VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 10

• 59 666
  • 1 635
  •   1
Отговори
# 855
Не разбирам защо коментиращите и съквартирантите, когато искат да кажат, че някой е ИСКРЕН, непрекъснато го заместват с двусмисленото ЧЕСТЕН/ЧЕСТНА... Преди малко НК: "Тя честна ли е?"... ами, знам ли....  Joy

Hug

+18  
Скрит текст:
-Айше, ти девствена ли си ма?
-Е, па знам ли .. идват,  еб*т  и не казват  

# 856
А Воче наистина не го свали тоя клин 2 месеца.

Ще изберат ли още финалисти или това бяха?

# 857
  • София
Не разбирам защо коментиращите и съквартирантите, когато искат да кажат, че някой е ИСКРЕН, непрекъснато го заместват с двусмисленото ЧЕСТЕН/ЧЕСТНА... Преди малко НК: "Тя честна ли е?"... ами, знам ли....  Joy
Hug
+18  
Скрит текст:
-Айше, ти девствена ли си ма?
-Е, па знам ли .. идват,  еб*т  и не казват  
Ахахаха.... тва не съм го чувала....  Joy Joy Joy

# 858
  • Ню Йорк
Воче, била позитивен човек  #Crazy Тя е една зла, завистлива и противна жена.

# 859
  • София
  Слабаков кой защитава?

# 860
А Воче наистина не го свали тоя клин 2 месеца.

Ще изберат ли още финалисти или това бяха?

Ами май още двама финалисти ще има и двама сега ще си тръгнат.
Воче, Гигова, Данчето и Кали се борят за....оставане.

"Воче не е казала обидни думи" GrinningVery Happy:D Леле, кое предаване са гледали тези хора?

# 861
Воче доста обиди избълва, само аз се сещам за кретенка, идиотка...

# 862
  • Варна
Аз си променям мнението ... Кали е по-интелигентна от Албена! Видя се колко е умна Вулева в играта със знамената! Тоя мързелив, гнусен, негативен плужек да си злобее където си иска! #Cussing out

# 863
  • София
Аз си променям мнението ... Кали е по-интелигентна от Албена! Видя се колко е умна Вулева в играта със знамената! Тоя мързелив, гнусен, негативен плужек да си злобее където си иска! #Cussing out
Мммм... ама много ни изненада.... то си е такова /мнението/ от самото начало.... Joy

# 864
Карбовски нещо не е на центъра - много мъчно му било за Воче, Кали и Жени  ooooh!   ...   още малко ще ме разплаче и мене   Mr. Green  
пп. Николета дали му е пуснала най-накрая ... помня как я налиташе  и точеше лиги в Черешката пффф   Sick

Загрижил се за щетите върху имиджа на Йорданка - и точно сега той и причини още повече щети - егати глупака  прост. И глухите разбраха, че дъщеря и е лесбийка Shocked

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 21:37 от Banshee

# 865
Тази вечер Воче и Гигова си тръгват!

# 866
Мммм... ама много ни изненада.... то си е такова /мнението/ от самото начало.... Joy

Joy Joy Joy

# 867
  • София
Карбовски нещо не е на центъра - много мъчно му било за Воче, Кали и Жени  ooooh!   ...   още малко ще ме разплаче и мене   Mr. Green   
пп. Николета дали му е пуснала най-накрая ... помня как я налиташе  и точеше лиги в Черешката пффф   Sick
Е, не бързай, де.... има време... още е с Валери... Twisted Evil

# 868
Карбовски как се чуди откъде да извади аргументи:))
Данчето не излиза изложила се, напротив на мен например доста ми порасна в очите.
Да си два месеца в къща с тия парапитеци и да се държиш достойно е невероятно. За мен тя е победителя.

# 869
  • София
Според мен си отиват Воче и Кали.

Общи условия

Активация на акаунт