САМО ЗА КОДОВЕ ОТ LA REDOUTE - 88

• 87 105
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
нищо не намирам и аз, а миналата година по намаленията поръчах доста неща #Cussing out

# 541
По намаления кодовете не работят. И винаги е било така.

# 542
  • Варна
По намаления кодовете не работят. И винаги е било така.

Не съм много сигурна  newsm78. Помня, че на миналите намаления се убих да търся кодове и да поръчвам (може да са били и само за безплатна доставка).

# 543
  • София
Аз не намирам какво да поръчам, Вие какво си харесахте?

# 544
Възможно е , аз малко ги пропуснах последите намаления.

# 545
  • Варна
Аз не намирам какво да поръчам, Вие какво си харесахте?

Ами то не че има много наистина, но по някоя блузка на децата, че тук турските и китайските са по над 12 лв.

# 546
Има ли някой да е успял да пусне поръчка въобще? Не, че ми е спешно, ама реших да пробвам новите превозвачи и пуснах едно две нещица, но при преминаването от колисимото, на начина на плащане и ми излиза леката с обувката, вече час така.

# 547
  • Варна
Аз пуснах две поръчки преди малко но до тук. Летни неща са и си ги искам сега.Simple Smile Ползвах кода за -10%

# 548
И аз пуснах до БГ. Има кодове, които действат и намалят намалените неща, но не позволява да се пусне до френски адрес. Намерих 15/29 и пуснах с него директно до БГ и все едно ми излезе БД и още 5 евро намаление, все е нещо. Освен 15/29 нацелих и няколко -10 (мисля, че са от 50). Ако някой има нужда, мога да пратя.  Peace

# 549
# 550
евентуално някой да постне използван 15/29 за мостра ? Simple Smile

# 551
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
И аз пуснах до БГ. Има кодове, които действат и намалят намалените неща, но не позволява да се пусне до френски адрес. Намерих 15/29 и пуснах с него директно до БГ и все едно ми излезе БД и още 5 евро намаление, все е нещо. Освен 15/29 нацелих и няколко -10 (мисля, че са от 50). Ако някой има нужда, мога да пратя.  Peace

Може ли един -10?

# 552

Може ли един -10?

Пратих на лични.

# 553
HB02G това беше кода 15/29 с който пуснах до БГ.  Peace

# 554
Здравейте,

за пръв път ще пускам през новия превозвач, но ми излиза доставка до тях 6,69Е, може ли някак да е с БД и като съм дала арес за доставка в БГ как да го сменя да е до техния магазин в София?

Общи условия

Активация на акаунт