САМО ЗА КОДОВЕ ОТ LA REDOUTE - 88

• 87 030
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
http://www.laredoute.fr/errorpages/productnotfound.aspx?productI … Id=00010000000001  - линка все още не е активен.
Réf : 2317656
Couleur :
gris
Taille :
140 x 200 cm
това са тези, които в началото се поръчваха - сиви, сини и оранжеви.
Сега погледнах - сменили са им реф. номер, имам ги на друг акаунт , но не са налични, защото р. номер им е различен.
п.п. И долния сив е наличен, но също с друг номер и неактивен линк.

# 631
Teдичка,чини ми се,че са рехавки ( по описанието  Parure couette en pur coton (47 fils/cm²).

# 632
  • София
този код дава 20% намаление  
34304
а от днес и БД до френския адрес... за какво си губите времето в търсене на код незнам...  newsm78
над 19Е

Прост пример - на 30 евро 20 % са 6 евро ,  а с кода печелиш 15 евро .

Дали няма смисъл ? newsm78

Всеки ден пускат чаршафите от 3.90 . Сега имам код и естествено чаршафи няма . ooooh!
то сметката всеки може да си направи и е изгоден... ноооо ако се нацелваше лесно... сметни колко часа си загубила за да нацелиш един и го обърни в пари...  Peace

# 633
  • София
Teдичка,чини ми се,че са рехавки ( по описанието  Parure couette en pur coton (47 fils/cm²).

Може  newsm78 , но този цвят ме устройва .  Peace

ina21     bouquet

то сметката всеки може да си направи и е изгоден... ноооо ако се нацелваше лесно... сметни колко часа си загубила за да нацелиш един и го обърни в пари...  Peace

При мен е повече краста , отколкото нужда . Времето ми за търсене на код не се измерва в пари .Страст ми е .Старата любов ръжда не хваща   Laughing

# 634
До сега,  от началото на намалението, не намерих нито един "вълшебен" код, след всекидневни опити. На имейла на сестра ми  бяха изпратили  20 от 49евро, та тя пусна от сивите чаршафи, но още не са пристигнали.

# 635
Теди, ако имаш в кошницата в момента са налични бежавите чаршафи  Simple Smile

# 636
  • София
Теди, ако имаш в кошницата в момента са налични бежавите чаршафи  Simple Smile

Видях     bouquet
Имам налични и някакви други , но нямам снимка , не излизат  по линк  и реф.№  , не може и да се правят промени по размер и количество .Странна работа  newsm78

Утре ще търся код за чаршафи . Днес пуснах едно яке Пума , дънки и някакви потници за допълване само и само някой да не ми гепи кода . Mr. Green

# 637
Радвам се, че поне има действащи кодове.
Аз търся от доста време, но нищо.
Вчера забелязах, че под доста от кодовете ми изписва, че валидността на кода е изтекла. Дори си помислих, че вече няма 15/30, но явно не е така. Какво ли означава.
Продължавам търсенето.

# 638
Е такова чудо не е било. Търся, търся и нищо.
Моля, някой да ми каже какво не трябва да има в кошницата - макар че имам от всичко, за всеки случай и какъв не трябва да бъде акаунта - има ли друго изискване освен да е до френски адрес и да не е използван

# 639
  • София
Моля, някой да ми каже какво не трябва да има в кошницата - макар че имам от всичко, за всеки случай и какъв не трябва да бъде акаунта - има ли друго изискване освен да е до френски адрес и да не е използван

Кодът намалява всичко от намалението . Не зависи от акаунт или адрес .
Сложи 2бр. от това яке http://www.laredoute.fr/ppdp/prod-324213480.aspx?docid=00090000000001 и продължи с търсенето. Успех !

# 640

Кодът намалява всичко от намалението . Не зависи от акаунт или адрес .
Сложи 2бр. от това яке http://www.laredoute.fr/ppdp/prod-324213480.aspx?docid=00090000000001 и продължи с търсенето. Успех !

Благодаря. А кодът задължително ли съдържа и цифри. Това което видях досега е така.
Относно акаунта - значи ако веднъж съм използвала код за -15, мога пак да използвам така ли

# 641
ако си използвала от сегашните 15/29, не лови повече на същия акaунт

# 642
  • София

Благодаря. А кодът задължително ли съдържа и цифри. Това което видях досега е така.
Относно акаунта - значи ако веднъж съм използвала код за -15, мога пак да използвам така ли

Написах , че не зависи от акаунта , защото според написаното от теб не си намерила подобен код . Peace

# 643

Написах , че не зависи от акаунта , защото според написаното от теб не си намерила подобен код . Peace

Бях намерила още някъде в началото на намалението и от тогава - нищо

# 644
е ако си  използвала 15/29 на този акаунт, започни да търсиш на друг или направи нов, първият такъв  код използвах още от вентето което е от преди основното намаление в сайта   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт