Сладкарничка за книги - тема 19

• 34 345
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Крисия е хубаво , нежно дете с талант , за мен си беше за първото място. Музиката е нежна , гласа й като на птиче , балсам за душата , тези снежни детски картини  и ефекти бяха невероятни , както и самия текст на песента , детски , чист , вълшебен. Но това второ място ще й е голям стимул да се развива и доказва, според мен .

И аз мисля ,че Зори няма да се сърди ако по - рано се изтегли жребия , другарчето може да й купи всичко останало , а книгата като разбере списъка й. Ама пак не знам , нека и другите момичета да кажат как ще е по - добре да направим.

Нели , ти много неща си направила до сега , да дойда да закуся при вас ли , аз пия чай , ама съм гладна вече.  Laughing

# 556
  • на североизток от Рая
Крисия е хубаво , нежно дете с талант , за мен си беше за първото място. Музиката е нежна , гласа й като на птиче , балсам за душата , тези снежни детски картини  и ефекти бяха невероятни , както и самия текст на песента , детски , чист , вълшебен. Но това второ място ще й е голям стимул да се развива и доказва, според мен .

Peace Това е така. Говоря за друго.

А за закуска - заповядай, миличка!  Hug

# 557
  • София
ДУ  Hug

Снощи ми стана много гадно за Кобрата. Не гледах мача, защото това няма как да си го причиня, но прочетох резултата. Яд ме е, защото трябваше някой да натрие носа на оня нагъл и арогантен Кличко  Crossing Arms Разбрах, обаче, че публиката е викала само за Кубрат, дори когато е бил повален.
Шампионът не винаги е този, който печели титлата. Можем само да сме горди с нашето момче!

За Крисия съм много щастлива. Беше ясно, че няма да спечели първото място в този изконно гео-политически конкурс, но не очаквах и да е на второ.
Радвам се за детето - уникален талант е  Heart Eyes

Нелче, тегли жребия днес  Peace. Зори е достатъчно категорична, че ще участва, така че не виждам място за притеснение. Нейното другарче ще може до 25-ти да се подготви с някоя изненадка, а Зори като пусне списъка си, ще се вземе и книжката.
25-ти и на мен ми се струва късно за жребий  Rolling Eyes

# 558
Супер , Нели , паля колата и идвам  newsm01   newsm64

Момичетата много спинкат днес , ставайтеееее , хайде , поспаланки  Hug

# 559
  • на североизток от Рая
 ОК за жребия. Ще изчакам до обяд. Може да се включи още някое момиче, много бих искала да дойде и Буб Heart Eyes, а и Киф Heart Eyes. Лу толкова интересно пише за книги, чете, коментира в другата тема, дали не би се включила и тя коледно.  Heart Eyes

Аз ще си приготвя листчетата, сега ще напиша имената на далите списък с книги и дано да не пропускам някого, моля ви, проверете ме!  Praynig Blush

# 560
  • на североизток от Рая

Участници в КОЛЕДНАТА ИГРА:

Девичка
Камиче
Нара
Вени
Елинка
Петя със сърчицата
Точица
Рейн
Незито
Кали
Лофчето
Лоренка
Мери
Милето
Лита
Мариета
Мижжжка
Петяяя
Кости
Гигова
Кабошар
Мариша
Сливка
Паяче
Деси
Скарамуш
Евилан
Нели
Зори

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 561
ДУ Hug
Много сте ранобудни днес Grinning
Снощи много ми хареса и нашето момиче и нашето момче, достойно се представиха и двамата Peace

Нелко чакаме с нетърпение жребият Hug

Отивам да пошетам Rolling Eyes

# 562
  • София
Ихаааа! Колко сме много  Heart Eyes
Предлагам, когато жребият е факт, всеки пак да си пусне списъка, за да улесним другарчетата си.

# 563
  • на североизток от Рая
 Кали, аз ще пусна списъците, както всеки път. Трудно ще ви е да ги намерите, някои имат не само по един  Joy. Ама ако искате, вие си ги пуснете индивидуално.  Simple Smile

# 564
ДУ  Hug

Нели, щом ги имаш събрани, най-добре ги пусни ти  Laughing
Нямам търпениееееее  Crazy А колко сме многоооо  Heart Eyes

# 565
Добро утро  Hug

Много сте ранобудни Rolling Eyes И аз се събудих още преди 8, но си лежах и четох книжка.

Снощи беше много емоционална вечер  Heart Eyes Ще споделя с вас нещо, което прочетох във фейса но е точно каквото мисля и аз. Отнася се за Кобрата

Единият спечели победа, другия спечели любовта на хората... Съдбата обича смелите!!!

Нели чакам с нетърпение жребия  newsm51

# 566
  • София
хехееее, ураааа.... айдеееее кееееееееееееееф  Hug
Меричка, кавърмата отдавна свърши, закъсня, сестро   Joy но имам тука едни сладки  Heart Eyes и не са режимни  Blush ше ме спасиш от изкушението  Crazy
ох, че весело, май започва коледото настроение  Hug

# 567
ДУ! Нищо че е почти обяд.  Mr. Green
Ехаа,днес ли ще е жребия? Зори няма да се сърди,сигурна съм.  Дано се появят и Киф и Буб и Лу!  Praynig
Снощи наистина беше емоционална вечер!
Крисия беше страхотна! Не очаквах точно холандците да ни изстрелят до второто място.
Кобрата трябва още доста опит да натрупа,докато стигне нивото на Кличко. Все пак ,поздравления за куража !  Peace

# 568
  • София
Много се вълнувам! Прекрасно го решихте жребия да е днес! Hug Hug Hug

# 569
  • в огледалото на живота
Дзак с едно обедно добър ден от мен  Hug

Кихам от сутринта и си мисля дано този който ме споменава да  е с добро,а то какво било...списъците били пуснати,охааааа.... smile3508

Нелче, Hug
Нямам търпение вече.Пък и ми е едно Коледно-Новогодишно  Crazy.... Grinning
Декември ми е доста тежък месец.Малкото торнадо е рожденичка след три седмици,-та подаръци  в градината и у дома...... ooooh!
Обаче и добрия старец доста има да обикаля.... Whistling
Благодаря за милите думи към моетото момиче  Hug
Идея си нямам от къде е метнала къдравия ген,обаче не и от мен.
Пък за това,че имала белези с Точ,мога само да се радвам.... Heart Eyes

Точи,нали знаеш,че те орисах с 3 такива торнадести момичета..... Laughing
Дай боже от сърце!
 babydust7

И аз съм в еуфория от снощните изяви на нашите български герои.
Браво и на Криси и на Кубрат!
Ами едно такова мило ми стана,родно, наше си..... Heart Eyes

Киф,наслаждавай се на миговете с Ева.Така бързо растат тези деца....не усещаш кога минава времето.
Сякаш беше вчера когато се роди Мария,а ето вече 5г.ще навърши живот и здраве.
Още помня като влязох в родилното какъв сух  студ беше,а в момента който извряка на бял свят и заваля сняг!Лежа си аз покачена там горе,правят си шев и коройка докторята ,а отсреща през прозореца се сипе ли сипе една белоснежна покривка...мммм,красота.... Heart Eyes

Аз съм добре,благодаря ви за мислите  Hug
Скрит текст:
Минах контролата,строила съм си аПчетата в една чисто нова кутийка и се гощавам всяка сутрин с тях... Laughing
И ми е  едно розовко,щастливо и красиво всичко наоколо.... FlutterНякой беше писал по назад,че след такива повратни моменти човек се чувства като прероден-абсолютно точно !!!
За тези които не са ме виждали лично.. Mr. Green

---------------------------
Събеседването в училище мина;сега ще чакам резултатите в сряда.
По закон е необходимо да се пусне обява за свободното място.В петък имаше над 10 човека строени в коридора и чакащи.... Tired
Не се навивам,че ще съм богоизбрана за там тъй, че каквото стане.
Хич и няма да го мисля и се тревожа,ако има обрат не в моя полза.
Здраве да е ,нали  Wink Hug

Хайде спокойна неделя на всчки.Отивам да метна една медена  тиква и едни протеини пилешки в гювеча.Нали ще спазвам диета,няма как... eat

Ще ви наблюдавам... smile3530

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 11:45 от ~Dev~

Общи условия

Активация на акаунт