Лидл ::52::

• 74 630
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Преди малко бях в Лидъл до Двете кули, Варна. Ако някой се интересува - видях детски апрески, както и от силиконовите формички за мъфини от двата вида и формички за бонбони. За друго дефицитно не се сещам. Бельо също имаше в изобилие.

Да направя едно уточнение за суровите броколи. Лидъл е единственият магазин може би, в който броколите са с толкова огромни дръжки, кажи-речи 50% от общото тегло. В същото време главичките са доста малки. В повечето квартални зеленчукови магазини има достатъчно прекрасни пресни броколи (все пак сега им е сезонът), на които дръжките са изрязани почти до основата. Всеки преценява сам за себе си, но според мен това не е стоката, която бих си купила точно от Лидъл.

# 391
Monadirs, да не е тази:http://www.kulinarno.bg/recepta/%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D1%81-%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D1%81-%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%BE%D1%84%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D1%88%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D1%88%D0%B8%D1%88%D0%BA%D0%BE%D0%B2-10193

# 392
  • София
Ох, момичета, така ме разсмяхте по нощите! Joy Благодаря Ви! Hug
teta75 с мандаринКите и бабето; после yulmanа с броколите гърмяни от тайфун и градушка и от време на време въпрос за инхалатора и оттам yulmanа пак подкарва чая с круша...няма цоп, няма троп....тая служителка.... сигурна съм ,че имаше в склада и просто не й се занимаваше с мен....ох, умрях от смях с вас! Дано някоя от вас не се обиди, съвсем добронамерено пиша всичко! Hug Hug Hug
Ако намерите рецептата за патката, давайте я тук, че на моята патка и дойде реда – от понеделник се запознава с хладилника и утре ще я готвим накрая за вечеря!

# 393
  • Sofia
Тази е сегашната, предната беше по-сполучлива, но не знам къде да я търся. Уникална патица стана по нея. И на Шишков е добра, но предната беше по-непретенциозна и много вкусна.
Като цяло са им много сполучливи рецептите, и заека и прасенцето готвихме по реццепта на Лидъл и нямам забележки.

# 394
  • София
Тази е сегашната, предната беше по-сполучлива, но не знам къде да я търся. Уникална патица стана по нея. И на Шишков е добра, но предната беше по-непретенциозна и много вкусна.
Като цяло са им много сполучливи рецептите, и заека и прасенцето готвихме по реццепта на Лидъл и нямам забележки.

Виж тук. Има поне 3 рецепти, които са публикували в брошурите си.

# 395
  • Sofia
Тази е, патица по азиатски!  bouquet Гарнитурата беше друга, но патицата стана много вкусна.

# 396
То

Да направя едно уточнение за суровите броколи. Лидъл е единственият магазин може би, в който броколите са с толкова огромни дръжки, кажи-речи 50% от общото тегло. В същото време главичките са доста малки. В повечето квартални зеленчукови магазини има достатъчно прекрасни пресни броколи (все пак сега им е сезонът), на които дръжките са изрязани почти до основата. Всеки преценява сам за себе си, но според мен това не е стоката, която бих си купила точно от Лидъл.
Точно българските броколи днес като им видях дръжките и това ме отказа да купя бяха кажи речи колкото ръката ми до лакътя ,ама малко по -дебели от нея  ,некъв нов сорт сигурно.
  Но пък замразените пък нямаха цветчета  ,така че пресните бяха по -добър вариант . Нямаше от тези опакованите /май испански / -те нямат такава дръжка .

# 397
  • Бургас
Мен лично не ме притеснява стъблото на броколито, когато го има и е по-голямо -обелвам го по-дълбочко, че да няма от жилавите конци, нарязвам на кубчета и готвя с розичките - крехко и вкусно си е то Wink

П.С. Е, не и когато става въпрос за толкова голямо стъбло, като в долния пост Simple Smile Просто принципно споделям, че е вкусно и стъблото, но все пак розичките трябва да са преобладаващи Peace

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 01:16 от bradata

# 398
Това беше огромно просто ,колкото и да е вкусно - на броколите се ползват розичките и някак не ми се дават пари за стъбло надвишаващо поне два пъти теглото на короната.

# 399
Здравейте, момичета
Записвам се при вас, защото имам Лидл под носа и често пазарувам от там, особено тематичните седмици. Та като стана дума за броколи - приятно съм изненадана от замразените им броколи. Спанакът на листа също е добър, рядко намирам - обикновено е от онзи на кубчета, топчета, звездички, който  се размазват.
Отивам на лов за патка.
Хубав ден  bouquet

# 400
Аз затова отдавна не вземам нещо, което е в непрозрачен плик - да не остана неприятно изненадана, като го отворя...

Вземам замразени броколи само в прозрачна опаковка...в Пикадили съм намирала такива..

Ей, таз патка как забравих да я потърся вчера, като ходих за мандаринките...днес ли да се завлека... Thinking

# 401
Леле, колко сте изписали...та ще има доста за четене...

# 402
Купих патка и се оказа, че идея си нямам как да я готвя. Започвам да се ровя, ако имате идеи давайте;)
Аз гледах тази рецепта, само че първо я посварих малко, сложих кисело зеле, пропуснах доматите  и намалих количеството чесън.
http://recepti.--reklamen-spam--/r-6329-%D0%9F%D0%B0%D1%82%D0%B8 … D0%B2%D0%B5%D1%87

Да направя едно уточнение за суровите броколи. Лидъл е единственият магазин може би, в който броколите са с толкова огромни дръжки, кажи-речи 50% от общото тегло. .
И в Кауфланд бяха същите, когато взимах преди месец, хвърлих 2/3 от дръжката  Confused

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 11:22 от Lemy

# 403
Колко пари са патките????
Ние ще дебнем електрическото одеалце от брошурата от 20 ноември също Simple Smile Simple Smile

# 404
Патките са 5.50лв за кг - една патка е 2,5 кг - идва към 13 лв някъде за цялата патка

Общи условия

Активация на акаунт