Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №37

• 75 552
  • 789
  •   1
Отговори
# 285
Доста изгодна  кана Брита в коплект с 3 филтъра.

За ползващите Topcashback - има 5,25% кешбек при покупка на играчки от Амазон до 11ч. утре.

# 286
Момичета,от немския амазон колко време след като направите поръчка ви блокират/теглят парите.Сутринта пуснах един часовник и още нямам блокирани пари.

# 287
Преди доста време съфорумка беше споделил британски форум за много намалени играчки в Амазон. Моля, ако някой се сеща за какво говоря, да сподели  newsm78
  Сега ме подсети, че го имам запазен, а не се бях сетила Wink http://forums.moneysavingexpert.com/showthread.php?s=fd23efa4dd5 … mazon&page=88  Peace
Каква е идеята на този форум? Да извлича намалените играчки ли? newsm78 Много  ровене ми се вижда.... #Crazy

# 288
  • София
Момичета,от немския амазон колко време след като направите поръчка ви блокират/теглят парите.Сутринта пуснах един часовник и още нямам блокирани пари.

Различно, но е почти напълно сигурно, че ще си спазят обявената дата за доставка.

# 289
Здравейте, имам един въпрос. Дали ще имам време на Черния петък да си поръчам нещо, но с посредник. Мисълта ми - нали трябва да пратя мейл на фирмата -посредник какво точно и от кой сайт искам, пък той да ми върне мейл с цена, която ще ми струва.

# 290
  • София
Шефът Антонио Няма как да стане да пазарувате с посредник от сделките.

# 291
  • Sofia
Taзи кафемашина , която коментирахте по - назад , че е намалена съм я купила миналата година на ЧП за 34,99.

# 292
Може ли някой да ми каже защо получавам имейли само от Co.uk  а от немския не?

# 293
  • Бургас
Liebe Kundin, lieber Kunde,
wir schenken Ihnen einen 10-EUR-Gutschein*. Mit folgendem Aktionsgutschein erhalten Sie ab einem Bestellwert von 50 EUR, einen 10 EUR Rabatt auf Ihre Bestellung. Der Gutschein ist gültig bis zum 30.11.2014 und kann nicht für Bücher, eBooks, digitale Produkte oder Geschenkgutscheine eingelöst werden.
Правилно ли разбирам, че ако поръчам за 50евро, ще ми намалят 10 с кода, без значение дали продавача е Амазон, само да не са книги...

# 294
Някой беше питал за фотоапарата VTECH- моят е поръчан с 52% намаление в сряда и днес са го изпратили  Peace

# 295
  • Luxemburg
Аз питах, и моят днес са го пратили. Снощи пуснах филтрите Брита и веднага след това се промени доставката за понеделник. Преди това си стоеше 30.12.
Мерси vanirka!

# 296
  • софия
Тук някой беше препоръчал Bayer за кукли и сега си следя.Иначе тези Paola Reina са много красиви 32см.

Ronicat ги препоръча - благодаря за което   bouquet
Иначе тези са много красиви наистина. И аз ги следя всеки ден, но моята дъщеря се е влюбила в една кукла Елена, която за мен е направо плашеща - говори на български, върти се и какво ли не. Та не знам дали няма да се разочарова, ако получи без функции. Продължавам да се чудя и накрая няма да остане време май...
Моята фаворитка по красота, но не и по цена е тази: http://www.amazon.co.uk/Gotz-1266121-Classic-multi-articulated-s … eywords=doll+gotz
Ето още едва красавица http://www.amazon.co.uk/gp/aw/s/ref=is_box_kids?k=nancy+doll. Току що купихме ветеринарката. Много е пипната и красива. Единствено съжалявам, че не е спяща.

# 297
  • София
Приятелят ми има подобна, пак на Philips, много е доволен, не му дразни кожата, неговата със сигурност е по-стар модел, защото я ползва от поне 3-4 години, предполагам, че по-новите са още по-добри..
Благодаря   bouquet И аз смятам, че вече би трябвало да са още по-добри електрическите самобръсначки, но са доста модели, затова търсех някой, който е доволен от конкретен модел или може да ми помогне и ориентира  какво да търся като характеристики.  Peace

# 298
Liebe Kundin, lieber Kunde,
wir schenken Ihnen einen 10-EUR-Gutschein*. Mit folgendem Aktionsgutschein erhalten Sie ab einem Bestellwert von 50 EUR, einen 10 EUR Rabatt auf Ihre Bestellung. Der Gutschein ist gültig bis zum 30.11.2014 und kann nicht für Bücher, eBooks, digitale Produkte oder Geschenkgutscheine eingelöst werden.
Правилно ли разбирам, че ако поръчам за 50евро, ще ми намалят 10 с кода, без значение дали продавача е Амазон, само да не са книги...
Според мен точно това е от значение  Wink ,  както и не само да не са книги, а също дигитални продукти и за подаръци.   Peace  Пробвай - избираш нещо, вкарваш кода, без да потвърждаваш плащане и ще разбереш за какво ще хване. 

# 299
Продавача трябва да е амазон за да работи кода .

Общи условия

Активация на акаунт