Сладкарничка за книги - тема 19

• 34 339
  • 739
  •   1
Отговори
# 30

Много ми е приятно да ви видя в тази сладкарничка за книги, момичета! (И много, ама много се радвам, че избрахте това за заглавие на темичките! Blush) А картинката, която е избрала Миж, ми харесва страхотно! Heart Eyes

ЛофчеHug  Hug! Не се оставяй на лошото настроение.

Гигова, запали ме и мен с тази книжка - "Да чуеш ритъма на сърцето".

# 31
ДУ!

Миж благодаря за прекрасната тема  bouquet

А двете торти, които Камиче (мисля) постна по-напред, смятам, че трябва да намерят трайно място в темите ни Peace При такова заглавие няма ка да е иначе Grinning

Айде до после Hug

# 32
  • София
ДУ! Ставайте, поспаланки, да празнуваме в темичката   ura
Нашето Нези става на 22.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,
прекрасна НЕЗИ !!!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 33
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА, честито на НЕЗИ!

# 34
ДУ  Grinning

Скрит текст:

Не стига че през седмицата ставам с кокошките, ами и събота и неделя не мога да спя до 10  Crossing Arms

Честит рожден ден на Нези!  newsm59 Бъди здрава, щастлива и пълна с книги  Mr. Green Hug

# 35
  • В Балкана
Нези, честит рожден ден!!   bouquet

Много хубави поводи да имаш, за да продължаваш да се усмихваш и повече свободно време за любимите хора и занимания!
Бъди здрава!

Вчера започнах "Лето 1850" и добре ми върви.
Днес планирам едни дейности, които включват и активна почивка в легнало, седнало и полуседнало положение.  Laughing Като цяло - четене и писане.  Flutter Но преди това една тренировчица, за раздвижване.
Готвене и чистене няма да има.  Naughty Вчера, каквото било - било.

Хубава неделя и на вас!!   bouquet

# 36
  • Пловдив

"Аз и не искам да съм скромен; от опит в живота си зная, че нескромните хора постигат много повече от скромните." - "Дневникът на Ане Франк"

Авлига, ако ти си моето другарче вече знам коя книга ще ти взема, дори проверих, че я има и в нашата библиотека, та и аз някой ден ще я прочета.

НЕЗИ hbday

Весел празник!

Аз пък имам за чистене  Tired

# 37
Добро утро , девойки  Hug

Нези , честит ти рожден ден , да си жива и здрава , една обичана съпруга , майка и приятелка , и нека щастието и късметът да са твои верни спътници !   bouquet   bdbaloni

Авлига , мое другарче , така се радвам , че се включваш , за да знаем , че си добре , то работата е ясно , че край няма и е изморителна  Hug

# 38
Честит Рожден Ден, Нези!

О сърце ти желая здраве, любов, добри приятели,
и още много, много рождени дни! newsm51

# 39
Забравих да добавя , че с Венци , се разбрахме аз да сканирам "И след това" - на Мюсо , а той ако може да я обработи и качи , така , от утре ще започна със сканирането , дано бързо да я направим , за да я прочетете тези , които не сте я чели , включително и аз  Laughing

# 40
Привет, момичета!

Мижка, благодаря за темата!   bouquet

Добре дошли на новите ни другарчета, видни почитателки на книги и торти.  Hug

Нези, честит рожден ден! Пожелавам ти най-искрено много здраве, щастие, късмет и сбъдване на всички най-съкровени желания, които са ти на сърцето.  Hug
Между другото нощес те сънувах. Явно скорпиончетата се усещаме през пространството! Запази винаги доброто в себе си! Хубав празник!

Прегръдки и на всички останали! Починете си днес!

# 41
Добро утро!

Днес с малко по-добро настроение под ръка влизам да се запиша подобаващо  Hug

Честит рожден ден, Нези  newsm59 Пожелавам ти много семейно щастие, късмет и най-важното много здраве  Heart Eyes newsm59

Гледам че за "Да чеуш ритъма на сърцето" си говорите, и на мен ми беше в списъка в една от игрите. Миналата година на коледния панаир попаднах на втората книга "Гласовете на сърцето" в коша на Хермес за 5 лв. и си я взех, по-късно разбрах че е втора книга и така си седи на рафта. Ако някой иска да я прочете с удоволствие ще я изпратя. А Петя със сърчицата ако не е проблем бих се радвала да споделиш "Да чеуш ритъма на сърцето" за прочит с мен  Heart Eyes  Rolling Eyes

Искам да благодаря и на другата Петя, че ми изпрати "С дъх на чаени листа" много добре ми се отрази, особено последните 2 дни когато бях изпаднала в дупка   bouquet

Оттеглям се за сега, че днес ме чака работа в двора, но ще ви нагледам пак по някое време. Хубава и слънчева събота на всички  Hug Hug Hug

# 42
  • София
Мила Нези, честит празник! От сърце ти желая здраве и щастие   bouquet!

# 43
ДУ Hug

ЧРД Нези, пожелавам ти здраве, щастие и сбъднати мечти! И да се похвалиш с едно здраво и красиво внуче! Весел празник и много приятни изненади!

LofYou, аз май я искам книжката Embarassed, ако е удобно де Rolling Eyes

Хубава неделя на всички!

Отивам да се вихря в кухнята Grinning

# 44
Привет и от мен Simple Smile
Честит рожден ден Нези   bouquet Много усмивки, слънце, книги и рокли на цветя ти пожелавам  newsm59  Tada

Аз дремя и подсмърчам на работа  Tired

Хубав ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт