Сладкарничка за книги - тема 19

• 34 345
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
А така, чудни списъци, на Паячето е уникален  Hug
Заслужава си Балканска сага, аз ако знаех и нея щях да преснимам, ако догодина като се прибера.
Подаръкът ми е телефонче, по-точно първият ми смартфон и веднага му сложих две приложения за четене  Laughing
Кали, браво, абсолютен сладур   bouquet
И на Синя Слива видях чудна картина от детенце, определено има талант  Heart Eyes
И още щях да пиша, ама вече забравих какво  ooooh! Laughing

Да питам нещо за парфюмите, развали ми се пръскалото на единият парфюм, яд ме е, че е много хубав и е пълен до средата, какво мога да направя? Нямам и празно шишенце, ама то това не се и развива  Confused
Това дето не се развива обикновено е от по дебело фолио(меко е обаче).Срежи го вертикално  с нож,скалпел ,че и с ножица ще стане.После го махаш и от там проблем няма(другото останало се вади),със спринцовка изтегляш съдържанието и хайде в новото шише което ще закупиш от Рефан 2 лв.Успех

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 08:35 от kabo6ar

# 466
  • ГОре на черешата...
Добро утро  bouquet!,
Кукнах рано, ама ММ изтърва нещо докато правеше кафето, та ме събуди Crossing Arms. Дечурлята спят, навън се стели мъгла, и сега се чудя чете ли ми се или ми се гледа филм Thinking. И двете, дядо попе, ще река, ама трябва и да се яде, пфууууу, дайте идея за маНжа, че се изчерпах Outta Joint.

Вдовичке, всичко, що е коледно, ме вълнува сега - вчера две кърпи за ръце си взех такива - с едни сладки коледни мечовци и кучовци - не можах да им устоя.
Очертава се дълга нощ - ще се гледа Кобрата та и кафетата ще са повечко, Деси, чакам твоето Heart Eyes.

П.П. Има ли плетачки  Wink

Схема:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 08:56 от mari_eta

# 467
Добро утро и от мен , вече съм на работа , сега ще си пийна  kaffeetrmker_2 

Ех , Мариетка , много хубави плетени неща си показала , но за жалост не мога да плета , тюхххх .

# 468
  • ГОре на черешата...
Уф, а мен питаш ли ме - мога, изплела съм света, ама вече не смея Confused...

# 469
  • София
ДУ  Hug
Нези, наистина ли Интерстелар не ти хареса?? Аз съм се бях засилила да карам ММ да ходим да го гледаме, а ти сега ме хвърли в размишления  Rolling Eyes
Евилан, имам Пазителките и мога да ти я дам за прочит  Wink уникална книга е, много ми е любима!  Heart Eyes
Днес ще мързелувам  Crossing Arms Самичка съм си, ММ е на семинар за уикенда, така че няма и да готвя  Laughing
Хубав уикенд на всички  Hug

# 470
Добро утро  Hug

Уж е събота вие сте къкнали рано рано  Mr. Green

Аз се оправям и ме чака шопинг ден с ММ и свеки  Heart Eyes Търся си палто и дано си намеря  Praynig

Тък изпече слънчице и изпращам и на вас за да ви е усмихната съботата  Heart Eyes

# 471
Нези, всички около мен много хвалят Интерстелар, едва ли не шедьовър, а ти ни хвърляш в другата крайност  Laughing но явно не е бил филма за теб. В imdb оценката е много висока. Смятам, че на мен ще ми хареса и вторник съм на линия да го гледам  Simple Smile Ще докладвам после  Hug

# 472
  • София
Да, за Интерстелар-а и аз само суперлативи чета... Simple Smile
Аз обичам много фантастика - Гравитация например много ми беше харесал като зрелище и ефекти  Grinning
Кали, пропуснах да кажа, че рисунките са уникални!!! Супер-сладурски!!!  Grinning

# 473
ДУ Hug
За последно си променям списъка, моля за извинение, но понеже Маришка ще ми изпраща книги, ще ми пусне и две от старият списък, та затова...

"Когато съдбите се преплитат" – Анджелик Барбера
"Трилогията Бьорндал" - Тригве Гюлбрансен
"С дъх на чаени листа" – Хана Тъниклиф
"Може би" - Зан Диас
"Каменоделецът" - Камила Лекберг

Вие какво си правите, аз отивам да готвя и после ще ви нагледам Hug

# 474
  • София
Мариета, аз правих снощи кавърма - със свинско и телешко и щедро с вино... тия рецепти с по 50 грама вино не са за нас  Mr. Green
Паяче, аз не ползвам преспапиета за книги, защото не чета на маса, а в леглото  Flutter Обаче много им се радвам - обикновено са много красиви, имам няколко. И мен всичко коледно ме радва, също тефтерчета, кубчета за бележки също, такива неща  Wink Абе, с две думи - всичко  Laughing
Кали, детето си знае...  Laughing умниче... Joy
Това с калинките беше яко... ММ падна от смях
хубав ден от мен   bouquet
отивам до ПОЩА!   bouquet

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 07:55 от marisha7

# 475
Миж, и на мен Гравитация много ми хареса. Не съм си представяла, че може филм с 2ма човека да ми е толкова интересен и държащ в напрежение до края...  Shocked С теб не е като да не харесваме почти едни и същи неща Grinning

Мариета, много хубави тез бухльовци за ръкавички, влюбих се  Heart Eyes

На клипчето с калинките много му се смях  hahaha

Мариша, идвам да ям кавърма  Crazy Laughing

И според мен е идея отново да си пуснем желанията, хобитата, любимите неща. Ако няма кой друг, може да се заема да ги организирам в един файл и да са ни на едно място  Peace

# 476
Гиговче , аз имам Каменоделецът , както и Бъорндал , мога да ти ги изпратя за четене  Hug  Ако искаш сложи други които са по нови или повече ти харесват да ги имаш  Wink

# 477
Благодаря ти Наричка Hug, но вече стана много досадно това променяне, така че ще го оставя така, пък по нататък ако не ги получа мога да ти свирна Wink

# 478
# 479
Добре , Гиговче , да знаеш , че съм винаги насреща  Hug 

Скарамушче , да чакаме ли днес снимки на непрочетените книги  Laughing   Hug  Какво е това нашето затрупване да ни пита човек .

Смятам да посетя в близките дни библиотеката на майка , тя казва че се е схванала от книги вътре и е имало по - голям избор от  моята библиотека където ходя , и таксата й била 2 лева на година , онзи ден точно ей така бях  Shocked  А моите книги кой ще ги чете не знам   33uu   newsm62

Общи условия

Активация на акаунт