Сладкарничка за книги - тема 19

• 34 347
  • 739
  •   1
Отговори
# 210

Кости честита чаша, копираш, така лиии  hahaha Hug.
Кой списъци, кой чаши Whistling Laughing

Петя, Ели проверете си пощите Hug

С малко закъснение искам да честития именния ден на  моя зет. Да е все така послушно и лъчезарно дете, първа гордост на мама и тати, а те повече да го слушат!
Честито и на твоята свеки Нели!

Кали радвам се за тате. Дано лошото е преминало и няма никакви усложнения Praynig

Деси много сладко бебе си имаш Mr. Green

По между другото Добро утро!

# 211
  • ГОре на черешата...
Добро и от мен  bouquet!

Закуската я няма вече, даже ПРИядох smile3534 ...

След малко изчезвам, дано довечера пиша добри новини Praynig.

# 212
ДУ!
Аааа,Мариетка ,и аз закусих!  Mr. Green
Стискам ти палци днес!  Praynig
Хубав ден на всички!  Hug

# 213
Добро утро  Hug

Точ тази закуска ми хареса, добро начало на деня  Mr. Green Blush

Мариета  fingerscrossed

Днес съм шпионин и ще ви наблюдавам цял ден  clean

Покрай закуската на Точ тази сутрин е навалица тук, вече 2ри път не мога да публикувам  Joy

# 214
Добро утро , сладкишки  Hug 

АХ , тази закуска ..... лигите ми потекоха от глад  Joy 

Кали
, радвам се че татко ти си е у вас , като е вкъщи човек е по - друга настройката , и по - бързо възстановяването .  Hug  и няма да се притесняваш , всичко ще се нареди .  Hug

Мариетка , големи стиснати палци , ведро искам да мислиш , убедила съм се че сами с мислите си понякога повлияваме нещата в дадена посока .  Hug

Лофче  Hug 

И на всички други  Hug  и хубав , усмихнат ден !  Hug

# 215
  • София
Добро утро,

Точ, благодаря за почерпката - страхотна е.

Скрит текст:
А този мъж няма да откажа да ми сервира закуска в леглото  Mr. Green

# 216
  • София
ДУ, момичета! Hug

Скарамушче, мога да ти дам да прочетеш "Прекрасните небесни творения", макар че аз още не съм я прочела.  Grinning Ако решиш, редактирай си списъка.  Hug

Мижжж, аз не знаех, че "Тангра" я има в електронен вариант. Много я искам!  Praynig Ще ти пиша лично съобщение.  Simple Smile

Кали, дано интервенцията е била успешна. Бързо възстановяване на татко ти!  Hug

Нелко, на мен нали ми е първо участие в играта и ужасно много ми личи... Embarassed То не беше един списък, не бяха два, а направо 100... Ако Мижжж ми прати "Тангра", ще редактирам отново... Извинявай, че така те затруднявам! По-добре не ми гледай списъците преди финалната дата - 15-ти нали?  Hug

Мариетка, не се вкарвай в такива филми от една заключена църква. Бог е навсякъде, не само в храма! Hug

На всички - хубав ден! Палците са стиснати за всички, на които днес им е важно! Hug

# 217
  • София
ДУ!
Стиснати палчета от мен за всички днес. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Обичам ви и изпращам цялата си положителна енергия!
Списък нямам ooooh!

# 218
  • София
ДУ  Hug

Момичета, само да кажа, че Танграта я качих във ФБ групата ни  Simple Smile
Пете, на теб я пратих и на мейла. Ели, ако не можеш да я свалиш от ФБ, пиши ми мейл  Hug

# 219
Миж вече пратих "Танграта" на Елинка Peace
И въпреки че я имам, книгата фигурира в моя списък. Много от вас, които сте я чели казахте, че е страхотна, че това е книга, която трябва да присъства във всеки дом. Е, аз напълно ви се доверявам Hug

# 220
Познайте аз какво правя  Laughing  Сканирам http://www.helikon.bg/books/31/-%D0%A2%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0%D … D0%B0_189033.html   Бавничко става , защото имам и клиенти , ама да се надяваме че ще я направя този месец  Joy

# 221
ДУ, момичета  Hug
Стиснати палчета за всички които имат нужда днес!

Хубав и успешен ден на всички!

# 222
Скарах се с брат ми , като ме видя да сканирам , се развика, щял да му замине принтера , пари да давал , скръндза голяма  newsm45  А съм сканирала вече 70 страници , как можа да дойде точно сега  smile3515  smile3511 Бясна съм много  Crossing Arms  Ейййййй голяма работа значи стана, тцтцт  Crossing Arms 

# 223
  • На планетата Земя
Здравейте и от мен!

Мариетка, успех днес!  Peace

Вдовичке, екстра ти е шалът! Да оздравяваш бързо. Ти къде си всъщност - на север, на юг?

Нара, не се ядосвай, човекът си е прав за себе си, ако техниката е негова, какво да го правиш. Гуш!  Hug

И аз нямам списък, голяма мисъл, голямо чудо. Поне не ядосвам Нелката  Joy Joy Joy

Желая на всички усмихнат ден!

# 224
  • София
Мислих, мислих, и в крайна сметка ето това измислих (може би ще ми е окончателен тоя списък  Mr. Green ):

1. "Бьорндал" - трилогия - Триве Гюлбрансен;
2. "Пазителка на тайните" - Кейт Мортън;
3. "Стоунър" - Джон Уилямс;
4. "Човекът на име Уве" - Фредрик Бакман;
5. "Той пак е тук" - Тимур Вермеш.

Просто така, както ми е описа Венката, Бьорндал звучи като силно моя книга и реших да я върна в списъка (на мястото на "Тангра", която вече имам електронно - благодаря много, МижжжHug)

Миле, чакам твоя списък, любопитен ми е!  Hug

И тук да кажа - Kosty, много се радвам на "Пратеника" и направо ми се започва!  Hug

Наре, как пък ще му се развали принтера от това, че ти сканираш?  newsm78 Не се карай с него, усмихни се!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт