Много мина ,мъничко остана,Януари наближава да се гушна с мама ... 9 тема

• 41 579
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
  • пловдив
 karena1 отиди и на друг лекар, задължително да ти направят доплер, ако е проблем с кръвоснабдяването веднага ще стане ясно. Успех!  Hug

# 436
Много ви благодаря за мненията  Hug Доплер ми е правен няколко пъти, днес включително - проблем няма. С плацентата знам само, че все още е 1-ва степен. За тромбофилия не съм изследвана - ще попитам следващата седмица като ходя. Ама много ми е притеснено...сега тъкмо гледам ехографските снимки - главата излиза горе-долу в норма, ама обиколката на коремчето е изоставаща с 10 дена - така ми е написал на снимката лекаря.. Sad

# 437
Много ви благодаря за мненията  Hug Доплер ми е правен няколко пъти, днес включително - проблем няма. С плацентата знам само, че все още е 1-ва степен. За тромбофилия не съм изследвана - ще попитам следващата седмица като ходя. Ама много ми е притеснено...сега тъкмо гледам ехографските снимки - главата излиза горе-долу в норма, ама обиколката на коремчето е изоставаща с 10 дена - така ми е написал на снимката лекаря.. Sad

Защо не отидеш Балев да те види  Peace

# 438
Ходих миналата седмица..той също каза че изостава с 9 дена, бедрото с 5-6, а главата и малкия мозък били в норма... Sad незнам вече...

# 439
Привет момичета   bouquet
Отдавна не съм се включвала,но ви чета редовно. Искам да споделя ,че днес съм много притеснена понеже от сутринта повръщам  Sick и коремът ми доста често се стяга не съм следяла през колко време,но забелязах че дори няма и час. Една позната ме срещна тази вечер и ме попита как съм и след като и казах че днес не ми е добре ми каза още като те видях и разбрах защото корема ти се е смъкнал #Crazy Попита ме дали не съм вдигала тежко а се досетих че бях носила кофа с вода,която смятах за не толкова тежка,но май не е било така. Каза ми да се пазя и ако коремът се смъкне 4 пръста да бъда готова това още повече ме притесни. Дано бебчо си седи мирно поне до 9 месец. Praynig

# 440
Привет момичета   bouquet
Отдавна не съм се включвала,но ви чета редовно. Искам да споделя ,че днес съм много притеснена понеже от сутринта повръщам  Sick и коремът ми доста често се стяга не съм следяла през колко време,но забелязах че дори няма и час. Една позната ме срещна тази вечер и ме попита как съм и след като и казах че днес не ми е добре ми каза още като те видях и разбрах защото корема ти се е смъкнал #Crazy Попита ме дали не съм вдигала тежко а се досетих че бях носила кофа с вода,която смятах за не толкова тежка,но май не е било така. Каза ми да се пазя и ако коремът се смъкне 4 пръста да бъда готова това още повече ме притесни. Дано бебчо си седи мирно поне до 9 месец. Praynig
Следи на колко минути са ти контракциите, не е за пренебрегване Naughty Сестра ми от повръщане получи 3 сантиметра разкритие. Дано устискате още малко  Hug

# 441
Аз така родих първото си дете. С първия ден на 9-ти месец почнаха едни болки. 10 дена ги спирах с но-шпа, после вече това не помагаше. Почнах да повръщам от болките, не можех нито да ям, нито да пия - всичко връщах. За няколко дена така и прежълтях и отслабнах. Приеха ме в болница най-сетне, после там овладяха болките, и тъкмо взех да се съвземам и ми изтекоха водите. Айде наново системи сега пък за предизвикване на болките и се роди сина ми 10 дена преди термин.
Беше си напълно нормално бебе, 3200 се роди, така че явно му е било време, така че не се плаши. Може и с теб да е така.

# 442
Здравейте момичета. Simple Smile Как сте днес. Simple Smile Днес ходих да си сменям личния лекар и да ми подпечата направо и личната амбулаторна карта, която ще ми трябва за болничния... АГ ми иска само тази карта, пък ЛЛ ми каза да ида по-рано и за някакво направление за диспансеризация... защо ми е това нещо, някой знае ли, че не разбрах точно?  newsm78

# 443
Здравейте момичета. Simple Smile Как сте днес. Simple Smile Днес ходих да си сменям личния лекар и да ми подпечата направо и личната амбулаторна карта, която ще ми трябва за болничния... АГ ми иска само тази карта, пък ЛЛ ми каза да ида по-рано и за някакво направление за диспансеризация... защо ми е това нещо, някой знае ли, че не разбрах точно?  newsm78

Да не би да е имал предвид "хоспитализация", може би става въпрос за направлението за раждане, което може и ЛЛ  и наблюдаващия АГ да ти издадът. На мен това направление ми го даде АГ-то.

# 444
И аз така снощи овладях болката с Ношпа днес ми е по добре само имам лек дискомфорт ниско долу като предменструални болки. Дано при мен не се получи както при теб Емел,защото аз съм все още в 31 седмица .Sad Бшагодаря ви за коментарите ще продължавам да следя за контракции Simple Smile

# 445

Тракийка- на последната жк моето АГ ми каза че трябва да отида на 15.12 ( тогава ми започва 45 дневния отпуск по майчинство )   да ми даде направление за раждане и изследванията които да си направя по ЗК  newsm78  ... Най вероятно е това ...    bouquet

# 446
Здравейте момичета. Simple Smile Как сте днес. Simple Smile Днес ходих да си сменям личния лекар и да ми подпечата направо и личната амбулаторна карта, която ще ми трябва за болничния... АГ ми иска само тази карта, пък ЛЛ ми каза да ида по-рано и за някакво направление за диспансеризация... защо ми е това нещо, някой знае ли, че не разбрах точно?  newsm78

Да не би да е имал предвид "хоспитализация", може би става въпрос за направлението за раждане, което може и ЛЛ  и наблюдаващия АГ да ти издадът. На мен това направление ми го даде АГ-то.
Не знам, може и това да е било... но тя въобще пък не ме попита къде, как ще раждам... там, където искам май не трябва такова нещо... трябва да разпитам АГ по телефона какво е туй нещо.  newsm78
Благодаря за отговора DIDI Simple Smile
П.С.: BoDill, тогава защо ще иска ЛЛ да ми го дава?  newsm78 И на мен АГ ми каза, че излизам в майчинство на 2-ри декември и ми каза точно на деня да ида за болничен, но нищо друго не ми е казвала да нося...

# 447
Аз от 22.11 съм болничния преди раждане. Днес съм на консултация при акушерката,която води ЖК при ЛЛ и тя ще ми даде блничния,обменната карта която съдържа всички резултати от изследвания,и как е преминала беменността,а 15-20 дни преди термина ще ми даде докумета за хоспитализация,понеже той важи 302 дни и ако пренося няма да важи.Но с каката така и не стигнах до този документ,защото я родих 20 дни по-рано и просто взехме някакъв документ от бърза помощ.

Карена1 не се притеснявай,всичко ще е нормално.Каката накрая ми изоставаше с месец с обиколката на главата,пък се роди нормално и здраво бебче. Сега това пак почва да изостава,явно пак няма да родя повече от 2600 бебе

# 448
Здравейте момичета . бебинка ми е станала много тежка ,много ми е тежко вече . освен това ми притиска червата страшно мнооооого и стомаха  #Crazy 
на мамите с болки дано изкарат още малко до 9 м . то и аз имам малко по болезнени стягания , но мисля че не е притеснително при мен .
Желая ви прекрасен ден  Two Hearts

# 449
 Тракйика , не знам мила  newsm78 , ако решиш да отидеш и да видиш какво точно ти дава ... сподели после какво е имала в предвид  може да е нещо важно което ние сме изпуснали  ...  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт