Искам да кажа ... (10)_10.11-16.11

• 48 290
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ох, Цвети, не боли ли това? Много ме влече, ама...

# 151
  • Ланкър, планините Овнерог
На кое казват рибешки педикюр? На рибите Гара Руфа? Миналата година на морето се тествах с тях. Освен, че ме гъделичкаха, друго не разбрах. Нито ми стана мека кожата на краката, нито нищо.

# 152
  • София
Ахахахахах, Нинооо, с глас съм се смяла!
Бърди, не боли хич. Първите няколко минути е странно и гъделичка, ама съм много доволна. Абе да си призная малко ме е гнус, ама така мразя да ходя на педикюр. някъде между раждането и зъболекаря ми е.  Sick
Гита, аз лятото на морето също ги гледах, ама те едни такива апатични едвам едвам мърдат. А тия бяха едни такива живи. Ама то зимата в зимен курорт нали не сте виждали някой друг луд да си прави педикюр. Та те милите сигурно бяха умрели от глад  Mr. Green Абе много съм доволна.

# 153
На кое казват рибешки педикюр? На рибите Гара Руфа? Миналата година на морето се тествах с тях. Освен, че ме гъделичкаха, друго не разбрах. Нито ми стана мека кожата на краката, нито нищо.

Да не са ти пробутали аквариум с цаца  Mr. Green

В София съм ходила, няколко пъти подред, в кратко разстояние, с чуден ефект.

# 154
  • София

Да не са ти пробутали аквариум с цаца  Mr. Green
Събудих къщата вече. Мъжът ми крещи от хола "Лудоооо, стига си се хилила, събуди блока".
И тая и другата тема за смешките във форума ми идват много хилещо тая вечер!

# 155
Оф, чак сега като влязох в темата и видях картинката схванах, че днес е 10 ноември и какво стана тогава преди 25 години. Днес даже щях да отправям забележка в друга тема, защото мислех, че говорят за падането на Берлинската стена, а то беше вчера.
Сещам се съвсем ясно за 10 ноември 1989 г. Отидох на рожден ден на приятел, носех торта, която купих, но я доукрасих собственоръчно. Като влязох всички възкликнаха "Видя ли какво стана?", аз нищо не бях видяла. Казаха ми на две, на три, отвърнах с нещо много скептично. Всъщност се сещам за тази случка повече защото този ми приятел неотдавна почина на 40 и малко години. Както си спял и не се събудил. Беше от тези хора, които като ги срещнех и ми правеше деня хубав. Като слънце беше. 

# 156
  • sofia
Нино, развесели ме с тез зъби Laughing
Децата по едно време почти всеки ден си вадеха по някой зъб.

# 157
  • Варна
Нино бе,  Joy, смея се аз, ама щото смешно си го описала.  hahaha
Змей си, щом на тази тема ме ухили! Hug

# 158
Хахаа, Нино, бе задавих се заради твоите зъби за 600 лева, добре, че има хепи енд:)
Цвети, от няколко седмици имаме такъв рибешки педикюр, но не съм си правила, нещо гнусно ми е, освен точно, като почистят да се топна, ако знам че ще изръфат трънчето:) То тъкмо е тръгнал моя, като връх на голяма игла губерка е.

# 159
Но на мен ми беше много тежко, казвам ви.  ooooh!

Лиляна
, писах назад за сиренцата, дай знак, че си видяла, да не мисля членския, не за друго.

# 160
  • Ланкър, планините Овнерог

Да не са ти пробутали аквариум с цаца  Mr. Green

Цаца, ама риба  Mr. Green
Абе, ядоха си ме, не е като да ме наобикаляха само, че и Констанца привлякох за идеята. И тя не е впечатлена  newsm78

.....
Сещам се съвсем ясно за 10 ноември 1989 г. Отидох на рожден ден на приятел, носех торта, която купих, но я доукрасих собственоръчно...........

Аз бях 4-5кл тогава и помня, че на закуска след "приказката с петела" нещо коментираха по радиото, та от Хоризонт разбрах, че нещо важно е станало.

# 161
  • Euskal Herria
Ох, Нино, и мен ме разсмя. Знам, че хич не ти е било до смях, ами направо за рев си е било. Ама така майсторски го разказа... А най- се хилих на реакцията на щерка ти - "леле, леле, 600 лева"  Joy Сладурана!

# 162
  • София
И аз много мразя педикюр, та да взема да се пробвам значи. Нино, къде е този в София, от който си доволна?

# 163
Нино, ще ме умориш. Представям си детето как си е мислило "Баси, майка ми един Плейстейшън затри." Joy Joy Joy

# 164
На Тодор Каблешков, малко след Комсед по посока към Костенски водопад. От страната на Комсед, в едно нови блокчета. От задната страна е входа. Виж как се казва СПА нещо си.

Не знам, но ми идеше да я ритна и да излети. И без това ми беше напрегнато  Crossing Arms
А мъжа ми - никакъв рицар не е. А аз от тогава се наричам "феята на зъбките".

Общи условия

Активация на акаунт