Сладкарничка за книги - тема 19

• 34 342
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • На планетата Земя
Ееехххх, имам си другарче и съм много щастлива с жребия!  Heart Eyes

# 616
И аз си имам другарче! Веселбата започва на пълни обороти! Отивам да гледам списъка на другарчето! Нели,   bouquet

# 617
  • София
Наистина съм на работа, но ви следя през телефона, защото и мен ме тресеше нетърпението. Но аз си знам вече другарчето и сега ми е по-спокойно... Доколкото може да е спокоен човек, преливащ от радост  Heart Eyes
За нетърпеливите - може по примера на Вени, да изпратите мейл-адрес на Нели, за получаване на името на другарчето, стига това да не затрудни самата Нели.
Моето другарче е прекрасно, само да се похваля и нямам търпение да хукна по магазините да му намеря подходящ подарък. Книжката вече му я избрах коя ще е  Party

# 618
  • на североизток от Рая
 Аз явно няма да мога да зарадвам тази вече останалите с името на другарчето, но и утре е ден, нека да гледаме оптимистично.  Simple Smile

С Вени се чух по телефона, тя вече знае другарчето си. Simple Smile

Не съм писала ЛС на следните момичета: Камиче, Лита, Мариета, Петяяяя, Сливка, Деси, Скарамуш , Кабошар и Зори.

Имам телефоните на Мариета и Слив и не знам дали да не ги притесня.  Thinking

# 619
  • София
Мария, много ме е яд, че така се получи  Crazy!
Виждам, че Нели и Нези също съжаляват за това разминаване.
Хайде да помислим и да намерим вариант, не ми се иска някой да остава извън играта.
Аз научих своето другарче и съм толкова щастлива  Heart Eyes!

# 620
  • на североизток от Рая
 Вени, направо кажи какъв е вариантът. Аз очаквах, че ще го напишеш, нали го обсъдихме, не се притеснявай да го кажеш. или, ако искаш, да го напиша аз. Болно ми е момиче да остане извън играта. Sad

# 621
  • София
Пиша, Нел! Избързах с публикуването без да искам преди малко  Embarassed.

Предлагам Мария да пусне списък. Нели ще тегли жребий на кого Мария ще подари. По този начин една от нас ще получи двойна изненада.
А кой ще подари на Мария? С Нели се чухме - намерило се е решение и на този въпрос.

# 622
"Тя отзадва да умре" никой ли не я е включил в списъка си?  newsm78

http://www.bg-mamma.com/shop/75048-tya-otzadva-da-umre.html?utm_ … utm_content=75048

Ще питам Литературния гид какво означава "отзадва"?  Thinking
Миж забравих да пиша .....
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Ами срам не срам, честно ще си кажа - първата асоциация, която ми дойде, когато прочетох: "Тя отзадва да умре", беше: това е пак някое продължение на книгатакоятоненазоваваме, или отразените, или някой нов хит, който иска да детронира последните. Реших, че направо прекаляват вече със заглавията на тези бози, които се пишат и издават, че и "хитове" стават. Превод на заглавието "Тя си умира за ...." последната дума сами ще се сетите нали?  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Не ми се смейте много. Моля ви се. Да си изтрия ли поста  newsm78

# 623
  • на североизток от Рая

Извинявай  и че аз избързах с коментара си все едно, че те репликирам.  Hug

Нали по Коледа стават чудеса, едно момиче ще получи двоен коледен подарък. Да видим коя ще  е късметлийката. Не вярвам да имате против тази идея. Simple Smile

# 624

Предлагам Мария да пусне списък. Нели ще тегли жребий на кого Мария ще подари. По този начин една от нас ще получи двойна изненада.
А кой ще подари на Мария? С Нели се чухме - намерило се е решение и на този въпрос.

За мен е приемлив вариант. Сигурни ли сте, че и Мария ще получи подарък? От кого? Simple Smile
А тази, която получи два подаръка - явно късметът й ще е такъв  Heart Eyes Да й е късметлийска новата година и от всичко хубаво да получава двойно. Мисля, че всяка една от нас заслужава такъв късмет  Peace

# 625
После ще ви чета и ще се включа по-адекватно, исках да съобщя, че вече си знам другарчето и много, много и се радвам Heart Eyes Тя е едно бижу!

# 626
  • София
Пък аз се чудя при толкова теми, в които обсъждаме книгите, каква ще е ролята на Литературния гид - няма смисъл от него сякаш  newsm78.

Нели, цял ден подпирам диваните у нас и сега съм захванала сто неща, но с едната ръка и едното око съм пред компа, заради това така става  hahaha  Hug.

# 627
  • София
Какъв е тоя Литературен гид  newsm78 Изтървала съм нещо май.

# 628
  • София
Ето тук повече за Гид-а  Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=807962.0;topicrefid=19

Мисля, че и Катеринка беше изявила желание да участва? Или бъркам..........  newsm78
Тя и без това пише от дъжд на вятър, та може и да съм се объркала

# 629
  • София
В няколко теми хората първо се зарадваха, че са намерили отдавна търсени заглавия в новата книжарница на форума, а после останаха доста разочаровани... Що ли не съм изненадана?
В литературния подфорум, в който от години обсъждаме заглавия, да заковеш тема "Бг-мама литературен гид" е смешно  Confused.

Общи условия

Активация на акаунт