Есен с песен и вали, АПРИЛчето расте, коремчето личи! - тема 6

• 26 352
  • 708
  •   1
Отговори
# 570
  • София
veryy_s браво на мъжа ти, да продължава все в същия дух 😄
Тиквичке и това ще мине  Hug

На мен досега веднъж са ми взимали кръв, др. седмица пак  Peace

# 571
Здравейте!
Аз няма какво да се похваля ,чак на 22.11. съм на преглед и 2-ра ФМ и се надявам тогава да се включа с добри новини.

Изследвания на кръв и урина съм правила веднъж, сега като отида на преглед ще видим дали пак ще ми пуснат.

На който му е интересно и иска да прочете нещо за кърменето : http://lllbg.org/karmene-vaprosi-otgovori/

# 572
swampi - Добре дошла и от мен!

tikvi4kata
- Една приятелка с началото на всички страхове ми подари едно листче, което си сложих в протмонето на видимо място. На него пише - И ТОВА ЩЕ МИНЕ, точно както ти е казала и kukumiavka. Трудно е в такива моменти, но това е истината...  Hug

Изследвания на кръв и урина са ми правени само октомври, като се записах на ЖК. Изключвам ПКК което си самоназначих във 7-8 седмица. Пробмел имам с глюкозата, която през целия ми живот е била 5.3 и сега е така. АГ-то ми обясни, че това било високо за бременна, над горната граница, и очаквам другата или по-другата седмица пак да пуснем. Но никога не е споменавала за въпростното обременяване с глюкоза, за което чета от вас.

Иначе бебока е добре на фона на фугирането и дишането на санитарен силикон. Ще вземе милия да стане фаянсаджия.... И се оказва че тия леки, не знам точно как да ги определя, като нервни спазъмчета били от него Simple Smile

# 573
  • София
Welinity и аз си я напомням често тази фраза  Wink  А движенията си ги описала много точно! В началото са точно като нервно потреперване, наподобяващо това около очите, което се появява понякога Peace

# 574
Добро утро дами в това мъгливо утро Heart Eyes

Ние вчера бяхме на преглед ,леко ггимнастика го раздава госпожицата и тежим около 500 гр., като избързваме със седмица напред.

Пожелавам само хубави новини от прегледи и по малко притесненние за всички.
  bouquet

# 575
Много активни бебчета си имаме.И нашето всеки път АГ-то се чуди, върти, докато направи хубава снимка.И както тя казва-от малко е акробат/ка

# 576
  • София
Didolino ихаа браво на вашата госпожица  Peace

Редактирам си поста стига толкоз  Heart Eyes

Момичета от вчера имам чувство че корема ми се повдигна страшно много и ми изхврънка напред  Shocked. ММ като ме видя сутринта остана изненадан вика какво се пъчиш напред  Mr. Green От другата седмица влизам в 6-я месец  Crazy

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 10:29 от maceto85

# 577
Хе-хе-хе,страхотно бебе,Маце...ами,тренира си детето,няма лошо  Hug

# 578
maceto85 - много фотогенично и пластично вашето човече Simple Smile

Моят корем, там където е бебето не е изхвръкнал, ама за сметка на това всички тласини над пъпа така си мести нагоре и издува, че вече дори и аз изглеждам като бременна. И поне всичко, което като панталони и дънки за бременни ми стои абсурно - или ми е тясно в краката или е като палатка  doh, то с такава фигура като моята  261uu, като цяло обличането е предизвикателство, та вчера цял ден с шивачката (баба ми) сме префасонирани настоящия гардероб. Ама съм много доволна, защото после пак след лека промяна, ще мога да си нося дрехите!  Laughing

# 579
Didolino ихаа браво на вашата госпожица  Peace

Вижте нашето йога бейби къде е вдигнал крака си

Скрит текст:

:hahaha:Маце, нашата мадама и тя така си е вддигнала краката  Laughing

# 580
  • Sofia
Добро утро   bouquet

Хахаха Маце много готина снимка Simple Smile Много е пластичен.

Иначе и аз както нямах корем и изведнъж хоп  Shocked ахаха макар и мъничък му се радвам  Laughing Но вече вечер едвам си намирам място като легна  Mr. Green

И нашата госпожица вчера беше много активна, а по едно време се беше обърнала настрани с лице към нас и махаше с ръка. Докторът вика вижте плези се  Shocked Галеше си и главичката, после се обърна на другата страна Joy

# 581
Ще си имаме момченце, моля за едно синьо щъркелче на начална страница   stork-boy- за дата 11.04   Two HeartsSmile Прегледът мина добре, аз писах във ФБ групата, сега и тук, понякога ми е трудно да оперирам и с двете...  Crazy
Наддала съм 4 кг общо от началото досега, кръвно 100/60...   Rolling Eyes
Отначало не се виждаше пол понеже беше седнало почти по турски на шийката ми (така се изрази доки), тъкмо си викам "айдееее, агонията ми по нетърпението и чакането ми продължава още"  ooooh! , но после се размърда нещо бебчо и доки видя чурито...първото ни е момченце, а второто явно ще е братленце  Peace Simple Smile отговаря си на 19-та семдица, всичко е 6, било към 250 грама.... на 26.11 съм при Балев на 2-ра ФМ... в петък ММ ще ме записва и това е от нас... Баткото беше с нас на прегледа, таткото и той, цялото семейство се бяхме строили,а баткото искаше да ми вдига главата, да не съм "спяла", да съм "ставала".. после ми ляга на рамото да се глези, сочеше бебето, гледал го бил "на телевизора" и такива разни други щуротии  Joy Joy Joy ...за моята доки беше вълнуващо също понеже тя следи и предната ми бременност,а сега уж ''малкият'' ще става батко, вече ще е ''големият"... и и дрънкаше разни простотии, даде и кутия бонбонки да се почерпи за негово здраве по повод срещата им ..  smile3525 и това беше...на 15.12 съм пак на ЖК  Peace Връщам се да ви чета след малко

# 582
  • София
Еха, колко им е широко, щом могат такива гимнастики да правят... Simple Smile

Кой се интересуваше от лекциите, да се отчета за вчера аз.
Беше много досадно, прекалили бяха с рекламната част, обикновено първо е лекцията с малко реклама на някой продукт, после 15-тина минути рекламират от някоя фирма.
Вчера направо ни смазаха, първото за спазмите уж беше монотонно четене на листовката и рекламната брошура на но-шпа, после за стволовите клетки ни облъчваха да си съхраним и докато стигнем същинската част от лекцията, искахме да си ходим. Добре че поне се запознахме с Karina и пихме кафе Hug

За спазми, болки и прочее кой знае какво не казаха. Да си се консултираме с лекар. До 8-9 контракции за 24 часа се считат за нормални подготвителни, повече дори и неболезнени не са желателни. При тъпа болка в корема или кръста, продължаваща над 7-8 часа, да се обърнем към лекар.

# 583
maceto85, и аз имам същото усещане за корема си  Peace  

# 584
  • София
 smile3501 maceto85, много сладка снимка са ви направили

Момичетата, които се отопляват с климатик,ползвате ли овлажнител за въздух? От както съм си вкъщи много ми изсъхва гърлото,адски е дразнещо и съм в чуденка кой модел е читав,а никога не съм ползвала такава джаджа  newsm78 Извинявайте,ако сте го обсъждали   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт