казвам се Диляна, на 19 години съм,от Дружба  на 23.06.2015 родих момиченце Никол! Много ще се радвам ако ме включите в прекрасната ви тема! Сама си гледам бебенцето, без помощ от баби и прочие, нямам много приятелки мами на тази възраст, така че ще се радвам страшно много да завържем приятелство.  Hug Mr. Green

# 523
Благодаря за информацията.  Peace

Може би д-р Вася Гаврилова,тя е била асистента на д-р Гинчева...
Това наистина не го знаех newsm78 Мислех, че са си индивидуални доктори.  Thinking

# 524
  • Плевен
Диляна, добре дошла:)!
Асистент не означава, че й е асистирала когато работи Simple Smile. А д-р Вася Гаврилова фамилията ли си е сменила? До скоро беше Георгиева.

Общи условия

Активация на акаунт