VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 666
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 570
Ън тъй ... пожелахте си хейтъри - получавате ги   Mr. Green

Казват, че ако силно желаеш нещо, то се случвало.  Sunglasses

# 571
Мерси, Ocaso

# 572
  • София
Кали, нищо лошо не каза и аз мисля, че повечето хора са подкрепили Влади от съжаление и някаква солидарност към положението му...
Честно казано Въргала изобщо вече не ми е симпатичен, но Кали е една грамадна подлярка... хич не става дума за анализ, а за чиста завистчица... как да поеме, милата, че някой е харесван... Нетърпимо същество....  ooooh! ooooh!

# 573
А може ли да ми обясните какво е All Stars, нещо като същото ли е, какви са разликите? ( и пак ли е по Нова)

Oл старса е пак Биг Брадър формат, но със вече участвали звезди в риалита.
Всичко е еднакво - къщата, водещите, продуцентите, телевизията.
Вече даваха два сезона. В единия победи македончето (как му беше името?), във втория - Черната Златка.

# 574
Кали се опита да вмени на Влади, че е победител по съжаление, опита да го вмени и на хората пред екран!

А може просто да изказва повечто неща, които й минават през ума. По-интересно обаче е, кои и как "скочиха".

Нали знаете, хората забелязваме това, което ни е познато, това което не ни е чуждо.

# 575
Четох, че в Ол старс щели да бъдат 5 на 5 звезди, купонджии, забавни..а дано, че голяма мизерия беше този сезон 

# 576
В единия победи македончето (как му беше името?)

Никола Настенски.

# 577
  • София
Дано е по интересно щото ни побъркаха с "образцовите" Joy

# 578
Тази вечер Венета беше забравила задължителната си усмивка и говореше като служител от траурна агенция.
Жени за пореден път пияна, отправяща за пореден път предупреждения към Тачо да мълчи. Чу името на любовника си и поиска адвокат за развод.
 За каква любов, за какви чувства ни говори Венета/ сценаристите не разбирам.
То вярно, че си имат сценарий, но пък постоянно да изтъкват любов, която не съществува и да ни набутват Жени и Тачо за пример на едно нормално БГ семейство , стига де, омръзна ни тази линия.
А и все пак зрителят или поне една част не е чак толкова безмозъчен, колкото и се иска на Патрашкова, че да вярва на тези глупости по сценарий.

# 579
Четох, че в Ол старс щели да бъдат 5 на 5 звезди, купонджии, забавни..а дано, че голяма мизерия беше този сезон 

Чува се, че забавни лица ще влязат в Ол старс....дали ще има 24 часово живо излъчване, че то иначе не ми е интересно от тук - от там да скалъпват ... Thinking

# 580

5 мъжкари и 5 мацета
секс, купони и забава

newsm53

# 581
  • Бургас
Кали с тоя равничък тон като взе да каканиже "щото,Влади,ти си пълен нещастник,хората те съжаляват,не че ти си нещо кой знае какво...т.н."
Елементарна,подла и завистлива душица! Sick
Това дори и да си го помисли,как ще го каже?Дори и за пари да е,ама тя отдавна си е продала душата,баси шафрантията?

Браво на Данчето,че скочи и я постави на място!Тя също е за пари,но няма да падне толкова ниско.

Уош малко се поизнерви детето,като го подгони абстиненцията,но млад е,няма как!Добро момче е!

# 582
# 583
А, съмнявам се, пак ще има изтичане на информация  Mr. Green
Дано няма  и толкова злобни коментари, колкото в този сезон, че съвсем се уби забавния момент

# 584

5 мъжкари и 5 мацета
секс, купони и забава

newsm53

Е да де, но без живо излъчване, нищо няма да усетим от забавата, щеше ми се да гледам зевзека Тодор Славков   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт