Математически турнири - 29

• 78 487
  • 795
  •   1
Отговори
# 630
Иван Салабашев - резултати Добрич
С любезното съдействие на Pomakova.  Grinning

# 631
От сина ми разбрах,че има разлепени резултати от "Иван Салабашев" на таблото на 107-мо.Той не е успял да ги снима.Имам частична информация за резултатите на 5 клас от явилите се там.С най-висок резултат-51 точки са две деца,едно от СМГ и едно от 107-мо.

Редактирам се-казали са резултатите на децата устно,но все още не са ги разлепили!

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 22:16 от Mnogodetna mama

# 632
# 633
  • СОФИЯ
Такаа, за пореден ден детето ми чака резултатите  си в София. НПМГ този път тотално се изложиха ! Във века на интернет и компютърните технологии софийските училища разлепват резулатати на листове! А НПМГ , който в предишни години публикуваха първи - сега нито имаше списъци за настаняване на децата, нито извадиха резултати в прилично време!

# 634
Такаа, за пореден ден детето ми чака резултатите  си в София. НПМГ този път тотално се изложиха ! Във века на интернет и компютърните технологии софийските училища разлепват резулатати на листове! А НПМГ , който в предишни години публикуваха първи - сега нито имаше списъци за настаняване на децата, нито извадиха резултати в прилично време!
И аз не спирам да се чудя, защо вместо да натиснеш копче принт и да лепиш листа, не качиш табличка в интернет Simple Smile
Да разбирам ли от поста Ви, че има разлепени резултати в НПМГ?

# 635
С риск да се повторя. Миналата година НПМГ са качили резултати в сряда. Днес е сряда и денят още не е свършил.
Днес сутринта не е имало разлепени резултати там. За следобед - не знам.

# 636
  • СОФИЯ
До днес след обяд нямаше разлепени резултати в НПМГ, затова пък имаше в 107 ОУ
Чудя се, защото имам пред себе си пример как в провинцията може да се направи перфектна организация - пример давам д езиковата гимназия в Перник, която провежда от години Коледното и Великденско състезания : има дата на която ще се публикуват резултатите, те наистина се публикуват точно на посочената дата и то в интернет. Децата могат да се записват по интернет за състезание , а превода  да се прави по банков път. Нима е толкова сложно да се работи съвременно?

# 637
  • София
Къде ги видяхте тези резултати в 107-мо? Аз днес минах към 7 ч. след работа и нямаше нищо.

# 638
  • СОФИЯ
На таблото

# 639
 offtopic Моля, моля! Победител в класацията е 125то със залепените резутати от ЕК'14 на стъклената врата на коридора към учителската стая - на 2ри етаж. Там достъп родители нямат!!!  Добре дошли в 2014г.  Crazy

# 640
Чудя се защо в Сф правят толкова сложно настаняването. Във Вн това е предварително организирано - още като си платиш правоучастието на талона е отбелязано в кое училище и в коя стая ще бъде детето, което спестява доста излишни вълнения преди самото състезание, но пък таксата е 8 лв., а не 7 лв.

# 641
Иван Салабашев - резултати ЧОУ Св. София

Последна редакция: чт, 11 дек 2014, 10:24 от Анонимен

# 642
  • София
Извинявайте за въпроса  Embarassed, но къде се намира въпросното табло?
Синът ми е 3ти клас и не се разхожда много из сградата. Питам го вчера за резултати - каза ми, че нямало, но той очаквал както досега винаги да ги залепят на входната врата.
Изненадаха всички с резултатите от СМТ като ги качиха и на сайта си, а сега - съвсем сложно стана...

# 643
Да попитам за Коледното състезание. Последната 10-та задачка трябва ли децата да изпишат цялото решение с което стигат до отговорите или е достатъчно да напишат само отговорите. Питам за малките.
Чудя се какво да кажа на детето. Вчера реши две от тези последни задачи от стари години, но нищо не и разбирам от драсканиците с които е стигнала до верните отговори на едната задача, някакви си нейни логики и проби.А ми се върти, че искаха да се пишат целите решения и ако трябва как ще си опише логиката не знам. Да я инструктирам ли да описва всичко в беловата или да и кажа само отговорите да напише?

# 644
Въпросът ми е странен, но знам, че тук ще намеря отговор..
Та търся календарен план на състезанията, в който да е посочена възраст / клас на участниците..
Побърквам се да търся кое състезание за кой клас е ..
А ми трябва за да наглася почивки, отпуски и др спрямо тях  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт