VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 666
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 630
А пък как ще ви чопли какво пишат ония вещици бгмамите  Joy Joy Joy цигарите и храната ще са ви последна грижа Mr. Green

# 631
Кали направи доста обиден анализ, ама добре, че Данчето я спря.
Днес не гледах ,какво стана

# 632
Ама защо мислите, че Жени е милионерка, която 'толкова ли няма' пари да му даде за нов бизнес  Laughing
Тя има модна агенция, това изобщо не означава, че се къпе в пари. Особено в кризата, която тя няколко пъти спомена, че ги е ударила финансово.
Според мен никой няма да влезе за по-малко пари, отколкото печели за това време.
Хонорара на Воче бил 10 хил. лева. Жени
и Тачо взимат по 50К.
Така че това са пари за тях, много пари.

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 23:34 от 10 c`s

# 633
А пък как ще ви чопли какво пишат ония вещици бгмамите  Joy Joy Joy цигарите и храната ще са ви последна грижа Mr. Green
А, да бе много ще ми пука  Mr. Green
Цигари и кафе да има ще съм ангелче, ако не... Ще ме изгонят за агресия  Joy

# 634

Не търпи изобщо критика, за 30-годишен мъж реакцията му беше направо смешна.

Според мен реакцията му не беше към критиката, а от това, което каза в изповедалнята. Не може да приема начина на живот и отношения на тези хора + му се струва, че на техния низък фон, неговите настоявания за бира и цигари са бели кахъри. Прав е:)

Peace
И ми става все по-симпатично това момче. Едно голямо браво на родителите му, отгледали са и са възпитали свестен човек.

# 635
  • Mtl/Sf
Ама защо мислите, че Жени е милионерка, която 'толкова ли няма' пари да му даде за нов бизнес  Laughing
Тя има модна агенция, това изобщо не означава, че се къпе в пари. Особено в кризата, която тя няколко спомена, че ги е ударила финансово.

Не мисля,че се къпе в пари, но бидейки шеф на една от най-големите модни агенции, си мисля,че трябва да е над  това грозно сеирджийско ниво. Не мога да приема,че това е начина за набавяне на средства, сигурно има някакви опции за бизнес заем, знам ли Thinking

# 636
Ако наистина взимат по 50К всеки това никак не са малко пари за 2 месеца мотаене.
Вече излагацията си е в тяхната биография. Ако не са искали да се излагат да не се бяха излагали.
Това едва ли ще им повлияе всъщност в момента, в който тая тема се затвори в понеделник са вчерашен вестник и хората ще ги забравят.

# 637
След паричното скандалче, се замислям дали Жени е собственик на агенцията или е на заплата там. Поставена като лице на бизнеса, като благодарност за умението и да прави ...забравих му името на умението и в секса. А Тачко тамън да захване бизнес ..и му се допи бира Joy Има някакви неясни за нас договорки заради които го върнаха, а шестата шматка се е притеснявала за хонорара...Абе нека си живеят скапания скандалжийски живот, не ми пречат, но да не я навират повече като водеща на кротки женски предавания. Тази жена има душа на каруцар, точно толкова е чуствителна и пресметлива.

# 638
Видяхте ли как се изхили Тачо при споменаването на парите за образование на детето? Joy Май и Жени не си повярва...Пък и колко му е да поиска пари от онзи...Мела ли беше, Пела ли... Whistling

# 639

Сигурно печели и от издръжки от бившите си мъже за децата..

Кои деца? Дъщеря и е на 30 и кусур години, какво дете е, още малко леля. А синът не знам на колко е, но при всички положения е пълнолетен.

# 640
  • Mtl/Sf
Дааа, 10 c`s е права, всяко чудо за три дни. Просто се чудя на какво са способни хората и то в едно семейство, в което уж има чувства. Размятат си мръсните тайни и окото им не мига. А Венета се прехлава по тях и по "силния играч" Тачо.
И да спрат вече с това "шестата в света" - минаха сума ти години от тогава, то се извървяха още 66 шести красавици.

# 641
На Жени агенцията я отвориха едни подземни хора преди много години, но тя си я управлява. Агенцията й от години се говори, че е пред фалит. Изобщо не бих се учудила, ако Жени не е в цветущо финансово здраве. По правило собственикът печели след като всички останали си получат заплатите и хонорарите.
Но дори и без агенцията Жени няма да потъне - мъжко момиче е , красива е и е умна.

# 642
 Според мен всички вътре са зле финансово. На калканджиеви им личи, а и те открито го казаха поне 100 пъти. Но на Тачо и двоен хонорар да му дадат успешен бизнес няма да завърти. Некадърно ми изглежда това момче. Евгения изглежда обрулена, няма сериозен бизнес зад гърба си, професия, а времето си лети.

Воче, едва ли взима издръжка, децата са и отдавна пълнолетни. тя е определено за пари и надежда за работа. Една Йорданка е влезнала като звезда

Абе не образцов , а отчаян сезон.

# 643
А, да....така е. Абсолютно вярно. Аз мисля, че още не е достигнал до това ниво. Според мен се опитва и в много ситуации успява, да бъде обективен, ама за някои неща още си е на кантар и субективно гледа на нещата.

Да, пък и нека оценим живота там. Затворени почти два месеца в не малко напрежение.

Би било забавно пишещите тук да ни вкарат в подобна ситуация.  Mr. Green

ББ БГ-Мамма

Много пъти, особено когато се натъкна на остра критика тук към участниците, ми минава през главата, че когато си навън, е лесно да критикуваш. А какво е там, вътре, може да знае само човек, който е минал през това. И какво отключва такава затворена и изолирана среда.

Затова и имам желание да влезна, ще ям каквото ми дадат, без алкохол мога, цигарите ще са ми проблем, ама не мисля, че чак пък толкова ще "ни" оставят без такива. Познавам се добре и ако трябва да си оприлича играта, ще е доста близко до тази на Уош. Ама хонорар на мен никой няма да ми даде, а за единия опит...не знам дали ще си струва. Средностатистически, като жена, шансът ми да спечеля е минимален.

# 644
  • Mtl/Sf
Наистина ли няма награда накрая? Аз съм със спомените от първите сезони,когато победителите взимаха по 100 000 лв.

Общи условия

Активация на акаунт