VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 666
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Яяяя, Тачо може да чете.........  Joy
Е, като интелектуалец в трети клас  Joy
В трети, в трети... ама интелектуалец......... hahaha Joy Joy

# 826
  • София
Сега и този досадник и простак Карбовски ли трябва да търпя  Crossing Arms
За растрел е, продажник гнусен.

Опф, всички с тая Албена Вулева...Тя да вземе още едно предаване да направи малко да ги върне всички на земята, че не знаят къде се намират.
Като е толкова умна, свястна и добра Албена, защо не си работи по специалността, за която е учила.Ще бъде супер адвокат на убийци.

# 827
  • Велико Търново
Кои са финалистите? Късно се включих... Blush

# 828

Опф, всички с тая Албена Вулева...Тя да вземе още едно предаване да направи малко да ги върне всички на земята, че не знаят къде се намират.
Като е толкова умна, свястна и добра Албена, защо не си работи по специалността, за която е учила.Ще бъде супер адвокат на убийци.

Нито съм казала, че е добра, нито, че е свестна..моля, моля  Naughty ...Ама ми е писнало от ла*на като Тачо и Карбовски и Слабаков да се водят нещо. Смешни жалкари.

# 829
айде сега пак отначало - и така колко пъти?  Rolling Eyes  

Албена, Уош и Въргала ... засега

# 830
Жени и Тaчо, Кучковa, Вулевa, Влaди, Wosh Mc

# 831
  • София
Може да стане и по-страшно... присъствието му тук да е признак, че го връщат на екран в Нова...  ooooh! #2gunfire

# 832
Влади, Уош, Албена, Кучкова, Калканджиеви в този ред.

# 833

Гигова пък се сравнява с напускащите през терминал едно -  да се върнели по нейния пример. newsm78   Ми да се върнат бе моме, ама какво ги чака тях на летището?  Едва ли е лимузината на баща ти    Rolling Eyes

Точно тия думи ме изкараха и мен извън равновесие. Лесно е да си голям патриот, когато си от семейство, в което финикийските знаци не са проблем.

# 834
Как няма да е финалистка Елена- това е наградата й , че си показа ц.ците  Mr. Green

# 835
  • София
А сега, де.... ти разби ефира.... ако всички водещи се върнат да работят по специалността си, кой ще води, мила Тайна..... !?  Joy Joy Joy

# 836
  • София
Щом и Кучкова остана, ясна е работата. Ако има и 100 SMS-а тая вечер, пак ще е добре. Просто така са го изрежисирали, че да задържат повече зрители да гледат рекламите в следващите час-два.

# 837
Е като чуя , че онези пияндурници Калканджиеви са олицетворение на българското семейство и се ядосвам.Това е отвратително

# 838
  • София
Я, Карбовски не обича гърди.... имах нЕКви съмнения, но чак да си го признае публично.....  Joy

Той милия, толкова се стара да популяризира такива като Кучкова... пък сега, видите ли, плюе гласуващите за нея...  ooooh!

# 839
  • София
А Елена Кучкова и тя на финала  Joy Направо е срамота ама наистина целия цирк, тя е куха като пет хралупи, точно толкова колкото и Калканджиева - Манов са образец семейство  Hug

Общи условия

Активация на акаунт