За секса(малко мръсничко)

• 197 668
  • 977
  •   1
Отговори
# 720
Ползваме кремове на водна основа! Поръчай ги от някой сайт за секс артикули или направо си изберете от някой секс магазин/ има ароматни и всякакви други, който си харесаш!Самото поставяне на крема е удоволствие доста възбуждащо за мен, а и жена ми полудява винаги докато и го размазвам!

# 721
Ползваме кремове на водна основа! Поръчай ги от някой сайт за секс артикули или направо си изберете от някой секс магазин/ има ароматни и всякакви други, който си харесаш!Самото поставяне на крема е удоволствие доста възбуждащо за мен, а и жена ми полудява винаги докато и го размазвам!

Много ти благодаря!

# 722
Опитните казват, че и клизмата е част от удоволствието на аналния секс.

# 723
Да, определено клизмата също е интересно преживявяне, както и поставянето на лубриканта и всичко друго което прави секса повече игра отколкото само ръгане на пенис във вагина.Тази вечер  ще опитам да го направим с всички допълнителни "екстри"  Heart Eyes Embarassed  chef!

# 724
Тази вечер  ще опитам да го направим с всички допълнителни "екстри"  Heart Eyes Embarassed  chef!
До сега не съм била с мъж, който ще предпочете да се клизмира, вместо да гледа финала на ШЛ.

Дръж ни в течение, моля те, с последните модни течения в "екстрите" на аналния.
Апропо, тези кремчета и гелчета са шлагер. Изненадана съм, че Ана-Белл е била в невидение до момента...създала съм си погрешно мнение, че е напред с материята.

# 725

Цитат
Изненадана съм, че Ана-Белл е била в невидение до момента...създала съм си погрешно мнение, че е напред с материята.

Какво означава да си "напред с материята" относно аналният секс? Ми явно ме бъркаш с някого.

Я кажи ти правиш ли?

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 00:25 от Anna-Bell

# 726
  • София
 Ако мъжа ми ме накара да го "ч*кам" с вибратор /още повече ако се изрази така/ на секундата ще се отвратя от него и няма да го погледна повече сексуално , това може и да е причина за нашата раздяла!
Чувала съм за галене на ануса , че им било приятно ,това мога да преживея , но не съм го правила за да не вземе да му хареса.

# 727
До сега не съм била с мъж, който ще предпочете да се клизмира, вместо да гледа финала на ШЛ.

Аз не съм срещала такъв, който ще го предпочете пред каквото и да е (все пак не всеки гледа футбол  Simple Smile).

# 728
Какво означава да си "напред с материята" относно аналният секс?
Ми примерно това да искаш, да го правиш (или да си склонна) да стимулираш орално и/или мануално мъжкото Д.

Ми явно ме бъркаш с някого.
И аз изказах същото мнение : Peace
... Ана-Белл ..създала съм си погрешно мнение...

По въпросите от първия пост - да, но зависи от мъжа дали ще ме накара да поискам да го почувствам така, а и си имам мои по-различни изисквания за начина. "Да" и по някои други аспекти, засегнати в темата.

Леко ми изпротивя обсъждането в последните си страници.

# 729
Какво означава да си "напред с материята" относно аналният секс?
Ми примерно това да искаш, да го правиш (или да си склонна) да стимулираш орално и/или мануално мъжкото Д

Ооо, не. Няма да мога, това да направя.

Ми явно ме бъркаш с някого.
И аз изказах същото мнение : Peace
... Ана-Белл ..създала съм си погрешно мнение...

По въпросите от първия пост - да, но зависи от мъжа дали ще ме накара да поискам да го почувствам така, а и си имам мои по-различни изисквания за начина. "Да" и по някои други аспекти, засегнати в темата.
Мерси, Фръц.  bouquet

Леко ми изпротивя обсъждането в последните си страници.

# 730
Ако мъжа ми ме накара да го "ч*кам" с вибратор /още повече ако се изрази така/ на секундата ще се отвратя от него и няма да го погледна повече сексуално , това може и да е причина за нашата раздяла!
Чувала съм за галене на ануса , че им било приятно ,това мога да преживея , но не съм го правила за да не вземе да му хареса.

Значи, не правиш нещо, че да не взема да му хареса. Тоест не искаш той да чувства приятни неща? И ти не се чувстваш добре, ако той се чувства добре? Странна работа, всъщнст не е толкоз странно де, всякакви връзки има.

Но и теб те разбирам, не се притеснявай.

# 731
истинския мъж не ползва стимуланти, лубриканти и пр...
той си е възбуден по природа...  fingerscrossed
...............
гейско настроените типажи и /слабохарактерни мъже/ опитват всичко...експериментират...докато се убедят, че има и друг бряг ! 
Моля, не се поддавайте на глобалната извратеност...Секса с насилие и бъркане по дупките води до тотално падение на личността и опростачване ...

Слава Богу има още истински мъже!!!    Kissing Heart
Хубавият и качествен кекс трае 5-12 мин...Хамалогията с часове е отегчителна...
В любовта има красота, участва и духа и тялото. Когато двете се слеят,  нещата се получават красиви, трайни ... вдъхновяващи към творчество.

bouquet за всички, за които важи правилото:
Онова , което се пише на тъмно, не се чете на видело! Wink

# 732

Хубавият и качествен кекс трае 5-12 мин...Хамалогията с часове е отегчителна...

Мхм, ще знаеш. И това със събличането и обличането нали?

# 733
разделяй си го както искаш ...
ако до толкова време няма доволни ...то едва ли и след час и половина резултата ще е различен...

# 734
истинския мъж не ползва стимуланти, лубриканти и пр...
той си е възбуден по природа...  fingerscrossed

Да, ама ако истинският мъж не може да възбуди истинската жена, понеже хубавият и качествен секс, който прави, е за 5-12 мин заедно с предиграта, по-добре да използва лубрикант. Още повече, ако възнамерява да ѝ го нашмули отзад, защото там пък няма овлажняване изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт