За секса(малко мръсничко)

• 197 558
  • 977
  •   2
Отговори
# 855
Трил, сори, не мога да те чета, странно подреждаш и ми се вие свят.
Погледнах само, където си видях подчертан ника и мога да ти кажа, че да правиш секс без оргазъм е като да седиш пред любима храна/напитка и да не пробваш.
Според мен просто не можеш да стигнеш до него всеки път, затова и тези разсъждения, че и без това може.

Да, Деси абсолютно си права. Привлича ме сексуално спор няма. Бих го оприличила като да ядеш най - любимата си храна, всеки ден и да се изкушаваш да разнообразиш с нещо друго. Това е при мен...

Всичко е в главата. Просто това клише сме го слушали от млади и сме го приели за вярно. Пробвай да мислиш от друг ъгъл - не една храна, която ядеш всеки ден, а една кухня - в която имаш всичко и можете да си приготвите всички видове ястия  Wink

# 856
    Имаше и определения като:"изтривалка", "мързел и нежелание да си оправиш проблемите" и т.п.Tired

Не мога да разбера защо изобщо приемаш толкова навътре нещата ?! Поста ми за изтривалката изобщо не е бил насочен към теб, дори не ми е минавало през ума да се обърна към някой във форума по този начин. Говорех по принцип, че жените не бива да изпълняват всичко, което един мъж пожелае от тях, защото рискуват да се поставят в лоша позиция.

# 857
Трил, сори, не мога да те чета, странно подреждаш и ми се вие свят.
Погледнах само, където си видях подчертан ника и мога да ти кажа, че да правиш секс без оргазъм е като да седиш пред любима храна/напитка и да не пробваш.
Според мен просто не можеш да стигнеш до него всеки път, затова и тези разсъждения, че и без това може.

Да, Деси абсолютно си права. Привлича ме сексуално спор няма. Бих го оприличила като да ядеш най - любимата си храна, всеки ден и да се изкушаваш да разнообразиш с нещо друго. Това е при мен...

Всичко е в главата. Просто това клише сме го слушали от млади и сме го приели за вярно. Пробвай да мислиш от друг ъгъл - не една храна, която ядеш всеки ден, а една кухня - в която имаш всичко и можете да си приготвите всички видове ястия  Wink

Да,  Човече клише е, ама няма как да го изразя по - ясно. Не се сещам за друга аналогия. В главата е всичко, вярно е, напълно съм съгласна.

# 858
  • София
Е как без оргазъм, нали точно Трил разправяше, че свършвала за минута и 53 сек, което меко казано възбуди моето любопитвство (за което, разбира се, бях публично нахокан и поруган, та се наложи модератор да замита)... са последно трилърката изпитва ли оргазми или не? Или и двете - както всички жени

# 859
Е как без оргазъм, нали точно Трил разправяше, че свършвала за минута и 53 сек, което меко казано възбуди моето любопитвство (за което, разбира се, бях публично нахокан и поруган, та се наложи модератор да замита)... са последно трилърката изпитва ли оргазми или не? Или и двете - както всички жени

Аз разбрах, че тя свършила - не свършила, сексът приключва за толкова.
Скрит текст:
За другото - не са малко 2 мин. за женски оргазъм. Не е нужно да я клати 2 часа все пак  Laughing

# 860
  • София
Именно, аз затова бях искрено впечатлен, тези "дължини" са по-скоро характерни за мъжката част, но явно не е правило.

# 861

И двете, до колкото аз разбрах. Писала е, че дълго време не е знаела какво е истински оргазъм (което разбира се, не е нещо необичайно).

Впрочем, може би тук е редно да вметна, че много сексолози препоръчват на жени, които не са стигали до оргазъм, да си вземат вибратор. Тогава минути и 53 секунди ще им се стори даже много  Mr. Green Wink .

# 862
  bouquet  Не се сърди човече... Flowers Rose
---------------------------------------------------------

Много хора се отдалечиха от добродетелите на християнското семейство.
Който търси някакви екстремни неща в живота...той за съжаление е лишен от една нормална човешка чувственост... все търси и търси нови начини да удовлетвори желанията си със екстремни неща-  ...това е почти болест, казано меко - откачалки... Misc Ghost

та така ...  за да  разнообразим ежедневието с малко нежност и любов нямаме нужда от компания. Без театър, без сценарии, отстрани може би скучен....но щастлив семеен живот! Пу да не ни е уроки - да ни насерат кокошките!  fingerscrossed

ПС... можем много неща и глупости да направим,  ooooh! НО да запазим човешкия си облик и достойнство е чест за мен/нас.  bowuu

# 863
  • Варна

Трил, не се ядосвай, и пиши. Тук е така - всеки си мисли, че неговата гледна точка е най-правилна и меродавна..Неприятно е, когато започне да убеждава и теб пост след пост в същото обаче, ама се свиква. Просто трябва да не се впрягаш..
Grinning   А, не съм го приела навътре, момичета!
         Бързо паля, но и бързо ми минава. Не харесвам тънкообидни хора, а осъзнавам, че като такава реагирах Embarassed
        НСЧ: то на мен - свят ми се завива, и не мога да се изчета понякога - какво остава за другите...Joy Дори съм възхитена и трогната от стоицизма на тези, които са ми изчитали писанията.
(аз за първи път пиша във форум или изобщо някъде. Мразя да чатя; нямам фейсбук; и когато ми се налага да напиша писмо, се оплитам в подробности и обяснения  Mr. Green. Надявам се, с времето да постигна тази лаконичност, която владеят по-опитните потребители. И която не ми е проблем в живота)
  Но все пак, Човече, когато си толкова категорична в изводите за някого, а се водиш само от мненията му във форум; е хубаво поне да не си ги чела, тези мнения - по диагонал Wink
    Роланд: специално ти отговорих в по-предния си пост Mr. Green
Скрит текст:
"трилърка"  Joy Не, не се имам за много страшна и вълнуваща Wink - още по-банално е: обичам Дъглас Адамс
 Ето, пак се отплеснах  ooooh!

# 864
Аз тези, които коментирам, съм ги чела  Simple Smile

# 865
  • Варна
За "бързото" мисля, че бях пояснила - не е било винаги така, а в по-екстремни моменти/периоди: бременност, след раждането, умора и т.н.
  Какво е виновен горкия ми мъж, че хормоните и либидото ми правят номера Simple Smile. И след като е ходил подир мен - седмица-две, съм се "давала"(Абе, точно "отбивах номера", колкото грубо и да звучи.)
     Тогава, нито за оргазми съм мислела, нито за някакво удоволствие особено  (съпружески дълг, дет се вика Wink)
    А в тези случаи, когато сме го правили в колата, вход и т.н.- е било съвсем друга бира! Тогава и желание и удоволствие, не ми е липсвало (и определено е продължавало повече - като времетраене Wink)

# 866
  • Другата България
...това е почти болест, казано меко - откачалки... Misc Ghost

Човече, сега разбираш ли за какво ти говоря? Tired

# 867
Не съм чела предишните мнения. Анален не практикувам, самата идея ми е неприятна. Моят го е практикувал с бившата си, но след като говорихме той каза, че за него няма проблем да не го правим. Аз обичам да правя орална и не ми е проблем да ми свършват в устата, но той не е фен и рядко практикуваме. Аз не харесвам да ми правят орална... и така открихме какво ни харесва и правим само него.

# 868
  • София
Що, бе, аз също харесвам секса без да стигам до оргазъм. Обичам да се държа на гребена на вълната, както обичам да се изказвам. Примерно, ако трябва да избирам, при равни и други условия, кратък секс без особено разнообразие в него с оргазъм или дълъг без оргазъм, но със смяна на пози и т.н., бих избрала второто.  Simple Smile

# 869
Ами ок. И аз бях така. В тийн годините си.
Сега ми е абсолютно безпредметно подобно нещо.
Сигурна съм, че и мъжете ще ме подкрепят. Представям си колко от тях ще се навият на гимнастики, ако няма свършване  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт