Искам да кажа ... (10)_10.11-16.11

• 49 798
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 720
  • В Космоса

Аз иначе съм асоциален сухар - на фирмени партита не ходя никога, вече ме научиха и не ми придирят - иначе нашето ще е в Кемпински.

И аз така. На една нова година отидох, че вече ми беше станало неудобно да отказвам, но се изпарих по най-бързия начин. Не са моята бира тези партита, фирмените. Simple Smile

# 721
Жива и здрава, rummi_pl

Споразумяхме се с настоящата/бивша работа, много съм доволна.

Току-що се съгласих личните ми данни и пръстови отпечатъци да бъдат споделени с американските власти и това само да мога да отида на един тъп тест. Дори не живея в Америка. Съвсем изтрещяха тия.

Обичам коледните партита. И другите обичам  Blush

# 722
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И да кажа , че през нощта сънувах joy_r. Laughing Помислих си, че е много по-хубава "на живо", отколкото на снимка. Crazy
Виртуалния живот направо ме е обсебил. Mr. Green
Хех, май мен честичко ме сънуват, ама досега все съфорумки, с които имам извънфорумен контакт. Може да е знак, че трябва с теб да се запознаем Wink.

# 723
Аз иначе съм асоциален сухар - на фирмени партита не ходя никога, вече ме научиха и не ми придирят - иначе нашето ще е в Кемпински.

Thinking

На коя дата?

# 724
  • някъде ... тук ...
Обичам партитата, и гостите, и купона  Laughing А ако се и пътува нанякъде, още по-добре.
Рядко отказвам и още по-често приемаме гости  Crazy

# 725
  • София
В нашата фирма коледното парти е по-скоро банкет. Просто думата "парти" ни идва много изискано.  Mr. Green

# 726
  • В Космоса
Хахах, аз пък свързвам думата "парти" с нещо далеч от изисканото. Mr. Green Пък фирмените са банкети, да. Laughing

# 727

И аз така. На една нова година отидох, че вече ми беше станало неудобно да отказвам, но се изпарих по най-бързия начин. Не са моята бира тези партита, фирмените. Simple Smile
Да се съберем ние, асоциалните Simple Smile

# 728
  • София
На 6-ти ще е, Нино и няма да се маскираме Simple Smile

# 729
Щото и ние там, викам да се не окажем коуежки  Simple Smile

# 730
  • София
Simple Smile

При нас впрочем, не се казва Коледно парти, а Year End party, защото сме американска фирма и като такива сме по-католици от папата и не можем да кажем Коледно, за да не обидим някой, който не празнува Коледа.
Също и не мога да пиша в официални документи, че имам колежка в майчинство, понеже е дискриминиращо, затова пиша Long leave.
Доста са ми смешни тия неща  Laughing

# 731

Да се съберем ние, асоциалните Simple Smile

Ще кипи ''оживен'' разговор Joy Пък знае ли човек Hug

# 732
  • София
А, не, аз с 2-3 до 5 човека да се събера, бива, даже много съм си разговорлива  Laughing Ама тия гоУеми форуми, където всички колежки се изтупват като от абитуриентски бал излезли, и след някой друг час половината са се изпонапили .. хич не ме търси там.

# 733
  • София
Също и не мога да пиша в официални документи, че имам колежка в майчинство, понеже е дискриминиращо, затова пиша Long leave.
Доста са ми смешни тия неща  Laughing

Това силно ме впечатли. Верно ли майчинството е дискриминация?!
Ей верен ще излезе оня виц, че е изключително грозно и нетолерантно хората да се обозначават като жени и мъже и за това от днес нататък стават американци  вагиноамериканци Mr. Green

# 734
  • В Космоса

Ще кипи ''оживен'' разговор Joy Пък знае ли човек Hug

Не бре, ще се разбираме с половин дума, без да си надуваме главите излишно. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт