САМО ЗА КОДОВЕ ОТ LA REDOUTE - 88

• 87 122
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
здравейте,отдавна не съм пазарувала от тук. Искам да попитам тези неща намалят ли се с код 15/29
http://www.laredoute.fr/ppdp/prod-324494907.aspx?docid=00000000000001
http://www.laredoute.fr/ppdp/prod-324381207.aspx?docid=00000000000001 ако не моля дайте идеи за дънки и блузка. И ако някои има излишен код  Praynig. Хубава вечер.

# 466
да, намалят се   Simple Smile

# 467
Мерси. Моля ВИ, дайте един код 15/29 или 25/55   bouquet

# 468
  • FR
Не знам какво става с тия кодове, но миналата седмица като пуснах поръчка и на трите ми акаунта от телефона даваше невалиден код. Помислих, че е изтекъл, но все пак пробвах и от компютъра и там го прие веднага. Сега пак искам да пусна и друг код, който даваше 15/29 на комп. на тел пак нищо не ми намаля. Да не са обявили стачка на мобилната версия  #Crazy

# 469
Pдравейте, момичета. И аз имам молба за код за -15Е.
Благодаря! bouquet  bouquet

# 470
  • Пловдив
Здравейте,почти 2 години не съм пускала поръчка от ЛР.Но вчера ми се наложи-за 15 мин хванах 3 кода с 15 евро намаление.Единият го пуснах тук на ЛС ,другите два ги използвах,та идеята ми е търсете малко повече .

Ева,благодаря  bouquet че поддържаш темата  bouquet

# 471
newsm74   Поздравляваме те да успеха ти!   Simple Smile  Grinning   bowuu

Здравейте,почти 2 години не съм пускала поръчка от ЛР.Но вчера ми се наложи-за 15 мин хванах 3 кода с 15 евро намаление.Единият го пуснах тук на ЛС ,другите два ги използвах,та идеята ми е търсете малко повече .

Ева,благодаря  bouquet че поддържаш темата  bouquet

# 472
  • Бургас
Рени, въпрос на късмет е. Аз си играх час и половина докато нацеля един-единствен код! Peace

# 473
  • в квартала на големите надежди
Може би Рени отправя своя апел към тези, които не търсят кодове а просто молят за такъв. Според мен не е въпрос на късмет, а на излишно време, което да загубиш в търсене. Вчера копирах два генератора и спечелих един код. Загубих доста време. Успех на търсещите.

# 474
  • Пловдив
Рени, въпрос на късмет е. Аз си играх час и половина докато нацеля един-единствен код! Peace
Ани,знам ,знам все пак години съм прекарала тук.
Може би Рени отправя своя апел към тези, които не търсят кодове а просто молят за такъв. Според мен не е въпрос на късмет, а на излишно време, което да загубиш в търсене. Вчера копирах два генератора и спечелих един код. Загубих доста време. Успех на търсещите.
Правилно си ме разбрала.

# 475
  • Бургас
Разбира се, но моята мисъл беше, че се молят и хора, които са опитали, но не са успели да уцелят код за времето, с което са разполагали.  И аз съм молила за код, след като не съм успяла да нацеля в рамките "отпуснатия" ми от дребен час, примерно Rolling Eyes

А спор няма, че е неприятно и обидно да те чакат някои наготово за помощ, особено когато подчертават, че видите ли нямат свободно време за губене ooooh! За съжаление те ще си продължат така, защото хем е по-лесно, хем дори няма да са прочели поста на Рени, тъй като просто влизат и питат за код Tired Не визирам никого конкретно в момента, а споделям наблюдения разни лични Peace

Ох, липсват ми старите кодове и условия от едно време... намаление, подарък и безплатна доставка Crazy

# 476
Може би ще помогне,ако се споделят по-често използваните кодове. Така тези,които търсят,ще имат отправна точка и по-голям шанс.

# 477
Това са кодове 15/29 които съм ползвала - DVC23 , D23VG, WNT18

Споделете какво поръчвате Praynig

# 478
  • FR
Ето използвани: GHGH1  HJHZ3  K65JW

Аз получих чаршафите, много са хубави клик1 и клик2. Компромисен вариант с принцеси, вместо ужасно скъпите чаршафи на дисни. Лъже се детето още, ма не знам до кога Mr. Green Сега чакам едни сандали за баткото клик3 и тениска за пълнеж клик4. И накрая да не съм капо една рокличка за мен клик5. Нея обаче не я хваща кода. Има същия модел на цветя и кода я хваща, излизаше за 4-5 евро. На моя мъж, обаче не му харесаха цветята   Tired

# 479
  • Русе
Прощавайте , ако въпроса не е за тук.
Как поръчвате до БГ директно или превозвач. Ако е до превозвач кой е той и за колко време доставя?

Общи условия

Активация на акаунт