Лидл ::52::

• 74 583
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Исках да си купя електрическото точило, но още в понеделник вечерта в магазина в Гоце Делчев нямаше. Някой да знае къде ги има?

# 226
Ние имаме инхалатора, не мога да кажа подробности за него, но сме доволни, добра работа ни върши.  Peace За парите си мисля, че е супер.

Моля те, напиши ми точния модел на инхалатора  Praynig Вашият е същият като този в брошурата, нали? Аз ще си го проверя в нета.
И аз се заглеждам в него, но ми трябва степента на опрашване  Laughing

# 227
  • София
Ами като си дойде ММ довечера ще го помоля да изрови книжката, че самия инхалатор нищо не пише.  Peace

# 228
6tastliva предполагам, че това е модела.

http://www.lidl.de/de/sanitas-inhalator-sih-21/p132111

# 229

bouquet ей сега ще го потърся

П.П. уф, то на немски, ще се пуска преводача  Blush

# 230
  • София
Исках да си купя електрическото точило, но още в понеделник вечерта в магазина в Гоце Делчев нямаше. Някой да знае къде ги има?

Това точило не беше ли в брошурката от миналата седмица? Аз си го купих миналия понеделник и го имаше и в магазина на Раковски и в новия на Тодор Каблешков. Съпружието го пробва и каза че бива.

# 231
Не мога да разбера какво точно съдържа перфораторът с мотиви, някой има ли го?

# 232

Това точило не беше ли в брошурката от миналата седмица? Аз си го купих миналия понеделник и го имаше и в магазина на Раковски и в новия на Тодор Каблешков. Съпружието го пробва и каза че бива.
Не, беше от 10,11 и точно в новия на Каблешков вечерта е нямало.

# 233
Точилото е от седмицата с апреските /купувах за сина ми и помня ясно как му се чудеха някакви дядовци/.
  Миналата година някой беше писал ,че тази белачка не била много удобна ,но всеки си има различни критерии . Може да взема ,ако останат. Имам една ,но с нея освен моркови друго не може да се обели./Не е от лидл./
Парфюма го има в една от двете брошури . Има разлика между брошурата в магазина и тази ,която  пускат в пощенската кутия.
 В първата няма седмичната промоция на хранителни продукти . А в двете няма плодовете и зеленчуците на промоция /само в сайта са показани/.

# 234
  • София
Перфораторът е от утре. Мислех утре сутринта да го видя, че и аз много не разбрах какво включва така наречения им "комплект"  newsm78

Белачка имам от миналата година - на мен ми е много удобна. Беля си всичко с нея - картофи, моркови, краставици, цвекло...

# 235
  • София
Някой да е засичал останали от.настолните лупи? Не можах да взема на баща ми и много ме е яд...

# 236
  • София
Някой да е засичал останали от.настолните лупи? Не можах да взема на баща ми и много ме е яд...

В понеделник имаше в магазина на Опълченска. Но да знаеш, че не увеличава много - 2 пъти е голямото стъкло и 4 пъти едно малко кръгче. Не знам за какво му трябва на баща ти, но ако е за пипкави неща (електроники например) е малко.

# 237

Като гледам какви неща пускат из немския каталог, тук няма шанс да ги видим никога  Tired

# 238
Да попитам дали някой си е купувал тостера от новата брошура, че от отдавна си търся такъв със сменяеми плочи.
Относно керамичните им ножове, имам 2 от миналата год. и съ страшно доволна, само връхчетата им се отчупиха, но те са нежни и трябва поне малко да се внимава с тях, а не да се хвърлят в мивката за миене. Simple Smile

# 239
Перфораторът е от утре. Мислех утре сутринта да го видя, че и аз много не разбрах какво включва така наречения им "комплект"  newsm78

Да, знам, че е от утре  Peace. Надявах се някой да го има от минали промоции.
Моля те, пиши ако го видиш утре, да знам дали да се разкарвам изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт