Керем Бюрсин - преди и сега - в очакване на "Şeref Meselesi" по Канал Д *Тема 3*

• 21 133
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Привет Hug Hug
Диди HugСнеже Hug Ванина Hug Рени Hug

Снеже, споделям напълно твоето мнение..И аз мисля, че превод трябва да има..Аз  не мога да обещая да преведа целия епизод сама, защото в момента  превеждам  за един и редактирам за друг сериал..Но мога да поема част от превода тук...Мисля, че с превода ще се справим някак, но кой ще ни реди newsm78 newsm78 И  мен не ме бива в реденето на субове..Силно се надявам  някой да изяви желание да го прави Peace Peace Peace
Дотолкова съм запленена от Керем Бюрсин, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes че даже и сериалът да не ме грабне, само заради него пак ще си го гледам..А друг е въпросът,че откакто мина премиерното гледане на първи епизод, четох и продължавам да чета много хубави отзиви за сериала..Не говоря за писаниците на феновете, защото те в повечето случай не могат да бъдат обективни в оценките си. Говоря за мненията на журналисти, на сериозни блогъри, на водещи на предавания..
Рени, не съм съгласна с теб, че при неуспех на сериала, ще бъде приключено с кариерите на Керем и сие.. Керем е страхотен актьор, Алтан Дьонмез е виртуоз в режисурата..Шюкрю също играе добре. Играта на Ясемин не ми харесва, защото е много мудна  при предаване на емоциите, Шюкран и Бурджу не ги знам..Не мога да бъда толкова крайна като теб и да мисля, че при неуспех е свършено с кариерите им.Вярно е, че с този проект вдигнаха  летвите много нависоко, но нали все пак като актьори трябва да се развиват и да приемат предизвикателствата с отворени ръце..  Peace Peace
Габриел Гарко и аз не го харесвам..Не говоря за играта му, защото не съм го гледала как играе и затова не мога да се изкажа по този въпрос, но като визия, като мъж не ми харесва.. Laughing Laughing Laughing

# 707
http://instagram.com/p/vvbImvLohd/

Керем Бюрсин: Здравейте на всички! Дългоочакваният ден най-накрая настъпи. Шереф Меселеси тази вечер по канал д..В 20.00 ще се видим!

# 708
Лили ,  Hugи аз съм така като тебе не мога да се наема самичка! Защото се занимавам с превод на един сериал пък и едва намирам време за него то и аз заради Керем бих го гледала без да ми мигне окото! Нашето момче го заслужава! Heart Eyes
Нека видим 1-ви епизод пък после ще се разберем кой какво ще прави  Hug

# 709
# 710
Ванина, Hug Керем, Беяз и Шюкрю като  си вървяха в парка, намериха една роза..Беяз попита Керем: Керем  като си вървиш по пътя ако намериш роза на земята, какво би направил с нея? Керем: Ахммм,хмм, сигурно ще  я дам или на Ясемин, или на Шюкран или пък на Бурджу  на сета..Шюкрю:Много жалко за теб!
Беяз:Шюкрю, покажи, батковото, какво трябва да се  направи с розата..
Шюкрю: Дай, батко, дай!

Последното на пейката.
Беяз:Открих, открих..Керем, стани, батковото, стани! Ти някога в живота си направи ли нещо такова на някой твой приятел.
Керем: Уоуу, уоуу, какво правиш, батко, я? Уоуу!
Беяз: Това е начин на изрязаване на човечност, на искреност.Това е една красота!
Шюкран: Не думай, лан!
Беяз:Шюкрю, моля те!Виж, синко, при турците шегите с ръце са много важни..Ако ти не ги правиш, ще бъдеш изолиран от средата, в която се намираш..Ще ги правиш ти янеща.. И също така ще кажеш:Днес е петък, покрия си врата и ще направиш ето така. И готово.
Керем: Оууууу! Батко, какво правиш, я? Има нещо наречено(казва нещо на английски)
Беяз:Синко, какво е това? В тази държава има някои движения с ръце, ако искаш да живееш в тази държава, ще ги правиш тези движения.

# 711
# 712

Айде докато чакаме едно селфи!
Много са сладкии  Heart Eyes

# 713

Айде и Шюкран пусна селфи  Embarassed

# 714
Лили, Диди,   Hug Hug Hug няма да сте сами - ставаме три, защото аз от руски или английски мога да превеждам.  Peace Май проблемът ще е при реденето. ooooh! Ама, хайде да мине първи епизод, че ще видим. Wink Hug

Много се вълнувам за началото на сериала, още час и половина остана.  Wink

# 715

Снеже,аз мога да реда ама не съм от най-добрите  Peace

# 716
# 717

Sibel: Ne arıyorsun sen burada?
Yiğit: Sen hep böyle hırpalayarak mı seversin?

# 718
Снеже, и аз се вълнувам. Ще превеждам онлайн, но първите две-три седмици няма да мога да се справя добре, защото първо трябва да свикна и запомня гласовете на актьорите, после да запомня имената на героите им..Naughty NaughtyСъщо така при онлайн превеждането допускам много правописни грешки, изпускам букви и добавям излишни такива..Абе с две думи ще е голяма какафония, ама карай да върви..Важното е за момента незнаещите езика да се ориентират за какво става въпрос..

# 719

Общи условия

Активация на акаунт