Сладкарничка за книги - тема 19

• 34 342
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Нези, имам "Камино"  Simple Smile

Какво е "дискриминант" ?  Embarassed
На мен като познания по математика са ми останали само простите аритметични действия, квадрат, процент, дроби... май това  newsm78
Имаше една смешка : "Ето, още един ден отмина без да ми се наложи да ползвам синус и косинус"  Joy

# 346
  • на североизток от Рая
  newsm78 Дискриминантата не е ли свързана с търсене на корена на квадратното уравнение? Чак ме е срам, че питам. Само да не разбере свеки.  Mr. Green

За да не затруднявам Нели,пускам си списъка отново,вече коригиран.  Simple Smile

Hug Благодаря, че мислиш за мен! Записах те. А предишният ти списък е бил на далечната страница 8.  Simple Smile

Зори доста липсва.  Hug

# 347
  • София
Само да не разбере свеки.  Mr. Green

Щооо?  Thinking Да не те върне като разбере , че снаха й не знае какво е дискриминант ли?  Rolling Eyes

# 348
  • на североизток от Рая
Само да не разбере свеки.  Mr. Green

Щооо?  Thinking Да не те върне като разбере , че снаха й не знае какво е дискриминант ли?  Rolling Eyes

Ба, ще ме връща. Тя без мен не може.  Mr. Green Математик е, затова.

# 349
Хеййй bye

Идвам радостна, радостна да постна и аз списък newsm18
Нели няма да го променям, то и няма за кога. Краднах една идея от адшката Blush

1. "Тангра и неговият син" - Кармен Мишу
2. "Отминали времена" - Кейт Мортън
3. "Когато съдбите се преплитат" - Анжелик Барбера
4. "Последно писмо от любимия" - Джоджо Мойс
5. "Кръвта на другите" - Симон дьо Бовоар

1. Както писах по-рано вярвам, че тази книга трябва да присъства във всеки дом Peace
2. Много харесвам Кейт Мортън Heart Eyes Вече имам две нейни книги, а "Изплъзване от времето" е изчерпана Confused
3. Тази откраднах от Деси, но ми хареса анотацията, пък и напоследък нещо ме влече към Франция Crazy
4. Тук исках да включа "Ключът на Сара", но и тя е изчерпана Rolling Eyes
5. Аз казах ли, че изпитвам влечение към галите Flutter

Този път нямам предпочитана книга, която и да получа ще ме направи изключително щастлива.
Аз от сега съм щастлива, де - от факта, че наистина ще участвам newsm68

Само да не разбере свеки.  Mr. Green

Щооо?  Thinking Да не те върне като разбере , че снаха й не знае какво е дискриминант ли?  Rolling Eyes
Mr. Green
Може би е математичка Laughing

# 350
  • на североизток от Рая
 Кости, искаш ли да ти пратя "Ключът на Сара". Преди няколко дни я прочетох. Аз си я взех от Продавалник. Кажи "да".  Hug

# 351
Хелоу  Mr. Green

Аз пък обичам математиката  Heart Eyes

Седя си аз пред компа с един много ароматен чай круша и карамел, и откраднати от ММ 2 мъфина. Днес спретнах една доза, а той им се зарадва като малко дете  Heart Eyes

Kosty имам книга 4 "Последно писмо от любимия" - Джоджо Мойс и с удоволствие бих ти я дала за прочит, ако не държиш да я имаш  Hug

Нели след Кости се нареждам за "Ключът на Сара" от доста време я търся, но и само за прочит ще се зарадвам  Rolling Eyes

# 352
Кости, искаш ли да ти пратя "Ключът на Сара". Преди няколко дни я прочетох. Аз си я взех от Продавалник. Кажи "да".  Hug
Да, да, да bowuu
Нооооо .... при условие, че си съгласна да си търпелива Blush Може и да я забавя достас тези гръко-български отношения ooooh!
Ако все пак решиш, имаш ми адреса Blush Blush Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Амиии Ловче по-добре не ми я пращай, че аз нали съм чужбинка Confused Ако не я получа, ще я чакам електронно някога.
Предложението на Нели го приемам само защото книгата е изчерпана навсякъде, а много искам да я прочета.
Благодаря ти все пак, много си мила Hug

# 353
  • на североизток от Рая
 Кости, ако си съгласна, да я пратя първо на Ловчето, а после на теб в гръцко.

# 354
Добре thumbsup Но няма да ми я пращаш в гръцко Naughty
Тъкмо по-нататък ще имам повече поводи да ходя до Бг и така няма да забавя много книгата Wink

# 355
Ох,Мижжж,мислех да не редактирам вече списъка. Crossing Arms Ако продължавам така ,ще си остана без книга под №2 . Joy

# 356
  • на североизток от Рая
 ОК! Ще я пратя на Ловчето тогава, а като я прочете, ще потегли към теб, но в Бг.  Simple Smile

А аз имам известие от пощата и такова едно трепетно ми стана, все едно е почнала играта и е пристигнал подаръкът ми. Утре как ще стискам до обед, не знам. Party

Гледах снимките на Исето  и Точката. Ама сте ми много хубави.  Heart Eyes А Мария прилича повече на Точ, отколкото на майка си, така ми се видя. Исе, мислех те за светлокоса. Поне такава ти беше снимката на скайп.  Hug

# 357
  • Варна
Добър вечер и от мен  Peace
Почивам си малко от лекциите и реших да си пусна списъка.Нямам вече търпение да видя кое ще ми е другарчето.
1.Пътят на срещата-Хорхе Букай
2.Жените, които обичат твърде много-Робин Норууд
3.Чаровник по рождение-Сюзън Елизабет Филипс
4.Щастлив ли си? 10 способа да промениш живота си -Барбара Бергер
5.Интригата да съблазняваш: Осем нюанса на любовта-Лариса Ренар

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 22:27 от lorennka

# 358
Иха много се радвам, че ще имам възможността да прочета книжката. Нели  Hug

lorennka Сладки мечти-Сюзън Елизабет Филипс я имам и мога да ти я пратя за прочит. Тя не е от серия за Чикаго старс, самостоятелна е  Rolling Eyes

# 359
Момичета, въпреки дребните неуредици днес (като например подаръка ми да се озове по погрешка в офис на 120 км от нас  Laughing ), съм много щастлива. Получих много и безкрайно мили пожелания, дребния без да знае, случайно се прибра от училище с няколко цветенца за мен. Преди малко ми плетоха гривнички. Много, много съм щастлива и обичана  Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт