ПЛЕВЕН - 156

• 121 788
  • 805
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, мами! Скоро не съм Ви писала. В 9 месец съм и вече сме в очакване на малкото щастие. Въпросът ми е дали може да препоръчате добър педиатър? Благодаря Simple Smile

# 646
Здравейте,
има ли някой работещ в Бюро по труда ? Имам един личен въпрос.

# 647
Дъщеря ми е при доктор Митева , Втора Поликлиника. При нея сме още от изписването. Зависи ти какви очаквания имаш от педиатъра.

# 648
Ние сме при д-р Попова - III ДКЦ, много сме доволни!

# 649
Здравейте!Налага се следващата седмица да посетя вашия град за два дни и ми е нужна малко информация.Ще обикалям централната част на града-пл.Свобода,хотел Ростов.Интерисуваме наблизо има ли паркинг,който не е платен?Синя зона ли се води паркинга около площада?

# 650
Навсякъде в центъра паркирането е платено. Освен да си намериш място в някоя уличка, но шанса не е голям. Имай предвид, че в момента някои централни улици са затворени временно, затова погледни в някой плевенски сайт за деня ,в който ще си в пЛевен, коя улица или булевард ще бъдат затворени. Peace

# 651
Ако отседнеш в Ростов, отпред има паркинг за гостите на хотела, вярно малък е, но има.
Другият, големият срещу него, е платен, както и цялата зона околовръст.
Много голям проблем е паркирането, всеки ден го изпитвам на гърба си.   Tired
Приятно изкарване! Simple Smile

# 652
В централната част всичко е платено, освен малките, странични улички. Но за непознаващ града, ще е малко трудно.
Зависи къде ще се настаниш на хотел.

# 653
Благодаря,момичета.Надявам се да се оправя,не познавам града.....имам GPS на това разчитам.

# 654
Благодаря,момичета.Надявам се да се оправя,не познавам града.....имам GPS на това разчитам.
Не разчитай в момента,  половината централна част е затворена.
Ако кажеш в кой хотел ще отседнеш, може да те ориентираме и как да стигнеш. А после,  препоръчвам такси.

# 655
Не разчитай в момента,  половината централна част е затворена.
Ако кажеш в кой хотел ще отседнеш, може да те ориентираме и как да стигнеш. А после,  препоръчвам такси.

В четвъртък в 9.00трябва да съм паркирала някъде около пл.Свобода.Имаме работа по центъра до 15-16.00 часа.Ще нощуваме в хотел Балкан.В петък в 9.00ч.трябва отново да съм на площада и когато приключим се прибирам .

# 656
Остави си колата на х-л Балкан и с такси до площада. Ако се спуснеш пеш си там за 15мин, с такси за 2-3мин.
Евентуално може да паркираш на паркинга на ДНА ако има места, почти с-у площада е. Но много зависи от коя страна ще влезеш в града.

# 657
Здравейте, момичета Simple Smile
Аз да попитам някоя ходила ли е скоро на театър? Можете ли да препоръчате някоя постановка? Специално за "Боряна" се интересувам, но ако имате мнение и за някоя друга. Гледам, че ще гостува Иван Ласкин, имате ли впечатления?

# 658
  • Плевен/Пловдив
Здравейте, момичета Simple Smile
Аз да попитам някоя ходила ли е скоро на театър? Можете ли да препоръчате някоя постановка? Специално за "Боряна" се интересувам, но ако имате мнение и за някоя друга. Гледам, че ще гостува Иван Ласкин, имате ли впечатления?

Здравей,
Скоро не съм посещавала театъра, но сега прочетох за тази постановка - http://infopleven.com/%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%8 … 0%B3%D0%BE%D1%81/

# 659
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
Може ли някой да ми препоръча - от къде да си поръчаме хубава и вкусна торта за рожден на детенце.
Благодаря предварително !!!

Общи условия

Активация на акаунт