ПЛЕВЕН - 156

• 120 802
  • 805
  •   1
Отговори
# 690
Търся учител по пиано.

# 691
Момичета, препоръчайте ми очен хирург /ако въобще има такова животно/?  Laughing Става въпрос за упорит ечемик на клепача на окото, който трябва да се "цепне".

# 692
Момичета, препоръчайте ми очен хирург /ако въобще има такова животно/?  Laughing Става въпрос за упорит ечемик на клепача на окото, който трябва да се "цепне".
Аз имам такова чудо от ноември насам, но ме е страх и то взе, че намаля и почти изчезна.

# 693
Къде в Плевен има химическо чистене ?

# 694
Здравейте! bouquet
Искам да попитам няколко неща и ще се радвам да ми помогнете.
Става дума за центъра за професионално обучение "Престиж" и по-конкретно - курсовете за фризьор. Интересувам се от всякакви мнения, отзиви, впечатления. Какво е качеството на обучението, обръща ли се достатъчно внимание на ученика и лицензиран ли е този център? Изобщо всякаква информация би ми била полезна. Ще се радвам, ако някой е карал курс там (какъвто и да е) и има лични впечатления (или пък от негов близък/приятел/познат), да сподели. bouquet

Здравей. Аз сега карам курс по фризьорство в един салон, ако те интересува мога да ти дам номер на фризьорката.

# 695
  • Телиш/Плевен
Здравей. Аз сега карам курс по фризьорство в един салон, ако те интересува мога да ти дам номер на фризьорката.
Много ти благодаря, че се включи. Hug
Всъщност въпросът не касае персонално мен. Събирам мнения, тъй като една приятелка се интересува, но нашите приятели и познати нямат никакви отзиви, нямаше такива и в нета. Доволна ли си от обучението, от отношението? Ако искаш, пиши на лични. Всякаква полезна информация за центъра е добре дошла. Много ти благодаря за съдействието! bouquet

# 696
  • Плевен
В уличката зад Централ, по която  се стига до ул. Неофит Рилски.

# 697
И под училище "Иван Вазов".

# 698

На бул..Христо Ботев,, до Райфазенбанк .

# 699
Благодаря Ви  bouquet

# 700
  • Варна
Здравейте!

Извинявайте, че нахлувам в темата ви, но ми трябва информация от хора живеещи в Плевен. Резервирала съм си нощувка във вила "Кайлъка", в парк "Кайлъка" и ме интересува дали бързо и лесно мога да стигна от там до центъра на града.  Долу горе колко време би ми отнело това с кола? На едно място пише за 7 минути, на друго за 20мин. МГ"Гео Милев" в близост ли е до центъра?
От Варна съм и никога не съм била в Плевен  Embarassed.

Благодаря!  bouquet

# 701
Привет,

Доста сте далече от центъра, да не говорим от МГ "Гео Милев" Sad
С кола до центъра може би наистина поне 12-15 минути. А до гимназията може бо още толкова - хотелът и тя са в два противоположни края на града.
Имайте предвид, че Кайлъка е парк, изнесен извън Плевен.
Няма ли вариант за хотел Ростов например ? Той се намира на пъпа на града.
Не става за почивка, но предполагам идвате по работа.

Поздрави,

# 702
Solar Wind, Вила Кайлъка е извън града.
В самият център, малко под театъра има хотел Мираж. Стаите са в отлично състояние, нощувките евтини. Препоръчвам ви да си направите резервация там.

# 703
  • Варна
Благодаря ви, момичета!   bouquet

Ростов е зает в дните, които на нас ни трябва.
Мираж изобщо не го намерих като търсих хотел, ще го погледна - благодаря!
Ако остана на варианта вила Кайлъка пътя до там в добро състояние ли е?

Да препоръчате забележителности за посещаване? Надявам се да не е само по работа идването ни до Плевен и да има малко време и тях Simple Smile !

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 19:21 от Solar Wind

# 704
Solar Wind, той е малък хотел, но стаите определено са по-добри и от Ростов и Балкан, а цената е на половина.
Хотел Сити също е в централната част, не по-добър от Мираж, а цените са 80-90лв. за нощувка.
Хотел Военен клуб, отново централна част, но често няма места.

Пътят до вила Кайлъка като цяло е добър.

Забележителности - Панорамата, Къща музей “Цар Освободител Александър II” (в центъра, до театъра), Мавзолей - костница "Свети Георги" (до Общината).

Общи условия

Активация на акаунт