Раждане и стегнати мускули

• 1 308
  • 4
  •   1
Отговори
Това, което ме притеснява, е, че съм много тясна във влагалището, а след няколко месеца ще раждам.... Дори при самия секс ме боли при вкарването. Може би е от това, че не съм имала много сериозен сексуален опит, а и съм под 25-годишна. Дори като пробвам да си сложа 2пръста във влагалището ми е....доста тясно Laughing

Мислите ли, че вагиналните мускули, като са толкова стегнати, би било проблем при раждането..... Освен да правим повече секс, поне да се поотпусна малко... макар че мъжът ми се притеснява за бебето Simple Smile

Благодаря!

# 1
Природата си знае работата, не бой се - бебето ще излезе  Simple Smile

# 2
  • най-шареното място
Аз знам за проблеми при активни спортистки. Само поняког. Но заради контракциите, не за разкритие.
Това, което пишеш, не го мисли.

# 3
Не го мисли толкова! Peace Аз също имах подобни на твоите притеснения и не си представях как бебе ще излезе от там Mr. Green. Излезе и то много бързо и лесно, не се наложи дори да ми правят епизиотомия, имах малко разкъсване със само 3 външни конеца и няколко вътрешни. Бъди спокойна, всичко ще бъде наред, както другите са казали природата си знае работата!

# 4
Аз знам за проблеми при активни спортистки.

При спорт може да има прекомерно развитие или лоша позиция на вътретазовите мускули. Но те са различни от мускула, който се разтяга при раждане. Има и повече болка заради силните коремни лигаменти, но и това е различно.

При авторката болката идва от стягане и притеснение. Хубавото е, че като почне раждането, много неща стават автоматично.

Но ако има чак такива притеснения, тук е страната на неограничените възможности и секциото по желание е на една ръка разстояние.

Общи условия

Активация на акаунт