Лидл ::52::

• 74 626
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
teta75, благодаря за инфото!!!

# 406
Чая с жасмин средна хубост ,аромат на жасмин - хич .Незаслужено висока цена мисля аз.  /Изчезналият чай зелен с кактус и имаше един с грейпфрут беше по -хубав и странно евтин./ Продължавам да си издирвам хубав чай с жасмин .
 Моля някой да сподели за другите разновидности чай от зеления и черният и другият вид зелен  от 1,99 - натуралният ме интересува /този с ванилията ми миришеше странно /обичам аромата на ванилия ,но не в чай и не бурбонска или каквато я водят там / Лимон харесвам резенче да си пусна ,но досега тези дето са с лимонена кора /лим.трева /и тям подобни даже и на реномирани марки са ми гадни на вкус/.

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 12:38 от Анонимен

# 407
  • Sofia
Според мъжа ми,новия зелен чай е много хубав.На мен пък не ми харесва-мирише ми на риба  Shocked
Обожавах предишния зелен с лимон,сегашния такъв уж бива,но не се усеща достатъчно лимонения аромат и не ми е таман .

# 408
Някой опитвал ли е от пърленките от топлата витрина? Уж, трябва да са готови, а ми бият супер на тесто.

+1  Peace за краставичките от промоция. Много са вкусни!

+1  Peace за мандарините

# 409
Загледах се в чая с круша, но има и хибискус, а не съм му фен. Кажете - усеща ли се хибискуса?  Hug

Снощи в Сливен имаше 5 силиконови пистолета.

Без да разбирам много, ще подхвърля, че в амазон са намалили този инхалатор Омрон http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0081EL4OS/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE 
Сори за спама  Peace

# 410
  • велико търново
Някой опитвал ли е от пърленките от топлата витрина? Уж, трябва да са готови, а ми бият супер на тесто.

+1  Peace за краставичките от промоция. Много са вкусни!

+1  Peace за мандарините

На мен лично не ми харесаха пърленките сухи , не до опечени.
Смятам да пробвам кафето благодаря за отговорите на включилите се.Сега се захващам с тортата. Simple Smile

# 411
  • Щастлива мама на 3 слънца
Я дайте линк към той чай с круши. Аз си пия ментата

# 412
Дано някой напише отзиви за керамичната кекс форма конкретно, че много и се чудя. Взех силиконовата от тази седмица, но ми се вижда малка спрямо старата тефлонова която имам. Ще вземе да изригне кекса ако я понапълня повече.  newsm78
Четох че на литри течност по-лесно се преценява, ама като напишат диаметрите и височината все се чудя.

Някой виждал ли е везната някъде? На Халите беше ад, бутах се но пак не ги видях никъде.
Дали на Скобелев или Черни връх ще има останали везни?

Иначе много се разсмях и аз с постовете за бабите и мандарините и броколите.  Laughing Laughing
Трябва да си ги вадя тия истории, като текстче да се разсмивам, много добри и наистина случили се.   bouquet Laughing
Нещо от 3 месеца всички 2-3 Лидъла в които влизам са зверски пълни. Взеха, че всички ги научиха най-накрая дали заради рекламите или заради цените и е тотален фраш. А преди масово се дърпаха да пазаруват хората. Гадно им било, боклуци продавали...  Shocked
Сега само ми се бутат вече и ми нарушават душевното спокойствие.  #2gunfire

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 15:48 от ColdF

# 413
  • София
Някой ползвал ли е силиконовата форма за кекс /с дупката по средата/? Аз си я купих, но още нямам време да я ползвам, обаче нещо дебели ми изглеждат стените й.. дали ще може да се изпече вътре newsm78

# 414
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=14626
Ако питаш за тази и аз нея взех, но още не е ползвана. От скоро пека в силиконови форми мъфини и определено ми се получават по-добре та няма как да не се изпече, даже според мен по-равномерно се надигат нещата в силикон спрямо стандартните тефлонови.  newsm78

# 415
  • Варна
Преди около две седмици имаше дамски боти , много от вас писаха че са си взели черни с пухче
докато отида да ги видя точно черните бяха свършили .
Днес отивам на пазар в Лидл и гледам пълно с черни боти с пух , откъде доидоха , върнати ли са ?
пробвах едни моя номер , удобни ми се видяха , моля ако вече си ги носите споделете качествени ли са или ...?

# 416
Веднага споделям за ботите - аз си взех 38 номер, като че ли са уголемени и изглеждат като 40..отстрани де..

Удобни са, топли са, мааалко са тежички...аз леееко трудно ходя с тях, защото малко са ми големички май...

Трябваше 37 номер да си взема, уж ги мерих в магазина...но и 38 си ми е ок, с дебел чорап са идеални за сняг и киша...

Имам едни от изкуствена кожа с пухче-сравнени с лидълските, са по-леки Peace

Иначе аз така намерих миналата седмица от светещите ботушки за синковеца-изведнъж се появиха, а бяха пускани септември..тогава не взехме, после детето искаше, че видя в детската такива и така...хоп, късмет, сега си имаме...

# 417
  • Пловдив
Пловдив-Филипово има много везни.

# 418
  • Пловдив
Здравейте момичета, някъде да сте попадали на останали от ПЕРФОРАТОРИТЕ С МОТИВИ http://issuu.com/promooferti/docs/lidl_d7d57768ab012d?e=2041470/10028320 (на стр.24 в каталога), тези от 11 лв, няма значение в кой град?

# 419
Ей го форумния любимец - чаят с круша и карамел, само че в нашенския ЛИДЛ надписите са на английски

Току - що се връщам от пазар в ЛИДЛ. Този път делукс седмицата е супер.
Харесах ароматерапевтичния сет, но пък 15 лв. ..  Rolling Eyes Много ми се вижда.
Искам да си взема от ЛЕД лампите с 3 светодиода  за гардероба, че е голям и тъмен отвътре, но не смея без ваш отзив.

Новият парфюм е много сполучлив  Shocked Не очаквах!

И последно, в замразения микс за гювеч на "Сторко" намерих един голям, замразен и тежък домат. Цял.

Общи условия

Активация на акаунт