Снеже
Ванина
Рени 
И мен не ме бива в реденето на субове..Силно се надявам някой да изяви желание да го прави

че даже и сериалът да не ме грабне, само заради него пак ще си го гледам..А друг е въпросът,че откакто мина премиерното гледане на първи епизод, четох и продължавам да чета много хубави отзиви за сериала..Не говоря за писаниците на феновете, защото те в повечето случай не могат да бъдат обективни в оценките си. Говоря за мненията на журналисти, на сериозни блогъри, на водещи на предавания..

и аз съм така като тебе не мога да се наема самичка! Защото се занимавам с превод на един сериал пък и едва намирам време за него то и аз заради Керем бих го гледала без да ми мигне окото! Нашето момче го заслужава! 

Керем, Беяз и Шюкрю като си вървяха в парка, намериха една роза..Беяз попита Керем: Керем като си вървиш по пътя ако намериш роза на земята, какво би направил с нея? Керем: Ахммм,хмм, сигурно ще я дам или на Ясемин, или на Шюкран или пък на Бурджу на сета..Шюкрю:Много жалко за теб!
Също така при онлайн превеждането допускам много правописни грешки, изпускам букви и добавям излишни такива..Абе с две думи ще е голяма какафония, ама карай да върви..Важното е за момента незнаещите езика да се ориентират за какво става въпрос.. Препоръчани теми