Сладкарничка за книги - тема 19

• 34 345
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
ДУ  Heart Eyes

Наспах се аз като бебетата и се ококорих преди алармата си, много яко  Crazy

Тук всеки ден е торти и цветя  Grinning

Деси, и за теб палците са стиснати! Дев, и за теб!  Hug

Честит рожден ден, Точnewsm59 Много здраве, щастие и любов ти желая!  Hug

# 151
  • Варна
Добро утрооо  Hug

Идвам и тук да честитя рождения ден на Точ,бъди жива и здрава ,много усмихната и само положителни емоции !!!   bouquet newsm59  party023

На всички момичета стискам палци ,надявам се всичко да се развие положителна посока!!

Желая ви прекрасен ден,а аз ще ви нагледам след работа!

# 152
  • София
Честит Рожден Ден, Точе! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива!   bouquet

ДУ, момичета!  Hug

Наре,
Скрит текст:
познавам много мами, които са били с диагноза СПКЯ.  Peace Ще се подредят нещата и за теб!  Hug

Мариетка, Кали, Деси, Девичка, стиснати палчета за вас и вашите близки!  Hug

Момичета, много ви благодаря! Супер ми помагате с моя списък!

Гиговче, с удоволствие ще взема от теб "Невидимият мост" - по-натам, като ти я върнат (пък и в момента чета 3 книги и ме чака четвърта  Mr. Green, та затова малко по-натам във времето ми е супер и на мен). Hug

Миленце, "Бялата масайка" ще я чета от теб! Hug Благодаря ти!  Hug

Значи моят списък се променя по следния начин:

1. "Тангра и неговият син" - Кармен Мишу;
2. "Бьорндал" - трилогия - Триве Гюлбрансен;
3. "Стоунър" - Джон Уилямс.
4. "Човекът на име Уве" - Фредрик Бакман;
5. "Той пак е тук" - Тимур Вермеш

Наре, а и който е чел Бьорндал, мисля, че Нели, кажете дали си струва да се има тази книга? Или да я заменя (имам идея с какво  Mr. Green)? Hug

# 153
  • София

Много здраве, любов и късмет ти желая, миличка!!!

# 154
Добро утро  Hug

Честит Рожден Ден. Точ   bouquet Бъди жива и здрава, много щастлива и вечно усмихната  Heart Eyes

Съгласих се с общото мнение, че сме изкупили книгите и можем само да ги разменяме ... Снощи с мъка сглобих наново списъка от 3 заглавия  Mr. Green и хоп влизам днес и Мариша предлага за прочит една от книгите в списъка  ooooh! Mr. Green

Кали днес ще стискам палчета за твоя татко  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Мариша ще помоля да ми дадеш за прочит - "Жената на авиатора" и предполагам новата на Спаркс е "Моят път към теб" - като уточнявам, че не бързам да ги чета веднага, ще се радвам да ги прочета когато и да е  Hug Blush

Ето го и моя списък:

"Когато съдбите се преплитат" - Анжелик Барбера
"Крадецът на шоколад" - Лора Флоран
"Тайната на моя съпруг" - Лиан Мориарти
"Чаровник по рождение" - Сюзън Елизабет Филипс
"Щастието е чаша чай с теб" - Мамес Санчес

Скрит текст:

Книгите не са подредени по никакъв ред!

За капак след нервите ми тези дни сутринта се събудих с херпес - такова чудо не съм имала, ама ...

# 155
  • София
Пете, "Бьорндал" я имам и съм я планирала за четене. Нали сега съм решила да си прочета книгите без да взимам чужди  Naughty А аз съм твърда в решенията си /без майтап/. Така че след като я прочета, ще ти я дам за прочит. Можеш да я махнеш от списъка си. Само че не знам кога точно ще е прочета... Embarassed Нещо напоследък четенето ми не върви.

Лофче, от притеснения и стрес ти е херпесчето. Успокой се и намали напрежението. Няма смисъл да се притесняваш.
Каквото трябва да се случи, то ще се случи в точния момент - нито по-рано, нито по-късно. Повярвай ми  Simple Smile

На всички, които имат нужда от положителна енергия - мислите ми са с вас  Two Hearts

Хубав ден, момичета  Hug

# 156
  • София
Лофче, давай адрес Hug Жената на авиатора ще я чета след тебе  Laughing  Моят път към теб съм я чела, имам по-старото издание... сега си купих С дъх на канела, все я отлагах, защото знам, че е тъжна история. Ще я чета натам във времето... Така де, гоня норма - 5 съфорумки, и тогава аз....  Wink  Joy
Петя със Heartта, имам Тангра и неговия син?
Точ, пожелавам ти много радост, късмет, любов и това, което ти е на сърце, да те намери! Честит рожден ден!  newsm59
Ама забелязвам, че тука нещо вселената ни е събрала, все на еднакви или на поредни дни рожденници  Grinning Някой през март?  Laughing

# 157
Мариша, аз съм февруари  Laughing

Напоследък толкова нови книги, които искам да прочета, излязоха в МБ, че.... не трябва да участвам в няколко поредни игри  hahaha

# 158
  • София
Точи, честит рожден ден, мило момиче! Освен да си здрава, желая ти най-искрено да запазиш чувството си за хумор и да срещаш дните си с усмивки  Hug!

Пете, аз съм чела трилогията Бьорндал с любезното съдействие на Нара  Heart Eyes. Книгата не е лоша, но пусто, такъв тип романи сравнявам с тези на Фолет и май неговите ми харесват повече. Просто е малко по-особена, по-тежка в частта си за религията и личността.

# 159
  • София
Венка, това ми звучи съвсем като книга за мен. Много си падам по такива (и не ме притеснява задълбаването в посока религия, никак даже)  Grinning

Мижжж, благодаря много за предложението!  Hug Ще се възползвам, след като ти я прочетеш. Подменям я в списъка. И списъкът ми става следния:

1. "Тангра и неговият син" - Кармен Мишу;
2. "Пазителка на тайните" - Кейт Мортън;
3. "Стоунър" - Джон Уилямс;
4. "Човекът на име Уве" - Фредрик Бакман;
5. "Той пак е тук" - Тимур Вермеш.

Ако ме откажете и от "Пазителка на тайните", слагам на нейно място "Аз съм пратеникът" на Зюсак и това е...  Joy Оттук нататък би ми се наложило да премина в чужда територия... - Несбьо, исторически книги, все ще хрумне нещо, но върви към изчерпване...  Mr. Green  Сетих се! Ако ме откажете и от "Пратеника", ще сложа "Втори шанс" на Марк Леви!  Joy

# 160
  • Пловдив

"Човек е това, което прави... днес хората не обръщат внимание на храста ти от рози, утре други ще се впечатлят от постоянството ти, и розовата градина, която си създал." - Хорхе Букай

Точ, честит рожден ден!
Пожелавам ти здраве и невероятни емоции всеки ден през новата възраст  Grinning да усещаш любовта и топлината на хората около теб и да си един щастлив човек!

# 161
  • ГОре на черешата...
Точице сладка, от цялото си сърце ти пожелавам преди всичко да си много здрава, обичана и щастлива, много незабравими преживявания и безброй усмивки  bouquet! Гуш Hug!

# 162
Ето идея за една хубава книжка, която никой няма (все още, защото не е излязла), аз още не съм я чела, но имам едно такова хубаво усещане, вие ще ме разберете  Laughing

# 163
Добър ден  Hug

Мила Точунка , честит рожден ден  , да си ни жива и здрава , много късмет през целия ти живот , много истински и щастливи моменти придружени с верни приятели и любими хора и мноооооого книжни подаръци !  Hug   bouquet   newsm59

Кали , Деска , Дев , огромни стиснати палци , всичко ще се нареди , препятствията и трудностите са за това , за да ни калят , направят по - силни и да им покажем на тези гадории болести , че ние ще ги сразим .  Twisted Evil 

Петенце
, аз не съм чела "Бъорндал " още , но на драго сърце ще ти я дам за четене , когато кажеш я пращам. Мисля че Нели я чете и тя ще каже да ли е хубава.

Да си кажа и аз , че искам книгите , тя Гиговче я чете преди дни .... забравих и името , заедно със другата книга - продължението , за да не ги купувам  декември  , така че като се освободят ги искааааамм за четене. Малко ли съм нахална ???  Joy Joy Embarassed  Joy

# 164
Мила Точице, честит 22-ри рожден ден и на теб! Crazy
Да си щастлива, обичана и успешна ти пожелавам! Най-хубаво отбелязване на празника и много целувкиииии!

мария, чудна идея си дала! И трябва да ти кажа, че веднага я открадвам за моя списък! Blush Тази книжка беше сред основните претенденти за наградата "Man Booker" тази година (една класация, която поне аз много уважавам и често чета нещата, които стигат до финала) и оттогава искам да я прочета. Хубаво е, че толкова скоро са я превели и ще излезе и в България. (И без това още нищо не съм чела на това издателство... А пък корицата е точно като на английското издание, хм.)

И моля те - ако си идваш за Коледните празници, пиши! Искам да ти дам "Слепота". Wink  Hug

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 11:58 от scaramouche

Общи условия

Активация на акаунт