Лидл ::52::

• 74 651
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Обърках се за формите за кекс, има едно доста положително мнение и едно друго, че залепват. На кое да вярвам  newsm78. Някой друг да каже?

И аз им се чудя..... Thinking

Моята след като и дадох три шанса и я мазах и какво ли не ....замина в контейнера заедно с половината кекс....

# 466
Взех си памперсите на лидл, но нещо много раздърпани ми се виждат, и бебо се омазва много с тях

# 467
Купих мандарини и не съм доволна. Трудно се белят, трудно се отделят паченцата, имат семки и са малко сухи.

# 468
Момичета голяма драма с тези патки  ooooh!
Колеги на ММ получили заръка да закупят 6 броя патки.
Обиколили няколко магазина, намерили, купили.
Обаче "трудът"  им бил "възнаграден" с поръчка на още 3 броя.
Завтекли се те У последния магазин ииии що да видят  Shocked
Патките от 5 лв и нещо си за кг  били вече на 3 лв.
Туй ми бе разказано с цветисто описание как са се прекарали...
Има ли такова нещо, или са ме взели за бяла птица?
Еми нормално. Моите патки са със срок на годност до 18.11, най-вероятно са ги намалили заради наближаващата дата. Да се радват, че са уцелили намалението.  Simple Smile

# 469
  • София
Имате ли отзиви за електрическите подложки за легло? За първи път ще купувам нещо с тази марка от Лидл, а искам за подарък да взема 2 броя.
Ако някоя от вас си е купувала миналата година нека да сподели.

# 470
Днес ходихме за мандарини, че много ни харесаха..като чета как били семчести и сухи, се изненадвам направо за същите ли става дума Shocked
напротив, при нас са много сочни, без семки, верно-дребни са, но с много тънка люспа..абе супер са..
да не би в разл.градове различни сортове да зареждат, друго обяснение не виждам...

Взех от чаят с круши - на нас ни харесва, много ароматен, дори и студен..благодаря, че качихте и снимка, че както никога не се спирам пред чайовете, щеше да ми отнеме доста време докато го открия..препоръчвам го  и го похвалвам.. Peace

Патки видях - но при нас не бяха намалени, аз не взех, че бяхме с малкия и много се натоварих..но ако утре ги намалят, ще грабна някоя патка..

# 471
  • Щастлива мама на 3 слънца
Взехме апрески на каката 30 номер хубави са. Чая не беше там. Мандарини те средна хубост

# 472
  • София
Обърках се за формите за кекс, има едно доста положително мнение и едно друго, че залепват. На кое да вярвам  newsm78. Някой друг да каже?

Моята след като и дадох три шанса и я мазах и какво ли не ....замина в контейнера заедно с половината кекс....

Тези мнения за формите за кекс на ернесто от утрешния каталог ли са?
А за кермичните тигани някакви отзиви?

# 473
Just...a woman,
Аз споделих обширно мнение на страница 15. Simple Smile Пак ще кажа с няколко думи - тези тигани са много качествени и издръжливи. Изключително съм доволна след една година ползване.

# 474
  • Sofia
От 1г. ползвам индукционния котлон и тигана всекидневно. Нямам никакви забележки, перектна работа ми вършат.

# 475
  • София

Ако на опаковката пише 3 години гаранция и се запази касовата бележка, може да се направи рекламация.  Wink Не ми се е налагало, но съм питала на касата.  Затова на разни незалепващи тигани, тавички и т.н., купени от Лидл, запазвам етикета с написаната гаранция и касовата бележка. Последно си купих двете малки тавички от преди 1-2 седмици. И на тях пише 3 или 5 години.

# 476
  • Пловдив
 Whistling какво ще кажете за тостера 3в1, някой има ли го - http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=14786

# 477
Утре ще има бой за тигани май май. Joy

# 478
  • София
Just...a woman,
Аз споделих обширно мнение на страница 15. Simple Smile Пак ще кажа с няколко думи - тези тигани са много качествени и издръжливи. Изключително съм доволна след една година ползване.

Благодаря!  Peace Върнах се и прочетох.Надявам се и формите за печене са от същото покритие и няма да има проблем и с тях.

# 479
Just...a woman,
Не съм ползвала, но не съм сигурна, че формите за печене са със същото покритие и качество. Тиганите са оценени като професионални и с 5 звезди. Точно тези характеристики ми вдъхнаха доверие преди една година, за да купя, а при формите липсват.

Общи условия

Активация на акаунт