Започвам темата с надеждата, че ще стане интересна на повечето любители на електронните книги, написани на английски език.
Wattpad e място, където всеки може да публикува свои творби, и да чете чужди такива. Всичко, абсолютно всичко е безплатно. Можете да четете през сайта: http://wattpad.com , или да изтеглите приложението на вашият телефон/таблет (без значение дали е андроид или apple). Удобството е, че веднъж добавили литературното произведение към библиотеката си, не се нуждаете от достъп до интернет за да четете.
Има творби за всеки вкус, качени са по категории. Преди да започнете някоя книга, лесно може да проверите дали е завършена, или е в процес на писане. Лошото във втория случай, е че никога не се знае кога авторът ще качи нова глава. Макар, че за мен това не е проблем - в такъв случай архивирам книгите в библиотеката ( за да не заемат място ), и в момента, в който се качи продължение, те сами се деархивират.
Имам добри попадения, истории, които успяха да ме завладеят. Има автори, чиито книги в последствие биват публикувани, след като се харесат от някоя издателска къща.
Надявам се, че заедно ще открием подобни такива!