Сладкарничка за книги - тема 19

• 34 345
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Лидълските чаршафи са пълен боклук.
Не са се свили, но материята е отврат. Единственият плюс е, че са с бухали  Mr. Green
Но пък няма да векувам с тях и им се кефя Laughing
Аз съм фен на комплектите на Роксима дрийм  Heart Eyes

# 436
Точ  Blush Аз мога и за лека нощ да сложа един батко, ама е ММ е до мен и ако види какви ги гледам на компа  ooooh!

Нара освен да идвам към Бургас и заедно да ходим за коледни играчки  Hug

# 437
  • Пловдив
Моето списъче е на 11стра  Peace
Мисля да махна книгата на Елиф Шафак /защото искрено се надявам следващата сряда да е на -50% от Сиела/
Така че Нели списъка ми ще бъде от 4 книги
1.Когато съдбите се преплитат - Анжелик Барбера
2.Писъци от Бейоглу - Мурат Тунджел
3.Отровни думи - Майте Каранса
4.Свирепо обожание - Гейл Зое Гарнет

Нара, украсявам елхата първата седмица на декември. Понякога още от 1.

Oniyuri, сега успях да разгледам рисунките ти - страхотни са  Peace

# 438
Цял ден не мога да наднимка във форума, накрая идвам и какво да видя - няма ме в списъка на Нели!  Crossing Arms  Crossing Arms

Тъкмо ще се възползвам от случая да си променя желанията:  Mr. Green

"Богът на дребните неща" - Арундати Рой
"Вечерята" - Херман Кох (вдъхнових се от интервюто по тв)
"Свобода" - Джонатан Франзен
"Безцветният Цукуру Тадзаки и неговите години на странстване" - Харуки Мураками
"Напълно изгубили себе си" - Карън Джой Фаулър

Пете със сърчицата, ще ти пиша, когато й дойде времето на "Прекрасните творения небесни". Благодаря ти още веднъж.

Много хубав подарък си получила от Нези, Нелко! Завидях ти, как ми се иска и на мен един нов парфюм... (но няма кой да прочете тук, май ще трябва другаде да го обявявам). Wink

Ще се опитам да купя подаръчето за моето другарче от Виена.  Heart Eyes Нямам вече търпение да занимаваме, така се изморих от ежедневните неща и имам нужда от приключения и преживявания.

# 439
Лофче , идвай мила , днес гледах в Кауфланд че са пуснали вече , ама много постни , нищо не харесах . Идвай ще ходим на коледен шопинг  Hug

Дес , и аз първата седмица ще украсявам значи , искам вече да ми е коледно , украсено , да ми ухае на свещи и да ми свети елхичката  Heart Eyes

Скарамушче, и на теб мога да предложа нещо  Laughing  - Богът на дребните неща" , както съм писала , ако искаш..... знаеш ...свирукай  Laughing    Hug

# 440
Точунка  Hug   Hug    Hug  

Ако срещна калинчо , определено всеки ден през ден ще повтаряме клипчето  Embarassed    Hug    Embarassed    Joy

Охххх хайде и аз тогава към 5-6 ще украсявам  , всички играчки наново ще купувам, Аричка ми изяде всички миналогодишни топки , сега ще й дам пари и да ходи тя да купува , аааа ма ха  Crossing Arms    Laughing
Hug Hug
90% от моите играчки са стъклени. Една по една си ги събирам година след година. Обичам красиви стъклени играчки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

И аз съм за Роксима и за Белотекс  Peace

Лофче  Mr. Green Mr. Green

Скарамуш, Деси привет и на вас  Hug

# 441
Точунка , много са пъстри и красиви играчките , искам и аз , оооооо влезе ли декември бягам за играчки   animal037

Дес , видя ли какво ще излиза ?  Heart Eyes  https://www.facebook.com/emaspublishing/photos/a.10150581950897035.375466.255846757034/10152367261907035/?type=1&theater  Тази определено ще се купува  Laughing

# 442
  • на североизток от Рая
 Завърнах се при вас. Странствах, до училище и обратно. Че отдавна не бях ходила там.  Mr. Green

Записах всички, които сте публикували списъци. Явно много от вас съм ги пропуснала, когато сте писали за първи път, или пък най-вероятно съм изчаквала да уточните окончателния вариант. Защото в един момент всички вкупом бяхте започнали да обявявате промени - тази я махам, ще включа едикояси и аз се бях объркала тотално.

Кости, твоето име го писах снощи, но на едно друго листче. Намерих листчето в тефтера, дори отзад на листа пише "Ключът на Сара".  Simple Smile Обаче напоследък имах доста мисли в главата, видяхте сега как се оказах кукумицин.

Кабошар, радвам се, че остана при нас и ще участваш.  Hug А за парфюмите - болестта ни е обща. И аз съм доста над 20-те, но не се свеня да искам парфюми и да се държа като че ли нямам. Не че имам бол, но са достатъчно.

Паяче, и ти искаш да си с нас в Коледната игра. Радвам се!  Hug Сестра ти ще получи пакетчето ти със сигурност, нали? Да не стане някое недоразумение.

И аз мога да пратя някои от книгите, които са в списъците ви, но не ми се обявяват сега. Я си оставете така списъците.  Wink

Книгите, които аз пиша в списъците си, държа да ги имам в моята библиотека, винаги гледам да са със стойност и да не са просто мода в момента. Обикновено пиша книги, които съм чела и искам да ги имам лично. Защото основно чета книги от библиотеката. Този път не написах нищо от Стайнбек, това доста ме гложди, но пък има и други игри, ще го напиша тогава моя любим писател. А тази "Калуня Каля" така ме е обсебила, че само за нея мисля. В една тема видях, че  е била на промоция в Сиела, обаче не открих нищо. Аз ли не ровя правилно.  newsm78 Някой има ли инфо или да може да ме ориентира?

За чаршафите с бухали - моите комплекти не са разопаковани още. Не съм ги прала, не залагам много на качеството. Вие сега потвърждавате съмненията ми. Нищо, ще ги ползваме, щом вече ги имаме.

Пак ще дойда!  Hug

# 443
  • София
Нарче,сложила съм я в списъка си Hugи го редактирах подобаващо Hug
Ох,какво щях да напиша ooooh!
Сетих се.По повод чаршафите.
Ходила веднъж свеки и купила някакъв комплект не знам от къде си в син цвят.На цветя някакви.Пристигаме ние от Софето,посрещат ни с бъклица и дрян,както си трябва и си лягаме с ММ.Всичко е точно.Наспиваме се и сутринта,като се събуждаме познайте.Целите бяхме оцветени в синьо.Кожата,пижамите ни,лице,ръце.Всичко.Сиросинкяви от всякъде.Какви бяха тия чаршафи дето ни боядисаха така,до ден днешен не можем да си обясним.
Че ходИ се къпи после.
Свеки ги изхвърли,но такова нещо не се забравя.Голям резил.

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 22:06 от Синя слива

# 444
  • София
Нелчо, промоцията на Сиела е за пет книги, за които върви гласуване във фейсбук до сряда. Книгата, която набере най-много гласове се пуска на -50% в четвъртък. Ако Калунята спечели, ще ти пишем  Peace.

Изтървах нещо и искам да ми обясните какво са Роксима и Белосет и защо Пежто с калинките да е специално за Мариетка  Crossing Arms.

# 445
Момичета , сега се зачетох в "Балканска сага" , много обещаващо и малко тъжно тръгна , мисля че ще е  на нивото на "Нестинарка"  Heart Eyes  Жалко че и тя е изчерпана навсякъде .

# 446
  • София
Нелчо, сега погледнах във ФБ и май съм в грешка  Embarassed! В играта тази седмица я няма въпросната книга, явно става дума за друга промоция.

# 447
О, Точ, играчките ти са изключително красиви!  Heart Eyes

И на мен по-лекичка ми става коледно - днес се разходих по "Раковски" и наоколо и видях, че доста магазини вече имат украса. А и много ми е приятно да е тъмно, докато се прибирам от работа, уютно ми е (сигурно нещо не ми е съвсем наред, да).

Нара, благодаря за предложението!  Hug И Нези ми беше предложила да ми я даде книжката, но кога ли ще я чета...

Ако знаете какъв куп имам за четене, утре ще взема да го снимам и да покажа. Wink Но то сигурно всички са така тук.

# 448
  • на североизток от Рая
Вени, мерси!  Hug Няма я в Хермес, гледах там, на малко по-ниска цена е.

Нара ,виж това:

http://www.zstoyanov.com/index.php?main_page=product_info&cP … ;products_id=1779

Ако можеш да поръчаш, пусни две бройки, едната за мен, виждам че има 10 налични. Ще си платя всичко, просто аз не се справих с поръчката. Така си остана.  Blush И моля за помощ!

# 449
Нели , ще поръчам веднага и ще пиша след малко какво е станало  Hug

Готово ,, поръчах я - 2 бройки , Нели , златна си  Hug  Как я откри , суперрррр  Hug

Общи условия

Активация на акаунт