Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №37

• 75 429
  • 789
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • Пловдив
Добро утро!
Искам да споделя,че вчера в ЦП-Пловдив ми казаха,че може да се връща безплатно от Амазон до Германия, но от митническата им станция, с генериран от сайта етикет. Имали някакъв договор с БГ пощи. Никакви подробности не знам, насочиха ме да питам митническата им станция ако ми се наложи.
В някоя от темите /май при "стоножките"/ една потребителка беше споделила,че е успяла така да върне артикул, но не си спомням от кой град.  Thinking

# 77
  • Luxemburg
Момичета в издирване съм на детски касов апарат
Този го има в склада леко намален http://www.amazon.de/dp/B001MV6RUI/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_img?_enc … id=I1D7C7Z9ER1DDO

Два чифта ролери трябва да купя за Коледа - 34 /момиче/ и 42 /мъжки/. Ако някой мерне изгодни, моля да пише.  Praynig
Пролетта купих тези от склада за 21€ http://www.amazon.de/HUDORA-Kinder-Inlineskates-99-R-schwarz/dp/ … p;keywords=hudora но в момента го няма вашият номер. Размер 28-31 го има в склада за 26€ което е добра цена и чудесен коледен подарък. Ролерите са страхотни, по нищо не отстъпват от много хубавите модели. Аз преди това гледах в магазина на Фила и още една специализирана марка, но нямам спомен за името. 

Аз да ви питам за леготата. Аз съм член на фемили но нищо пове намалено не виждам. И логната и нелогната ценито които виждам са еднакви. Има намалени модели с по 30-35%, но те редовно са намалени с толкова. Влязох снощи в 12ч. и погледнах легото което Лъвица е взела за 40 лири  LEGO City 60036: Arctic Base Camp  ами беше си почти на нормалната цена, някакви 3% отстъпка. Нещо временно ли е било или има някакъв код за който съм пропуснала да прочета?

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 12:14 от ronicat

# 78
Добро утро!
Искам да споделя,че вчера в ЦП-Пловдив ми казаха,че може да се връща безплатно от Амазон до Германия, но от митническата им станция, с генериран от сайта етикет. Имали някакъв договор с БГ пощи. Никакви подробности не знам, насочиха ме да питам митническата им станция ако ми се наложи.
В някоя от темите /май при "стоножките"/ една потребителка беше споделила,че е успяла така да върне артикул, но не си спомням от кой град.  Thinking

Ето ти инфо от бг пощи

http://www.bgpost.bg/?cid=231

# 79
Момичета в издирване съм на детски касов апарат
Този го има в склада леко намален http://www.amazon.de/dp/B001MV6RUI/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_img?_enc … id=I1D7C7Z9ER1DDO

Два чифта ролери трябва да купя за Коледа - 34 /момиче/ и 42 /мъжки/. Ако някой мерне изгодни, моля да пише.  Praynig
Пролетта купих тези от склада за 21€ http://www.amazon.de/HUDORA-Kinder-Inlineskates-99-R-schwarz/dp/ … p;keywords=hudora но в момента го няма вашият номер. Размер 28-31 го има в склада за 26€ което е добра цена и чудесен коледен подарък. Ролерите са страхотни, по нищо не отстъпват от много хубавите модели. Аз преди това гледах в магазина на Фила и още една специализирана марка, но нямам спомен за името. 

Аз да ви питам за леготата. Аз съм член на фемили но нищо пове намалено не виждам. И логната и нелогната ценито които виждам са еднакви. Има намалени модели с по 30-35%, но те редовно са намалени с толкова. Влязох снощи в 12ч. и погледнах легото което Лъвица е взела за 40 лири  LEGO City 60036: Arctic Base Camp  ами беше си почти на нормалната цена, някакви 3% отстъпка. Нещо временно ли е било или има някакъв код за който съм пропуснала да прочета?

Не е ли това кода BABYFAM15' и е еднкраттен, поне така разбрах. Пълниш кошницата до 60п и ти намаля с 15п за бебешки неща. И въпроса беше, колко бебешки, до каква възраст влизат в сделката? newsm78

# 80
Каже те ми, мога ли да си купя фотоапарат с ваучер? И ако фотоапарата струва 200п, мога ли да мина с ваучер 50 и 150 от картата?

# 81
Каже те ми, мога ли да си купя фотоапарат с ваучер? И ако фотоапарата струва 200п, мога ли да мина с ваучер 50 и 150 от картата?

Може.

# 82
  • Варна
chockolina,   bouquet

Записвам се в темата с едно добре намалено LEGO Technic

# 83
  • София
...Пролетта купих тези от склада за 21€ http://www.amazon.de/HUDORA-Kinder-Inlineskates-99-R-schwarz/dp/ … p;keywords=hudora но в момента го няма вашият номер. Размер 28-31 го има в склада за 26€ което е добра цена и чудесен коледен подарък. Ролерите са страхотни, по нищо не отстъпват от много хубавите модели. Аз преди това гледах в магазина на Фила и още една специализирана марка, но нямам спомен за името.  ...
Благодаря ти. И аз разгледах склада, но нищо не ми върши работа. Ще се дебне явно. А ако някой се интересува, има 40-43 /дамски/.

# 84
 момичета, в старата тема писах, ще го повторя тук - има слухове, че следващата седмица ще се започнат предложения за черен петък.

# 85
И аз очаквам чернопетъчни сделки

# 86
  • София
момичета, в старата тема писах, ще го повторя тук - има слухове, че следващата седмица ще се започнат предложения за черен петък.
нещо много ме съмнява 3 седмици сделки да има.

# 87

нещо много ме съмнява 3 седмици сделки да има.

миналата година ги имаше един месец, поне така ги наричаха - black Friday Deals  Crossing Arms

От другата страна, преди тази година никога не е имало  дневни сделки, сигурно са решили да правят пари от всичко  Peace То и тези ЧП сделки  са едно  -  не знам как да го нарека  Mr. Green

Всяка година във форума на амазон хората пишат - проверявайте цените, на много места има и по-евтино. Обаче това е за ЮК, ние тук сигурно няма как винаги да можем да ползваме техните магазини

# 88
  • Luxemburg
Не е ли това кода BABYFAM15' и е еднкраттен, поне така разбрах. Пълниш кошницата до 60п и ти намаля с 15п за бебешки неща. И въпроса беше, колко бебешки, до каква възраст влизат в сделката? newsm78
Според условието е само за нови членове и е до 31.10 валидно .
Join Amazon Family between 14:00 BST on Wednesday, September 24, 2014 and 23:59 BST Saturday November 15, 2014, spend £60 or more on selected Baby Store products dispatched from and sold by Amazon** and enter promotional code 'BABYFAM15' at checkout, and we'll take £15 off from the purchase price (the “Offer”). Each Amazon Family member can claim this Offer once. Offer ends at 23:59 BST on Friday, October 31st, 2014. *Excludes nappies and wipes.
От една страна пише че всеки член може да ползва кода веднъж, но отгоре пише да се запишем за членство и да ползваме кода. Но си пише че кода е бил до предния петък. На мен за 3 играчки не ми прие кода. Най-вероятно ще си пусна 2 оттях че са на много добра цена, а за легото ще чакам да споделите повече. Лъвица твоето лего на 40 лири ли беше намалено или с членството или код си го намалила на толкова?  

# 89
  • Абсурдистан
Аз  ползвах офертата 15 от 60 днес без никакъв проблем. Отстъпката се генерира накрая - на стъпката с плащането.

Общи условия

Активация на акаунт