Есен с песен и вали, АПРИЛчето расте, коремчето личи! - тема 6

• 27 458
  • 708
  •   1
Отговори
# 270
Възможно е да се е получило от много агресивни гъбички, при мен се беше получило нещо подобно през пролетта. АГ-то ми помогна за 5 сек., но без посещение не се мина. Намаза раничките с нещо от типа на ваготил, което ги изгаря и запечатва. Аз бих казала, иди на лекар.

# 271
Мария, звънкай на докито. Най-вероятно са гъбички и има мехлеми за външно мазане /например Канестен/. А за облекчаване на момента - промивки с тетра/смрадлика. Дано ти минава бързо!  Peace

# 272
  • Под кленовите дървета
На мен ми мерят матката колко се вдигнала всеки път. На мен суши ми се яде, обичам по принцип и ако не е със сурова или пушева риба, а например с Филаделфия и зеленчуци не виждам защо не. Луканката е друго нещо...яде ми се, но не бих си позволила.

# 273
  • Враца
Мария отиди на лекар най-добре.
Mogedian и аз съм на същите витамини, чудя се кога ли ще повърна докато ги пия  Sick.
Аз пак размишлявам над нещо, като казват 20-та седмица за ФМ, нали се има предвид да си я започнал, а не да е завършена  newsm78

# 274
Прекрасни сте, момичета  Hug ще направя няколко промивки с водата и содата(тя има ли някакво точно количество, което да се сложи?), така или иначе АГ-то работи само следобяд, ако до утре няма промяна, ще трябва да се ходя.Благоадря ви още един път  smile3525

# 275
Момичета, здравейте Grinning
Първо да се похваля за втория БХС- риска е 1:1700, което е чудесно. Само дето се шашнах така здраво с първия, но здраве да е.
Относно сушито- много обичам и наскоро си поръчах такова с риба, но рибата беше печена, така пишеше и за всеки случай питах, потвърдиха. Сега като заговорихте отново ми се прияде  Crazy
Луканка много ми се хапваше онзи ден с хлебче например, но устоях и твърдо казах "Не", в крайна сметка здравето на бебчо е най- важно.
Риба вкъщи обожаваме и честичко правя.
Относно витамините обмислям сега като свърша 90 дневния прием на Биозин мама да взема  Пренатал.
Пожелавам Ви много здраве и следя изкъсо темата  Hug

# 276
Мария отиди на лекар най-добре.
Mogedian и аз съм на същите витамини, чудя се кога ли ще повърна докато ги пия  Sick.
Аз пак размишлявам над нещо, като казват 20-та седмица за ФМ, нали се има предвид да си я започнал, а не да е завършена  newsm78
Втора ФМ се прави между 18 и 23 г.с. .............  (оптимално около 20-22 г.с.)

# 277
  • София
Maya*the*Bee не издребнявай толкова за тая ФМ, то това с 20та седмица е препоръка, първата се прави от 11 до 13-та оптимално 12та, аз я правих 11-та.

# 278
Tifany1  - Браво за хубавия резултат! Какво е това за 90 днесвен прием на Биозин мама? Моето АГ само каза да го пия, не е споменавала никакви периоди, а честно казано листовката само по диагонал я прочетох.
Що се отнася до пренатала, него си го пия от самото начало успоредно със всичко останало.  newsm78 Аз мисля, че Биозина и Пренатала нямат нищо общо - едното е имуностимуалтор, другото е витамини!

# 279
Прекрасни сте, момичета  Hug ще направя няколко промивки с водата и содата(тя има ли някакво точно количество, което да се сложи?), така или иначе АГ-то работи само следобяд, ако до утре няма промяна, ще трябва да се ходя.Благоадря ви още един път  smile3525
Аз лично винаги съм правила разтвора на око,около 1 ч.л сода за хляб в малко повече от половин литър вода

# 280
  • Sofia
Това за луканката съм го пропуснала  Shocked Защо не трябва да я ядем, да знам да не си позволявам повече...не че съм прекалявала, но си хапвам от време на време.  Simple Smile

Тифани - браво  Hug Страхотни новини   bouquet

Сега като споменахте витамините, аз пия Supple maman - някой друг приема ли ги, чувал ли ги е?

# 281
  • София
Shantel, защото месото за луканката не преминава никаква термична обработка, само се суши, но реално е сурово.

# 282
Благодаря момичета  Hug много ми се беше свило на душата, но все си мислех при две здрави деца, сега такъв риск   Shocked а и нали ми бяха объркали годината на раждане  Crazy
welinity аз в листовката четох, че се пие 90 дни, защото моя АГ не е много по тези имуностимуланти.

# 283
Shantel, да не сме при един и същ лекар? Grinning защото и моя ми препоръча на предпоследния преглед тея витамини, но просто си му стояха на бюрото и ми даде брошурка. Не съм си ги купила. Засега залагам на плодове.

# 284
  • Sofia
Shantel, защото месото за луканката не преминава никаква термична обработка, само се суши, но реално е сурово.

Да, хич не съм се усетила. Благодаря ти. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт