За секса(малко мръсничко)

• 197 539
  • 977
  •   1
Отговори
# 825
  • Другата България
Мери Ан, получи ли за пореден път своите отговори? Докато се изписват чаршафи на тема "колко са задръстени маммите и на какви светици се правят", ще ги има и моите мнения, и тези на Не се сърди, човече.  Wink
Чакай малко, това, че ти приемаш нечии пост като "колко са задръстени мамите и...." защо трябва да значи, че и аз трябва да го приема така? На мен твоите мнения не ми пречат, еле пък на човечето, не ми харесва само когато са като някакво обобщение на масата и едва ли не ...някой нещо ви натрапва. Като си възмутена и потресена, не четеш, просто е.

# 826
Не, просто ти ме беше питала защо пиша тези неща, които пиша. Обясних ти. Обобщение или не, това е моето мнение, а ако някой се чувства обиден - ами, да престане да се чувства, не съм попречила на никого да живее, както иска.

Е, нали трябва да го прочета, за да се възмутя, как иначе ще стане номерът.  Laughing

# 827
  • Другата България
Не, аз те бях питала защо мислиш, че някой ти натрапва нещо на теб /не ми се връща да търся, нещо такова беше/, след като този някой просто споделя лични преживявания.

# 828
Много хора споделиха лични преживявания, гарнирани с "опитайте, много губите", "това са нормални неща" и "колко сте задръстени и на какви светици се правите".
Това е натрапване.

# 829
  • Другата България
Според теб.

# 830
Аз отдавна съм научила, че всеки свой пост във форума трябва да завършвам със "според мен".
Само че не ми изглежда особено прегледно и красиво.  Simple Smile

# 831
Цитат
Абе, Trill, кой го бОли какво точно правиш, къде си го навираш и с колко през годините? Баси откровенията! Не остави нищо на въображението ни.

Херци, да ти кажа честно, аз с радост чета и приемам всякакви откровения на тема секс, защото искам да видя как е при другите. А тя е доста подробна, за което аз лично й благодаря. Не се срещам изобщо с приятелки и няма с кой да споделя, нито пък с мен, така че на мен примерно такива теми са ми много от полза и то така обяснено.

# 832
Не, аз те бях питала защо мислиш, че някой ти натрапва нещо на теб /не ми се връща да търся, нещо такова беше/, след като този някой просто споделя лични преживявания.

Не само се споделят преживявания, но и се дават съвети, придружени с обяснението, че това е най-нормалното нещо и трябва да се прави.
Само че пропускат да напишат, че това е било не при връзки, в които има нещо повече и са оцелели, а при такива, отдавна приключили.
Да дадеш съвет - опитайте - е същото като - разделете се. Не знам тролове ли са, какви са, но дано някой не им се върже на акъла.

Факт е, че такива връзки не оцеляват. Имат си някакъв проблем, игнорират го и обясняват, че имали нужда от разнообразие и това е най-нормалното нещо. Страх да се изправят с/у него, нежелание, не знам, тяхна си работа, но в крайна сметка се разделят, така че всеки да си прави изводите за това какво поражда тази нужда и до какво води Peace

# 833
  • Другата България
Кое е факт? Статистика някаква има, така ли? Ти наистина ли мислиш, че познаваш всички и знаеш всичко? Хубаво, имаш мнение, наблюдения, чела си, чула си...но тези обобщения са крайни, поне според мен.
Аз лично познавам семейство от 20 години, и все още семейство, и без изгледи да не оцелее, което си разнообразява връзката с ...други хора. Не в Бг обаче. Редовно, имат възможност, пътуват. Говорила съм с жената, съвсем нормално приема нещата. Няма любовник, не знам и мъжа да има. А самата тя познава още такива семейства и партньори, които о, чудо, не са се разделили в крайна сметка.
Обобщенията и тази категоричност просто не ги разбирам.

# 834
Да, гледала съм документални филми, също съм следила и истории на реални съфорумки, които последваха съветите.
Изключенията се броят на пръсти и отношенията м/у тях са по-скоро като на съквартиранти, които правят секс.
Пак казвам - нищо против този начин на живот, но да се казват всички факти, не да се заблуждават хората Peace

# 835
  • Другата България
 Laughing Не ме разбираш или така ти е по-удобно?
Всички факти - щото ти така смяташ? Значи е така.
Реални съфорумци, които ти познаваш - значи с всички останали е така.
Изключенията за теб - значи са общовалидна истина.
И кои хора да се заблуждават? Ако някой реши да прави многоъгълник, все едно ще тръгне да пита по форуми? Ама много си вярвате понякога.....

# 836
Няма значение какво смятам аз, казвам какво се случва с тези хора според реално проследените истории, и то не проследени от мен.
А може и да ни лъжат хората, че са се разделили, а да си живеят щастливо, знам ли  Laughing

# 837
  • Другата България
А аз казвам какво се случва с тези, които аз пък познавам. И нали разбираш, че така можем  до безкрайност да въртим страница след страница...безсмислено е.

# 838
Съгласна, може да са изключение. Или просто да играят на двойка, както другите, за които писах. Какво е зад вратите им не може да се каже, не всеки е откровен като в документалните, където са им скрити лицата Simple Smile

И все пак, изключенията са, за да потвърдят правилото  Mr. Green

# 839
То никой не е застрахован всъщност, но един мъж решил ли е да разнообрази, ако не му угодиш ти ще го направи другаде.

Съжалявам, но това поставя жената в позиция на изтривалка. Няма как да искаш някой да прави неща, които не са му приятни за да ти бъде угодено. Това си е емоционално малтретиране. Съмнявам се, че някой мъж ще умре ако не изпълни поредния си сексуален експеримент.

Общи условия

Активация на акаунт