Сладкарничка за книги - тема 19

• 34 347
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • ГОре на черешата...
Кали, благодаря ти миличка...ама не съм много добре с английския, трябва да викам децата да ми превеждат - има ли го на бг тоз филм?

Ще послушам съветите ви и мисля да спра да го мисля днешния ден и да разпусна с едно пране, ама на дълга програма, че нещо се захабили, кхъм...дрехите...пък съм с нов сЮтиен, трЕбе да го избеля май, нещо ми сивее hahaha Crazy Whistling...

# 301
  • София
Ще послушам съветите ви и мисля да спра да го мисля днешния ден и да разпусна с едно пране, ама на дълга програма, че нещо се захабили, кхъм...дрехите...пък съм с нов сЮтиен, трЕбе да го избеля май, нещо ми сивее hahaha Crazy Whistling...
Ааа, фанахме те коя книга си прочела в чакалнята - книгатакоятоненазоваваме  hahaha!

ПП: позволявам си да се пошегувам с теб въпреки тежкият ти ден и защото те познавам като много весело същество  Heart Eyes Hug!

Они, ако това са ти отчаяните опити, и аз съм интересна да видя някои от другите. Много си талантлива!

# 302
Скоро пране у нас няма да има, та поне да чета тематична литература, да изплакна оЧо  Shocked Да помечтая и аз за едно здраво .... прАНЕ  Mr. Green Embarassed
Точииииииии!  hahaha
Това си плаче да влезне в архив! Няма такъв пост, няма  rotfImbo ! Заедно с онова в многото скрит текст! Нимоаааа повече  Laughing
И ето от тук ще ми излезе нов прякор, може даже и ник-а да си сменя на
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
г-жа За*уйцвили

Мариетке отивай да поизпереш. Инак шЪ вземеш да се изкушиш да турнеш в списъка си новата книга, предложена от Миж  hahaha

Ааа, фанахме те коя книга си прочела в чакалнята - книгатакоятоненазоваваме  hahaha!
Joy hahaha

# 303
Аз не виждам рисунката,но съм през телефона,може би затова. Утре ще пробвам,заинтригувана съм.
Мариетка,заставам зад думите на Кали!  Peace

# 304
  • ГОре на черешата...
То нея да бях взела май...айде, че наляха омекотителя  Whistling Embarassed Mr. Green

# 305
  • София
Кали, благодаря ти миличка...ама не съм много добре с английския, трябва да викам децата да ми превеждат - има ли го на бг тоз филм?
Ооо, ама той е мексикански, пък си има субтитри. Превеждат го "Не подлежи на връщане" (2013)
Не знам дали имаш регистрация, но аз го изтеглих от тук.

Точке, ти си уникат, да знаеш  hahaha  Hug

# 306
  • на североизток от Рая
То нея да бях взела май...айде, че наляха омекотителя  Whistling Embarassed Mr. Green

Аууууу.  Blush Blush Blush Срам мъй Ут вас. Отървах ви.
Скрит текст:
шетайте, пИрети, саму курвалък да няма.  Naughty

Точи, ти си щурак.  Heart Eyes

Ониюри, а ти си един талант. Самороден талант. Развивай я тази ръка, имаш страхотен усет, никак не се рисува лесно човешко лице. Писала ли си в една тема за рисуване? Елинор пише там. Сега като ти видях рисунката се замислих дали там не съм те срещала. Доооста отдавна влизах при тях да разглеждам рисунките им, има страхотни таланти при тях.

Вени, а ти си скица.  Hug  Laughing

Лека нощ от г-жа Бухал.  bowuu

# 307
Г-жо Бухал,рано си лягате!  Да не би и вие да пЕрете?  Mr. Green
Нели, Hug

# 308
  • София
Изчетох ви!
Първо - благодаря за хубавите думи за рисунката! Hug И после...

Точица, завид за срещичката. Трябва да си спретнем всички една някой ден, ще е супер готино, макар и да съм твърде нов кадър във вашето книжно семейство!  Hug Blush

Мариетки, много кофти ситуация. За съжаление, на повечето места е така вече. Чака се безумно много, когато нещата могат да бъдат свършени бързо, лесно и ефективно. Мъка е. Дано скоро се оправят нещата. Прегръщам те!  Hug

Кали, във фейсбуук има доста от нещата. Не си ме столквала достатъчно.  Laughing

Нели, точно в тази тема бях! Уникални таланти има там!
Пускам още малко неща:

Скрит текст:
Графика:

Малко цвят:

С химикал:

Първи опити с таблета:

# 309
  • на североизток от Рая

Нели, точно в тази тема бях! Уникални таланти има там!

Hug Разкрих те!  Hug Ама имам уникална памет, нали?  Laughing Толкова отдавна не съм им ходила на гости. Ти пишеш ли там още?

Г-жо Бухал,рано си лягате!  Да не би и вие да пЕрете?  Mr. Green
Нели, Hug

Хм! Не знам дали ще отговоря.  Whistling Аре,
Скрит текст:
че ме чака човек на легло.  Mr. Green

# 310
  • София
Нели, пиша, да, даже пуснах рисунката в темата. Само се надявам да познаят кой е, че вече чух 3 варианта, от които само един верен.  Laughing

# 311
Точке, ти си уникат, да знаеш  hahaha  Hug

Аууууу.  Blush Blush Blush Срам мъй Ут вас. Отървах ви.
Скрит текст:
шетайте, пИрети, саму курвалък да няма.  Naughty

Точи, ти си щурак.  Heart Eyes
bowuu bowuu
А Нелка никакви такива няма тук. Ние си перем културно по къщите с изключителното съдействие на нашите си мъже. Само наши дрехи! Чужди, ей така безразборно не пипаме! ЛюбоФ да има  Heart Eyes

Мариетке .... омекотител  newsm78 Чукай на дърво! Млади сте още  Mr. Green

Они, много красиви неща! Браво!
Аз съм от тези, за които казват - не може да рисува, станал фотограф. Ама то аз даже и фотограф не съм, ами пишман такъв  Mr. Green

# 312
Ониюри  Shocked захласнах се по Джаред Падалеки, той е нали?  Heart Eyes И вълка много ме изкефи, страхотна си!  Crazy

# 313
  • София
... омекотител  newsm78 Чукай на дърво! Млади сте още  Mr. Green
smile3532 smile3532 smile3532
Спри сеееееее! Ще ме умОриш!
 Joy Joy Joy

Ониюри, не съм разглеждала, вярно е  Embarassed
Ще се поправя, обаче  bowuu

# 314
Ониюри  newsm20

Мрън,
Скрит текст:
днес и аз трябваше да пускам пералня, ама ми се размина, незнайно за колко време  Confused

Общи условия

Активация на акаунт