Боледуване на децата ни – тема 19

• 36 250
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Аз от вчера почнах Ксизал и Унифлокс  да капя, че нослето е запушено, трудно диша, но напред нищо не тече, или е назад, или незнам....

Добре поне, че няма Т...дали във вторник като ходихме на преглед, не лепнахме пак нещо, че беше пълно с болни деца и висяхме 1 час..щото в петък я втаса, та точно три дена за да се развие вирус.. Thinking

Тази нос пак трудно дишаше...да видим..

И аз не съм фен на сиропите, може би защото не сме намерили "нашия" , който наистина да действа...

# 241
  • Варна
Моиичета, изписаха на дребния Тантум верде за гърлото, но чета в листовката, че не се препоръчва за деца под 30 месеца, а заради ментола е желателно да не се приема от деца под 5 години! Какво ще кажете, да го взема ли все пак? Очите за момента са ОК вече, но носът е яко сополив, с гадните жълтозелени сополи и кашля много! Всъщност днес по-малко, но вчера и през първата половина от нощта не спря да кашля... Снощи за кратко вдигна и Т - 37.8, която малко по-късно спадна сама. Утре сме при нашата лекарка, но дотогава?

# 242
Месечинка,ние тантум не се взимали,сега сме с Орофар,но и за него пише да не се използва при деца под 4-годишна възраст.

# 243
Лисе,какво и е на Габи?Още ли е болна?Изпи ли АБ-то?Само да вметна,че на прегледа при алерголог-имунолог(тук наведнъж правят тестовете),детето трябва да е напълно здраво,а тук щом чуят,че е с уголемена трета сливица,отказват просто да се занимават,преди да се махне сливицата.Някак всеки лекар се надява другият да му свърши работата.
Кими не се включва...Надявам се малкият да е добре Praynig

# 244
Уми зуми  Hug Изпи АБ-то миналата събота  Peace

Не ходихме до алерголог,той нашият от града отказа пак,каза за 25-ти,но в Пловдив ни казаха тримата лекари,че за момента няма смисъл от тестуването за алергии,точно заради сливицата.

На 22-11 сме на преглед в Хасково,но замислям да скочим и до Пловдив пак.

Дано Малчото на Кими е добре   bouquet

# 245
 Месечинка ,аз съм пръскала Тантум верде .Масово го изписват независимо ,че така пише на листовката .Ако не е алергичен му пръсни .
Кой се оплакваше от тапи на сливиците тук .С какво ги лекувате обикновено ?

# 246
Рали,мн.хвалеше Имунобора.Купи и пробвай.То така и така,на градина няма да ходите скоро,ще има време да се натрупа.И моя приятелка го похвали.
То не,че ние сме цъфнали и вързали,ама аз акъл давам..И аз почнах бетаглюкан,вече 2месеца давам...Ефект не знам дали има...То аз 1000неща давам Crazy

# 247
  • в огледалото на живота
И там ти е грешката,извинявай ,че го пиша,но е така  Peace
Няма никаква гаранция за тези имуностимулатори,че помагат.
Е,може ми донякъде,ако детето е в начална форма на разболяване,но за постоянно и различни на прием.... Rolling Eyes
Четеш,този споделил,онзи....решаваш да дадеш и ти..объркваш се...
С най-добри чувства Уми Hug
Не,че преди 2 години и аз не давах,но виждам разликата в израстването на организма.
Ти си решаваш  Peace

Ето,моето дете  е само на рибено масло.Като беше болна,включих пробиотик и после го спрях.
Бета глюкана така си седи неотворен...няма и да го дам.

И мисля само така да е  Peace
Ел,на каква възраст е детенце?

Давала съм Тантум след 2 години.Принципно в листовката винаги така пишат.
За Орофар обаче малко съм дистнацирана.Има лидокаин и определено не става за вас.
Моята дъщеря получи алергичен обрив точно от него... Tired

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 12:49 от ~Dev~

# 248
Дев,давам като започне да се разболява,та за това не мога да преценя ефекта на бетаглюкана.Като е здрава само него давам. Peace
П.П.Сама казваш,че и ти си давала.Дано и нашите деца го израснат.Очевадно е,че за сега организма им не се справя сам.Просто дадох идея,исках да помогна,никой не принуждавам Peace

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 12:41 от umi zoomi

# 249
Някой давал ли е самбукус нигра ?

# 250
  • Sofia, Bulgaria
Лисичке, аз за имунитет давам само черен бъз и отдавна сме забравили сериозните боледувания. Кара всичко леко, без температура , а като се  се замисля и с гърлото не сме имали проблем от много отдавна. Само кашлица от зада хрема от време на време. Давам бъз от есента до пролетта без спиране. Трета година вече.

# 251
Манди ,благодаря,ще изчакам аз да видим може и да взема,в селото на мъжа на сестра ми едно време си спомням,че правеха такъв сок домашен,може да попитам ако още правят да взема някое друго шише.

Само да мине това сега с операцията,ако ще се оперираме,че само това ми е в главата ...

# 252
Лисе,той самбукуса е черен бъз Peace

# 253
Лисе,той самбукуса е черен бъз Peace
О,да,голяма съм замаилка  ooooh!

# 254
Аз съм давала Самбукус Нигра ,ефект не видях.
Имаме домашен бъзак, но нещо все си мисля, че е още малък за да му го давам!

Общи условия

Активация на акаунт