Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №37

• 75 604
  • 789
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • София
Ама може би хората като са на екскурзия не им е мечтата да киснат в нета да ловят сделки, предполагам ще си имат много по-приятни забавления Simple Smile

# 227
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Ще се радвам, ако можете да ми помогнете. Вчера поръчах два конструктора от Амазон, но избрах  Amazon Prime като доставка. Чак днес се светнах какво значи това. Обаче като влязох в акаунта си, видях съобщение
Important Message
We had a problem with the card you supplied for your Amazon Prime membership. Unfortunately, you will not receive Amazon Prime benefits until this problem is resolved. Please re-enter a preferred payment method.

В картата имам достатъчно пари и за поръчката и за тези £49 и не искам да вписвам друга карта. Опитвам се да се откажа от  Amazon Prime membership, но не ми позволява и пак излиза горното съобщение. Какъв може да е проблема?

Между другото конструкторите са изпратени.

Ще си побутна въпроса Blush. Дали някой от по-опитните в пазаруването в Амазон има идея по този казус?

# 228
  • Бг

Ще си побутна въпроса Blush. Дали някой от по-опитните в пазаруването в Амазон има идея по този казус?

Гушанка, пробвай да изтриеш картата, и да я въведеш на ново. И погледни в банкирането имаш ли блокираня накаква сума. Да не би да имаш блокирани някакви пари, и за поръчката да не ти стигат наличните, и за това да ти изписва, че има проблем с картата.

# 229
Ako  има проблем с плащането на стоката,няма да й я пратят. Защо не ги попиташ на чата ? Нямам опит с членства. Peace

# 230
Момичета, на ЧП намалят ли Лего? Сега ли да дебна изгодни оферти или да изчакам до ЧП? На някое много изгодно попадали ли сте?

# 231
  • София
Да ти кажа май нямаше кой знае какво. Ако сега си харесаш нещо и е изгодно по-добре си го вземи, защото може и после вече да не го намалят.
Да ти каже някой има ли нещо изгодно е по-лесно ако  търсиш поне от конкретна серия или  сет.. или поне ориентировъчно да кажеш нещо до колко пари търсиш, така малко на общо не знам... Wink

# 232
Момичета, как да търся предпазители за чекмеджета?

На ЧП ще следя за хубаво столче за кола и евентуално за външна памет. Някой ще сподели ли впечатления за определени артикули?

Благодаря!

# 233
  • София
http://www.amazon.co.uk/gp/search/ref=sr_nr_n_0?rh=n%3A59624031% … ROKL5A1OLE%2Cn%3A!60032031%2Cn%3A60045031%2Cn%3A60568031%2Cn%3A60570031&bbn=60568031&ie=UTF8&qid=1415886743&rnid=60568031
за чекмеджетата нещо такова вероятно търсиш. (трябва да копнеш линка целия иначе само ако цъкнеш ти излиза общо в  бебешката секция, иначе от там можеш ръчно да стигнеш цъкайки на Safety Equipment  и от там - Guards & Locks и Cabinet Locks & Straps
)
За столчета зависи какъв ще търсиш, има цяла тема в на пазар за столове ако не си си избрала модел...
За памет не мога да помогна. Т.е. не схващам съвсем какво търсиш - ако е нещо такова, ние ползваме  http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_c_0_11?url=search-alias%3 … my+passport+ultra
Не съм сигурна обаче дали  е по-изгодно там, тук и т.н.

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 16:02 от Angel_Dust

# 234
Момичета, как да търся предпазители за чекмеджета?

ето стопери за чекмеджета "baby drawer stoppers"

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps& … y+drawer+stoppers

# 235
Здравейте,моля кажете къде бяха нещата с много ниски цени,за допълване до 10 паунда ?Мерси  bouquet

# 236
Здравейте,моля кажете къде бяха нещата с много ниски цени,за допълване до 10 паунда ?Мерси  bouquet

Пишеш в търсачката add on item

# 237
Благодаря,  Angel_Dust и bobo_13!

За паметта баш това е, максимум 1 ТБ, но не ми е толкова важна, само ако е супер оферта.

За столчето - спряла съм се на един модел на Бритакс, но може и да сменя, зависи какво ще пуснат и доколко ще е ок.

# 238
Благодаря,  Angel_Dust и bobo_13!

За паметта баш това е, максимум 1 ТБ, но не ми е толкова важна, само ако е супер оферта.

За столчето - спряла съм се на един модел на Бритакс, но може и да сменя, зависи какво ще пуснат и доколко ще е ок.

За външният хард диск няма смисъл да следиш ако не са под 30 паунда. У нас ако не са по-евтини, то поне са на една цена. И у нас ще има ЧП, както и коледните промоции по веригите, така че все ще намериш нещо ...

# 239
  • Златна Добруджа
За момчета Мини купър с изстрелвачка (така ли се казва Blush), добре намалена.
Докторски сет в розово за 6,89 паунда

Общи условия

Активация на акаунт