За секса(малко мръсничко)

• 193 468
  • 977
  •   1
Отговори
# 885
  • Варна
Да, разбирам, какво имаш предвид. При все че съм смятала връзките си за сериозни, когато съм живяла с другите двама - така и не се реших на дете с някой от тях.
Обаче и това, че проверявах и чаках, не ме застрахова от това, детето ми да расте без баща. Не че виждам голяма драма в това.
  Исках да кажа, че може би при мен беше добре, че се наживях едно време. И мога съвсем отговорно да твърдя, че можеш да се наживееш и с един партньор. Не знам, дали затова не съм откачала в дълга връзка, или просто съм по-студен човек Mr. Green
Но знам много случаи, в които хората прокламиращи "семейни християнски ценности", да поставят тайничко такива рога на съпрузите си... Crazy

# 886
  • Другата България
Абе и аз знам за такива да ти кажа, и затова определения като "откачалки" от устата на чаааак пък толкова морални люде са доста крайни....

# 887
Кой пък ви нарече "откачалки" и защо това ви засяга толкова? Аз защо не се обиждам на "сухарка" и "закопчана до горе Рада Госпожина"? Намеците за лицемерие ще ги подмина, защото нищо не знаете за личния ми живот.
Зор да се покажем колко сме разкрепостени, а когато не всички ръкопляскат, сме смъртно обидени и намекваме, че другите пък слагат рога на половинките си. Ако не бяхте зрели жени, щеше да е само смешно, а сега е и тъжно.

# 888
Но знам много случаи, в които хората прокламиращи "семейни християнски ценности", да поставят тайничко такива рога на съпрузите си... Crazy

Joy Joy Joy
Какви християнски ценности? Става дума за обикновен егоизъм. Когато обичам съм егоист, когато не толкова - мога да деля спокойно Mr. Green

# 889
  • Другата България
Кой пък ви нарече "откачалки" и защо това ви засяга толкова? Аз защо не се обиждам на "сухарка" и "закопчана до горе Рада Госпожина"? Намеците за лицемерие ще ги подмина, защото нищо не знаете за личния ми живот.
Зор да се покажем колко сме разкрепостени, а когато не всички ръкопляскат, сме смъртно обидени и намекваме, че другите пък слагат рога на половинките си. Ако не бяхте зрели жени, щеше да е само смешно, а сега е и тъжно.
Може ли да конкретизираш на кого говориш? Защото "ви" предполага мн. число, а не учтива форма, от друга страна пишеш след мен, а аз се възмутих от "откачалките" предвид грубостта, не за друго, от трета страна не помня да съм наричала теб /а и друг/ някак, от четвърта никога никъде не съм споделяла лично за собствения си живот и дали изобщо съм разкрепостена, от пета..... ooooh!
Всъщност много по-удобно е да се цитира постът, на който се отговаря. Ако се отговаря. Ако така просто се споделя нещо минало за момент през нечия глава, наистина е и смешно, и тъжно.

# 890
На Trill и теб говоря, вие сте две, значи - мн.ч.
Други във форума са ме наричали по описания начин, но ето един твой цитат:
Абе и аз знам за такива да ти кажа, и затова определения като "откачалки" от устата на чаааак пък толкова морални люде са доста крайни....
- в който намекът е очевиден и неоправдан.

# 891
  • Другата България
 Laughing Значи виж сега, това, че ти лично се разпознаваш някъде и намираш в нещо, дори и написано от мен намек към теб си е само твой проблем. Аз не мога да взема отношение към него, защото твоите проблеми не ме засягат. Не знам защо реши, че е неоправдан, след като не конкретизирам никого, за пореден път ще кажа, че всеки има право на личен избор за това как и с кого да живее живота си, къде да си го слага, с колко човека едновременно и аз нямам нищо против чуждите избори стига да не ме засягат мен с нещо или да не ми се натрапват ЛИЧНО. От тази и единствено тази гледна точка ми е неприятно използването на обидни думи и категоризирането на хора, дръзнали да споделят тук някакви лични неща, било то и не толкова широко практикувани и популярни. Никого не съдя, нито съветвам, нито се опитвам да налагам мнение.
Тъй че защо реши да говориш и на мен отново не разбрах, защо и ти е тъжно тоже, Цитираното от теб в никакъв случай не е намек, а е "бай бабо да ме не стига", или нещо от сорта. По дефолт съм противник на крайните мнения и на "никога".
И на последно място - ако и когато искам да кажа нещо конкретно на някого, се обръщам директно. Изключение правят 1-2 потребителки, но ти не си от тях. Не търси нещо там, където го няма. Peace

# 892
Laughing Значи виж сега, това, че ти лично се разпознаваш някъде и намираш в нещо, дори и написано от мен намек към теб си е само твой проблем. Аз не мога да взема отношение към него, защото твоите проблеми не ме засягат.
Това е добре, защото аз проблеми нямам, освен някои внушения в темата, които, вярно, не ме засягат пряко, но не може да се отрече, че ги има. И ако се наложат масово, може да ме засегнат пряко някой ден, а децата ми - със сигурност.
Аз пък не съм противник на крайните мнения, мисля, че човек трябва да има ясно поставени граници и да не приема безкритично всичко, което му се поднася.

# 893
  • Другата България
Затова и хората сме различни. Peace

# 894
  • Варна
На Trill и теб говоря, вие сте две, значи - мн.ч.
Други във форума са ме наричали по описания начин, но ето един твой цитат:
- в който намекът е очевиден и неоправдан.
Е, кой пък (и къде) е намекнал нещо точно за Вас? ooooh!
Стига търсихте под вола теле!  (И кой ли се е засегнал сега? )
   Хайде стига вече! Тъкмо започнем да си говорим и споделяме, и пак се оказва - че някой за нещо  се е обидил Tired
   На мен лично, ми направи впечатление (не съм се засегнала Simple Smile) изказването на маманет: "меко казано откачалки" - били всички, живеещи не според "християнските ценности" и не като в нейното семейство.
 Да, в моя пост говорех за лицемерие. За хора, които много тръбят за "ценности", а могат да сложат в малкия си джоб и мен, и "по-разкрепостени" Simple Smile от мен.
  Бях ясна, че това са хора,  които познавам или знам за тях конкретно. Нито съм говорила за маманет, нито за Вас! Няма как да го направя, защото нищо не знам за вашия живот. Не ми слагайте думи в устата. Моля. Мир.
(Видях, че и Човечето ме е цитирала. Не товорех и за нея конкретно. Човече, просто говоря за реални хора от живота (около мен). Ти също често го правиш, нали? Wink)

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 23:53 от Trill

# 895
Аз пък се посмях с поста на маманет. Първо влезе в да ни разправя що е то истински мъж, после за липсата на християнски ценности. Викам си да не е объркала темата с тази за православието като начин на живот Rolling Eyes .

# 896
  • Варна
Аз пък се посмях с поста на маманет. Първо влезе в да ни разправя що е то истински мъж, после за липсата на християнски ценности. Викам си да не е объркала темата с тази за православието като начин на живот Rolling Eyes .
О, и аз Simple Smile. Сладурана неуморна.
Ако се засягах от такива неща... Simple Smile
Просто думите й ми припомниха за лицемерието, за което писах по-късно. А тя - да е жива и здрава (да не я "акат кокошките") и все тъй да ни радва!

# 897
...освен някои внушения в темата, които...ако се наложат масово, може да ме засегнат пряко някой ден...
Никой от нас не е открил топлата вода и в секс-а. Цялата гама на различни сексуални практики е с много отдавнашна датировка, така че едва ли от сега нататък нещо би се наложило по=масово, отколкото до момента  Peace
Друг е въпросът, че темата е точно и конкретно за споделяне на по-"мръсни" неща, според зависи кой какво определя като такова.

# 898
(Видях, че и Човечето ме е цитирала. Не товорех и за нея конкретно. Човече, просто говоря за реални хора от живота (около мен). Ти също често го правиш, нали? Wink)

Човечето не е от тези, които ще се засегнат, цитирах те, за да отговоря, че не винаги става дума за гонене на ценности, а за чисто човешки неща като егозизма Simple Smile
маманет според мен също говореше за връзки от типа на тази, в която ти сама казваш, че ти е невъзможно да погледнеш друг. В общи линии всички едно и също имаме предвид. Младите и свободните нека си се разменят, но когато има сериозни чувства твоето хич не ти се дава  Laughing

# 899
Никой от нас не е открил топлата вода и в секс-а. Цялата гама на различни сексуални практики е с много отдавнашна датировка.

И сега си представяме нашите баби и дядовци да правят подобни неща, ааа не е възможно, ц.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт