Усмивка, беззъба, голяма, радва най-много ЮЛСКАТА мама! - Тема 3

• 30 914
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Тара за приучването в собствено легло споделих преди ще ти го кажа и на теб как го направих аз по съвет от една баба: през деня носих шалче от тези малките,  летните,  вечер го слагах в кошчето при него.  Не стана от първата нощ но стана... 
За столчето една съседка ми показа нейното и се влюбих,  ама мн червено.  Мисля на Чиполино беше,  след като си свърши работата на стлче за хранене се превъплащава в столче с масичка,  мн компактно Simple Smile

# 136
  • Бургас
Здравейте!
Обсъждате столчета за хранене. Аз с каката ползвах едно дървено, което става после на маса за игра. Във втория вариант повече го ползвахме. Сега приятели са ми обещали, дори не знам каква марка е. Ще гледам да не го мотаме чак до втората година, че ни е тясно  Laughing
Приспиването последните седмици е ад! Имах опити за кошара, с минимален успех и сега Little King пак се шири на спалнята ни. През деня започна да ме пуска в кратки почивки обаче.
Пайче, имах слинг и раница. Миналата седмица си изпратих слинга обратно на Рошаво. На нас не ни беше удобен. А раницата не ми е за вкъщи. Чудя се дали да не взема пауч, но се притеснявам дали ще уцеля размера.
Хубав ден на всички и се пазете здрави!

# 137
Забравих,  Пайче имам слинг. Ако искаш може да се видим и да ти дам да го пробваш,  ти също беше в Люлин ако не се лъжа

# 138
Добро утро!
Най-после и аз като бял човек да седна пред TV с кафенце в ръка. Тази сутрин бяхме доста експедитивни -успях да разтребя, да се изцедя и да приспя малкия принц. Само да видим колко ще спи.
Столчето за хранене беше едно от нещата, които ползвах наѝ-много. Този път държа да има няколко позиции на гръбчето и да се регулира височината. Харесала съм си едно на Cam ама да видим.......
И ние доста се лигавим и ръцете са постоянно в устата, но за сега изгледи за зъбчета няма. С каката нямах никакви проблеми да видим сега как ще е.
Все още не иска да заспива сам в кошарата, но аз ще упорствам.
Днес май времето ще е лошо и няма да се излиза. Въпреки това усмихнат ден на всички.

# 139
Здравейте,мили мами!

Айде и аз да се включа след като има преселение от фейсбук!Честно да си кажа-последния път,когато се опитах да пиша тук бях написала доста тлъст коментар и накрая изчезна...ядосах се и продължих само да ви чета.Даже си имам традиция-вечер като си легна на топло в леглото и си ви чета от таблета! Hug

Bee di-Честит РД на патерица!(И мойто пате има РД на 12-ти,т.е.моя приятел:) ) Много семейно щастие и здраве ви желая!

Blaire-ама мноооого е сладък!

За столчето за хранене-мислех да взема от Икеа едно просто столче,но сега като ви прочетох се разубедих и мисля да взема някой с повече функции.Сега ще разучавам и ще преценя,иначе този на Peg Perego е мнооого хубав!

За домакинството-Напоследък си върша цялата работа вечер,когато Малчо спинка.А и понякога съм на принципа-днес ще пусна прахосмукачка,утре ще сгъна дрехи,т.е.разделям работата.Друг път ме хващат лудите и цяла вечер не сядам докато не оближа всичко вкъщи.

За приспиването-заспива в шезлонга,а от няколко седмици забелязах,че много обича да се сгуши в някоя плюшена играчка или одеало и така заспива почти веднага.Иначе сам няма как да стане- трябва да е мнооого както се казва "отрошен"  Mr. Green макар,че миналата седмица ми заспа в ръцетедокато чакахме за консултацията.

А сега като завърнала се в групата да ви надуя малко главите-както споменах бяхме миналия петък на консултация-всичко наред,гърлото перфектно и ни боцнаха тетраксим 2-ри прием.Събота вечерта вдигна температура и аз патицата си мисля,че е от ваксината.Неделя реших за всеки случай да го заведа на доктор и се оказа нещо вирусно.Сега кашля като магаре и ми е много жално  smile3518

И накрая да пусна и аз една снимчица,че днес ставаме на 4 месеца,а вчера тате имаше РД!
Скрит текст:

До скоро,момичета-кокичета!Ще се включвам по-често,че тука си ми е най-мило!  Heart Eyes

# 140
http://m.aliexpress.com/?tracelog=wwwhome2mobilesitehome

Здравейте, включвам се само да ви покажа този сайт, ако представлява интерес, аз си харесах много неща но никога не съм пазарувала от чуждестранни сайтове и. ..............пълна очите само (колко съм смотана само) но за всичко си има първи път.
Изчезваме на консултация

# 141
Привет, и аз ще търся варианти да изселя Лили в кошарата, поне през нощта да спи там, иначе през деня и двете се търкаляме в леглото и гледаме тв и бебешки клипчета.
Вчера успях да сготвя  newsm44 гледах сутринта реклама, че в Лидъл има патица и се реших да ида и аз най-после в този Лидъл. Взех си ремаркето и отидох. То спа през цялото време, дори и в магазина  Sunglasses после вкъщи я сложих в шезлонга да ме гледа как готвя- даде ми половин час да го подготвя за печене. Чувствах се като в "Бързи, смели, сръчни" нарязах зелето в тавата, омачках го с ръка с доматен сок(чирио), лук, сол, пипер и чер пипер, 2 дафинови листа и лимонена киселина една кафена лъжичка(да омекне зелето, че е прясно) отгоре патицата, поръсих я със сол, пипер и зехтин, сипах вряла вода да покрие зелето, покрих тавата с алуминиево фолио и айде във фурната за 3 часа. Стана страхотно, много обичам патица със зеле. Бързо се приготвя и после не трябва да му баеш, само трябва да си поглеждаш часовника.  cook
Мимчетооо може утре или днес, ако видиш това да се видим на една разходка, мен не ме бърка времето, може да се разходим до мола.

# 142
  • Пловдив
Добро утро и от нас Simple Smile
Малчо хапна и поигра сега спи в креватчето,а аз ви чета и пия кафенце Simple Smile

# 143

Ако съм се справила с качването това е моя син

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 11:12 от yulianka

# 144
Добро утро и от мен Simple Smile

Blare: Страхооотен бебок  Heart Eyes
Иначе благодаря ти за съвета. Аз си ям и разхлабващи неща, но при нас не действа. Той така не си ака вече 3ти месец  Cry Надявам се, като го захраня нещата да се нормализират.

Пайче, дай малко патица насам Не се пра'й  Mr. Green

fuzzy: Дано оздравее много бързо!!

Много мрачен ден е днес, но и нас не ни спира от разходка пък. Доки каза само в мъгла и под -10 градуса да не излизаме, така че ще се възползвам.

yulianka: Аууу сладко мече, сладко, сладко!  Heart Eyes

Хайде мацки, отивам да поспортувам, докато не ме е домързяло  Crazy

# 145
  • София
Аз пък да се похваля, тази нощ за първи път откакто се е родила спа спокойно цялата нощ. Та и аз се почувствах човек bowuu.  Не че не е сукала, сука май повече един от път, но това не ми е проблем. Загадка остава как се озовала при мен на леглото, нямам абсолютно никакъв спомен. Тази идея със шала   е много добра ще я пробвам Peace

Иначе през деня спи най-често в леглото си. Ако улуча момента я слагам в кошарата с биберон и до 5 мин е заспала. Вечер е по-мрънклива и тогава я приспивам я на гърда, я на ръце.

За столчето за хранене - за каката купихме едно най-обикновено за 60 лв, май е на Бертони и него ще си ползвам сега. Няма никакви функции, но не ми драма това. Не ми се дават пари за друго.

Юлианка, много ти е сладко мечето Simple Smile

# 146
Момичета, здравейте Simple Smile Четох назад и видях, че някоя мама е питала дали има някой с Аптамил и как маха пияната - просто като сложа сместа в шишето с вода, не го раздрусвам, а разбърквам с лъжичка, това е.

Кажете ми моля ви как да си сменя лентата, търсих, но в този нов на вид форум не мога да намеря къде беше.

За носенето на ръце при мен имаше един такъв период от няколко дни или седмица и беше кошмар. Нищо не можех да свърша. Сега пък му харесва да седи в гимнастиката и да си говори на играчките. Като му омръзне го местя на шезлонга, а после и на люлката. Целият хол е в детски занимания, но така е по-лесно за мен да мога да свърша нещо. Аз съм малко чалната и всеки ден чистя, нещо като мания ми е, майка ми казва, че си е параноя, но не съм от най-лудите на тази тема де Wink

А за заспиването не мога да справя. Няколко дни заспиваше сам в кошарата като му пускам музика, но това се случи само за три дни, иначе е само на ръце и в люлеещия стол. Понякога минава час, час и нещо докато заспи.

# 147
Момичета мерси за милите думи за Павчето, Elfita да, синеочко ще е Heart Eyes
yulianka ще го изям това сладко мече, разкошен е  Heart Eyes

Значиии връщам си думите и повече никога няма да го хваля това дете. Не заспива нито на ръце, в количка, в кошара още по-малко.....след 1-но часови опити заспива на гърда за 2 мин. УжасT, дано е много кратък период  ooooh! И от 2-3 дни когато стои в баща си и ме види започва да маха с ръчички и направо се хвърля към мен, много е рано да започва вече да иска да е все в мен. И постоянно ме следи с поглед когато друг го държи, много лошо ако се започва от сега  Naughty
Не знам как е при вас, ама дам ли съвет или мнение и айде връща ми се ама веднага  Thinking И да, пак сме като дупе и гащи и ние

# 148
Monik@,благодаря!Дано минава по-бързо,че и не излизаме много...Какво спортуваш?  Party

Petq T,това с лъжичката не се бях сещала,благодаря!Малкия е на HiPP и пак се получава пяна.А вярно ли е че пяната може да спомогне за коликите,че една приятелка от това се беше притеснила?

yulianka - много сладък този мечооо!

# 149
аз за Лео дори не съм имала стол за хранене. Ей така си израстна детето без Joy Joy. Първоначално ядеше в шезлонга, а после му купих едни от тия повдигвачките за столове и там си ядеше. А накрая, понеже имахме бар наместо маса за хранене си ядеше на бар стола. Няма да забравя как баба ми световъртежи получаваше като го видим плеснат там на няма и 1,5 год. Laughing Laughing
Та сега също няма да се втилясвам със стола. Има един в апартамента Икейски, дето е останал от предните наематели и аз предвидливо си го задържах още преди 2 години и с него ще сме.
За заспиването, Ами първо заспиваше на ръце. Ад и за нея, и за мен. След това си дадох сметка че не и кеф просто на ръце и почна да заспива на шезлонга, пояснявам че нашият е от старите, в смисъл че има пълно легнало положение и се изправя до позиция стол.
Най-накрая и хванах цаката че и се доспива на всеки час и половина. Та като мине час и половина, на първата прозявка е в кревата. Повивам я, в смисъл ръчичките да са повити, пускам клипче от тюба със дъжд или сешоар или нещо такова и МНОГО ВАЖНО, и покривам очичките със нещо, може да е пеленка или ръба на одеалцето. Аз използвам едно мое шалче, тип фишу, защото е прозрачно. Идеята е че бебета нямат рефлекс да си затварят клепачите и ако го оставиш ей така все ще се разсее с нещо и ще се изнерви. И общо взето е това. Много добре . И спи на въпросния шум, той е предвид за релакс а и по този начин се маскират околните шумуве и бебо не се стряска. Родих се откакто се научи да спи. И така си стана нещо като ритуал, щом е повита в леглото значи е време за спане. Цялата работа ми отнема макс 3 минути Heart Eyes
Паиче и аз искам патица
Вчера се нахъсах за някви упражнения и днеска не само не мога да си седна на четрибуквието, ами се и движа като робокоп ooooh!
И ние бяхме навънка, кучето да изведен, материал за баница да купим и те си отидоха 40 минутки

Общи условия

Активация на акаунт