ПЛЕВЕН - 156

• 120 800
  • 805
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Sesylle, много благодаря!  bouquet Hug

# 706
  • Плевен
И "Кайлъка" да не забравите като забележителност Simple Smile Особено сега както се е раззеленил и птичките пеят.

# 707

Забележителности - Панорамата, Къща музей “Цар Освободител Александър II” (в центъра, до театъра), Мавзолей - костница "Свети Георги" (до Общината).
Амчи що пропускате Музеят на виното?

# 708
Ами защото за мен не е забележителност. А и в последно време е затворен и работи с предварително обаждане.

# 709
Момичета, да знаете от къде мога дa  купя компютърна игра,,   Minecraft,, ?

# 710
  • Плевен
Ако не е задължително да сте в центъра, вила Кайлъка се намира на прекрасно място. Математическата гимназия е в другия край на града, но щом сте с кола не мисля, че ще ви е проблем.

# 711
Момичета, да знаете от къде мога дa  купя компютърна игра,,   Minecraft,, ?
Бисе, защо трябва да я купуваш?
Sesylle, за този хотел Мираж имаш някакви лични впечатления ли? В смисъл препоръки? Вчера го загледах и се чудех дали наистина е добър и може да се препоръчва на гости, защото преди доста години точно там имаше заведение с лоша слава  newsm78 От любопитство питам Simple Smile
Иначе обикаляйки града съм виждала някакви стаи за гости в уличките зад х-л Балкан, но си нямам идея дали пак не се позлват с друго предназначение  Rolling Eyes

# 712
Ани, за подарък з аРД на един младеж е . Голям фен на комп.игрие . Иска точно тази игра...ходихме до Техномаркет,  в Бенстар питахме...нищо. Само онлайн се продава диска с играта.  Sad

# 713
Джина, влизала съм и в двата и съм виждала всички видове стаи. За чистота и хигиена мога да гарантирам. За другото не мога да кажа, нямам наблюдения. То всеки хотел може да се използва за различни цели.

# 714
Sesylle, сега видях ,че търсиш учител по пиано. Зависи за каква възраст и с каква цел ти трябва . Ако е за кандидатстване в НУИ ,се насочи към учител от училището. Мога да споделя имена, ако те интересува.

# 715
Бисерка, не е за кандидатстване. Дъщерята е на 8г., най-накрая прояви интерес към пианото, свиренето и т.н. като цяло и за това търся учител. Няма да я правя пианистка, но да се научи да свири за себе си и за удоволствие. Моята учителка за съжаление почина, иначе щях да се свържа с нея.

# 716
Ясно, има добри учители в училище, но те се занимават с деца , които ще кандидатстват или са в училище.

# 717
Ммм да...проблем в града е да намериш учител по каквото и да било. Все едно не си плащаш.

# 718
Ами защото за мен не е забележителност. А и в последно време е затворен и работи с предварително обаждане.
Е що там си плащаш и ти обръщат внимание, даже и някоя чашка винце наливат.

# 719
nomadka, е така е...но трябва единия да не пие, за да може да кара навръщане. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт