Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №37

• 75 516
  • 789
  •   1
Отговори
# 300
  • Luxemburg
Като говорим за кукли преди време тази беше на промоция (от някоя сделка) и някои потребители си я взеха. С функции е. http://www.amazon.de/Bayer-Design-94635-Funktionspuppe-Schlafaug … ds=charlene+puppe. Нямам спомен и на каква цена е била, но поне могат те да изкажат мнение след като я иматвече. Сега я има в склада 3бр. по 32€.

Аз с въпрос за Лего. До сега купувахме дупло и имаме само 2бр. лего френдс. Останалите серии (от 4г.) и те ли са с толкова малки части като лего френдс? Преди много години като купуваха нашите на брат ми не си спомням да имаха такива разновидности в имената и бяха с нормални плочки. Сега са на серии доколкото разбирам. Съпругът ми иска "обикновенно" лего, че френдса били много миниатюрни, и въпреки че тези които имаме да са в отделна кутия вече сме изгубили някоя част. Та съм в чуденка дали и другите серии като Сити,Принцес, Криейтор са също с такива малки части? Аз харесах един замък на Пепеляшка от серията принсеци, но детето си иска лего френдс, а таткото само нарежда да не са с толкова малки части и съм в чуденка накъде да се насоча.

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 00:04 от ronicat

# 301
  • Sofia
За Принцес не знам, но Криейтор и Сити са с малки части, поне тези над 7г. Може би трябва да търсите такива за по-малки деца.

# 302
  • Варна
Lego Friends са наистина с много малки части. Creator и Сити също са дребни, но не толкова. Може би защото при Friends има много аксесоари - чинийки, лъжички, панделки и пр. Но и момиченцата са доста по-малки. Сравнявам ги със серията Belville , която сме купували преди десетина години.
При Creator и City няма толкова дребни части като че ли, иначе основите им са еднакви.

# 303
И ние почваме да се оглеждаме за подаръци от дядо Коледа Laughing Дъщеря ми иска бебе/кукла,а на сина ми мисля най-накрая да му купя  някое хубаво лего.Така,че ако видите изгодни-свиркайте Hug

# 304
  • Bulgaria
Ако някой си търси хубав блендер, мога да препоръчам този http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0085120T0?psc=1&redirect … etailpage_o00_s00 Страхотен е ! Вчера пристигна и вече изпробвахме няколко шейка и смутита! Достатъчно мощен е,1200 W,  смила дори ленено семе перфектно, най-после си намерих уред дето да върши работа, че домашния робот не се справяше изобщо! Със стъклена кана е , което ми беше и основното притеснение за доставката /аз ползвам превозвач/, но пристигна в перфектно състояние за малко повече от седмица! Препоръчвам!

# 305
  • София
Кодът за 10 евро от немския амазон, дали ще хване на Киндъл?

# 306
  • Стара Загора
Кодът за 10 евро от немския амазон, дали ще хване на Киндъл?

аз също получих
мисля че няма да хване ,той неважи за всичко.
Имам в предвид ако става въпрос за този който сега пращат на имейлите ,за него изрично пише

Ваучерът е валиден до 30/11/2014 и не може да бъде погасен за книги, електронни книги, дигитални продукти или ваучери за подарък.

Момичета случайно да сте попадали на качественни прибори за хранене ,на достъпна цена ,които да издържат в съдомиялна?Ако някой попадне,нека пусне линк,ще ви бъда много благодарна.

# 307
  • ВАРНА
Какво поръчвате най-често за пълнеж?Нещо леко и не много обемно,трябва ми за 0,01  ooooh! Предпочитам вместо да е някакъв боклук за пълнеж,да е нещо,което може да ми свърши работа в дома - чай,козметика,препарати...

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 10:39 от morgana07

# 308
Шефът Антонио Няма как да стане да пазарувате с посредник от сделките.
Благодаря за отговора, vanian   bouquet
А с дебитна карта Маестро на ОББ мога ли да поръчвам? Изобщо с каква дебитна карта мога? И последно-мога ли да поръчвам с празна карта на Черния петък?
Извинявам се за въпросите, ако сте ги дискутирали вече, но  не мога да се ориентирам и не мога да разбера как точно става регистрирането на картата  Embarassed Благодаря предварително на всички  Hug

# 309
  • Златна Добруджа
Струва ми се интересно за подарък до колкото разбирам е четец, могат да се запишат до 50 книги  Thinking Ако наистина съм се ориентирала правилно, би било идеално е за тези, които обичат книжките, но все още не могат да четат.

# 310
  • Абсурдистан
Търся изгодна медена къщичка, или влак, или елха, или какъв то и да е готов сет - вътре да има бонбонките, фигурките и т.н. Миналата година хапвахме такъв в наши приятели - много вкусен беше.

# 311
  • Пловдив
Ако някой си търси хубав блендер, мога да препоръчам този http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0085120T0?psc=1&redirect … etailpage_o00_s00 Страхотен е ! Вчера пристигна и вече изпробвахме няколко шейка и смутита! Достатъчно мощен е,1200 W,  смила дори ленено семе перфектно, най-после си намерих уред дето да върши работа, че домашния робот не се справяше изобщо! Със стъклена кана е , което ми беше и основното притеснение за доставката /аз ползвам превозвач/, но пристигна в перфектно състояние за малко повече от седмица! Препоръчвам!

А случайно да си пробвала дали може да смели ядки на пюре? Доста е мощен, би трябвало да може. Цената е супер намалена, замислям се...

# 312
  • Bulgaria
Ядки още не съм пробвала, но си мисля, че няма да е ниакъв проблем. Пробвах със замразени плодове, лед, чиа и ленено семе, много доволна останах от резултата! Но като пробвам ядки непременно ще споделя   bouquet

# 313
  • София

А случайно да си пробвала дали може да смели ядки на пюре? Доста е мощен, би трябвало да може. Цената е супер намалена, замислям се...

Наистина изглежда добре, зачетох се в review-тата обаче и има доста хора, които се оплакват, че в началото е супер, но след няколко месеца започват да имат проблеми с блендера (каната протичала, миришело на изгоряло и някакви такива), та ще се почудя още малко. Цената е добра, но все пак не ми се иска да се счупва толкова бързо.. Сигурно е и до късмет де, има и много положителни отзиви.

# 314
  • София
Шефът Антонио Няма как да стане да пазарувате с посредник от сделките.
Благодаря за отговора, vanian   bouquet
А с дебитна карта Маестро на ОББ мога ли да поръчвам? Изобщо с каква дебитна карта мога? И последно-мога ли да поръчвам с празна карта на Черния петък?
Извинявам се за въпросите, ако сте ги дискутирали вече, но  не мога да се ориентирам и не мога да разбера как точно става регистрирането на картата  Embarassed Благодаря предварително на всички  Hug
Знам, че някой момичета ползват дебитна Маестро, но на коя банка - не знам. Аз ползвам дебитна Виза на ПИБ. Много момичета пазаруват с виртуална карта.
Регистрирането на картата... Когато пускате поръчка ще Ви поиска да попълните данни на картата. Също предварително можете да въведете карта през Your Account-Add a Payment Card.

Общи условия

Активация на акаунт