Сладкарничка за книги - тема 19

• 34 342
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Тук съм  Whistling  

Ами , Нели , от никъде не разбрах че се пращат предварително парите , най - отдолу на сайта им пише : Доставката на книги до 40 лева е за сметка на клиента, над 40 лева - за сметка на издателството.   newsm78  Хмм,  утре по някое време ще им звънна да попитам , как става въпроса с доставянето , ако е възможно все още ще поръчам и една книга за Мариетка . Вие къде прочетохте , че се плаща преди това ?

Точунка , лелеееее , такова сърцебиене получих , ти милост нямаш ли към мен , какви сънища ще сънувам не е истина тази вечер  Embarassed   Embarassed    Hug   Обичам те , Точунко , радвай ме с такива мачовци  Laughing Hug  

Сега ще видя на коя книга да се спра за другарчето , че много му е хубав списъка , коя ли да бъде  Thinking Знам че ще се зарадва на всички така че няма да му мисля много много  Heart Eyes

# 661
  • София
Добър вечер!
Нямаше ме доста време и си пролича по непрочетените ми отговори ooooh!
Докато наваксам...
Ясно е вече и моето другарче.
Много сладка,но списъка й нищо не ми говори.
Ще се опитам да й избера най-интересното за мен заглавие.
Жокер,нищо не съм прочела от нейните желания ooooh!

# 662
  • Варна
Ето ме и менннн  Crazy

Днес изкарах деня навън ,ходихме на джъмбо в мола...Скоро не бях се влюбвала е днес отново се в една чанта  Mr. Green Ох,обожавам чантиииииииии Simple Smile

Имам си и другарче,отивам да го проуча и да видя списъка му  Heart Eyes
След 1-ви ли пращаме ?

# 663
А-а, и аз си имам другарче, и аз си имам другарче, и то ми е най-хубаво!!!! smile3525 smile3534 newsm51
Утре ще има кво-беше-там на бг-мама на книжарницата, другарче, много ще ми е интересно дали пък няма да пазарувам И за теб, освен за мен си (ако реша да му правя оборот на Светльо Желев и на пустата Бг-мама де) или ще си поръчвам от любимото озонче - проверих, има ги там книжките ти, даже си набелязах две от списъка, ама коя от двете да бъде... ееееее.... еееее....
Скок-подскок, утре ще обикалям да ти сглобя подаръчето, почти съм сигурна, че това дето съм набелязала, ще ти хареса Whistling Whistling, а съм и почти сигурна какво друго ще ти хареса... и ще гледам да се снабдя до края на седмицата, другарчеееее!!!!!!!!!
Ма няма пък да ти пратя веднага, другарче, ще бъде след 8-ми декември, щото ще драпам по чужбинско и се надявам и оттам да ти донеса нещичко красиво. Или поне магнитче. smile3509
Айде стига жокери.
--
И благодаря на Нелче за чудесния избор на другарчета в игрите досега, надявам се да продължава все в този дух  bouquet

# 664
  • На планетата Земя
 Hug   Hug  

Може ли да сте ми такива сладури!!!

И аз имам проблем с избора на книжка за милото ми другарче, ще си оставя няколко дни за размисъл.

Кали, аз много те харесвам, не знам какво лошо си успяла да откриеш в себе си.

Благодаря ти за бъдещата нова тема, аз мога да поема следващата.

Слив, с този списък звучиш като аз да съм ти другарчето  Mr. Green

Днес имахме хубав домашен ден. Детето си учи, аз сготвих супичка, кифлички, почетохме си.

Ще ми се да си легнем рано, че вчера не бяха визии, боксове ....

# 665
  • София
Кали, аз много те харесвам, не знам какво лошо си успяла да откриеш в себе си.
Има, има лоши работи   ooooh! ама се опитвам да ги боря в себе си, не винаги успешно, за съжаление  Embarassed Tired Но много благодаря за милите думи   bouquet Хубаво е да знаеш, че някой вярва в теб!

# 666
Понякога хич не си понасям характера, каква гад съм  Confused  Embarassed

Ти?! А, стига, бе! Онова усмихнато, слънчево момиче, което познавам от снимките или момичето с неповторимо чувство за хумор, което познаам от тук, никак не се връзва с написаното от теб Naughty
Знаеш ли, при определени ситуации и хора, е необходимо малко да смръщиш вежди Peace

# 667
Кали ти си страхотен човек, лошата си страна всеки може да покаже, но само като го предразполагат да го направи.  Hug Hug

Точ  newsm51 smile3534

Слив да не съм ти аз другарче  Rolling Eyes

Да дам един жокер и аз - Ходила съм веднъж в града на моето другарче и много много ми хареса, пазя страхотни спомени  Heart Eyes

# 668
  • в огледалото на живота
Ох прекрасни емоции,прекрасни.... Heart Eyes
Разгледах списъка на другарчето,хм ма много разнороден бе.....от всеки жанр има... Laughing
Туй като джокер....щото иначе ако кажа повече,щЪ сЪ издам...... Outta Joint

Искам само да ви кажа, че тази тема и всички вие ме учите да съм по-добър човек. Понякога хич не си понасям характера, каква гад съм  Confused  Embarassed
Но човек се учи докато е жив, както се казва...
Ко речи?! newsm78
Поздрав с таз песничка Кали  Hug
http://vbox7.com/play:2744b23904

И такива мисли:Дим да ги няма..... Naughty

# 669
Кали , всеки има черти , които не харесва в себе си , не сме идеални и по - добре , иначе щяхме да сме много еднакви и скучни за себе си и околните . Нека от всичко да има в нас  Peace   Hug

# 670
  • на североизток от Рая
Утре сутрин ще пусна новата тема  Peace

Hug

Момичета, имам доста лични съобщения от вас и повечето питате кога ще пратя адреса на другарчето ви. Ами мисля от утре да започна да пращам адреси, но едва ли ще го направя за един ден. Те засега не ви трябват още, но  и на мен да ми е по-леко, ще пращам от утре и така докато пратя на всички.  Извинявайте, че не пиша на всеки индивидуално, но се обърквам вече кой какво ме пита и затова направо тук пиша. Аз, обаче, и буквите обърквам. Хм,  Thinking,
Скрит текст:
глътнах половин чаша вино, дъл е от него.  Crazy

Много ми е еуфорично и емоционално този следобед, направо не се побирам в мене си. Дано тази тръпка да е през цялата игра, че и по време на празниците да ни топли.

Аз също да дам жокер: ходила съм в града на моето другарче, пак ще ходя сигурно, то не е в чужбина. Силен е жокерът ми. Дано да ми се отвори някой път работа в този град, че като отида, да се видим с другарчето ми. Новите запознанства винаги са много силни и тръпката държи дълго след това. Една от книгите на моето момиче силно я искам и аз. Ама май не само една. Я пак да видя.   animal037

# 671
Давайте по-силни жокери. То аз до тук се разпознавам навсякъде. А са писали едва няколко момичета  Crossing Arms

Да дам ли още едно жокерче и аз   Thinking

Лофче, Наричка  Hug  newsm03

Дев харесва ми да те виждам усмихната и спокойна  Hug

Миле и на мен ми се доядоха кифлички  eat

# 672
Първи елеминиран участник от към предположения , Нели не ми е другарче   Thinking  ЕХ , Нели  Hug   Heart Eyes  Колко момичета остават , отивам да изброя колко сме

Точунка  Hug  

А къде е Миж ? Защо ми се губи тази вечер  newsm78  Я бързо да ни се покаже  Heart Eyes

# 673
А къде е Миж ? Защо ми се губи тази вечер  newsm78  Я бързо да ни се покаже  Heart Eyes
Още рови в речника да намери какво означава "отзадва"  smile3529

# 674
Ех, прочетох ви, колко е хубавоооооооооооооооо  Crazy Crazy Crazy
И аз си имам едно прекрасно, кокетно другарче  Flutter Flutter Flutter

На въпросната книжка пише отКазва, бе момичета или аз не разбрах шегата  Grinning Иначе вярно на прозорчето горе пише отзадва... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт