"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 31 112
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
А сега тя пак става обвиняема. Така ли? Иска да бъде съдена ли? В затвора ли ще ходи?  

Не вярвам, но така лаф да става да питам ако пък стане ще има ли една добра дума за Ел?  Wink В смисъл някой да се разтревожи и за нейните чувства?  Thinking Щото при емоционалния и ултиматум май не помислихме какво губи тя?

# 646
Аз от снощи не съм престанала да мисля за този ултиматум. И разбира се веднага си дадох ясна сметка, че никога в живота си не съм поставяла такъв пред никого. Обаче днес се питам защо. И стигнах до следното заключение. Защото поставяйки ултиматум удължавам агонията и защото бих рискувала да загубя, а това би било много по-болезнено за мен. И какъв е изводът? Признавам си публично, че съм егоист. Не поставям ултиматуми заради себе си, за да не остана разочарована и се оправдавам с това, че мисля за другия.  Mr. Green

Сетих се също, че съвсем наскоро мойта приятелка постави абсолютно същия ултиматум на свойто гадже полицай. С днешна дата са разделени.  Mr. Green Продължавам да обичам приятелката си. Следователно ще продължавам да обичам Елифче.   smile3521 Само дето ми се иска да не прави такива издънки и аз си знам защо, ама това няма да го споделя.  newsm47

И покрай толкова мислене забравих да спомена, че снощната серия е първата от този сериал, когато много плаках. И това се случи на всички сцени с Елиф и Йомер в болницата. Много ме трогна Елиф. Йо не го мислех, все пак знам, че ще оживее. Прекрасно изграден образ и отлично интерпретиран от Туба.

За Хюсеин не мога да плача.  #Cussing out

Дива, тези жалби касаят отвличането, а освобождаването от отговорност на Елиф не се свързва с него, а с помощта, която е оказала за проследяване пране на мръсни пари и разкриване на канал за търговия с органи. Нищо, че не беше кой знае колко успешна операцията, поне откриването на хамбара си е голяма работа.

# 647
Оттеглянето на жалбите не би трябвало да спре разследването си мисля?  newsm78 Нали един от екипа на Сами беше казал, че те отдавна работят по разследването на трафика на хора и незаконното донорство?  Thinking
И знам, че някои се дразнят от "едни паралели"  Wink та предлагам да мижат и да не влизат в спойлери, за които съм предупредила.  Crossing Arms
Скрит текст:
Тази вечер като пуснаха втория трей на КД си помислих, че няма какво да се тревожим тук.  Grinning Тези СЦ имат навика да разделят и събират ГГ за не дълго време и не веднъж.  Mr. Green Само толкова, че знам как като се каже не гледай първо в спойлера се гледа.

# 648
  • AMS
Цитат
Не вярвам, но така лаф да става да питам ако пък стане ще има ли една добра дума за Ел?  Wink В смисъл някой да се разтревожи и за нейните чувства?  Thinking Щото при емоционалния и ултиматум май не помислихме какво губи тя?

Да, съгласна съм!!!
Но се надявам, че на комсаря ще му светне - в каква нова опасност  е Елиф.

Цитат
Дива, тези жалби касаят отвличането, а освобождаването от отговорност на Елиф не се свързва с него, а с помощта, която е оказала за проследяване пране на мръсни пари и разкриване на канал за търговия с органи.

Димони, жалбата на Елиф е за прането на пари, а на Нильо за отвличането.
Жалбите са против Метин, но разследването е за убийството, пране на пари и търговията с органи. Сами обедини всичко и ангажира три отдела за това разследване.
И сега какво? Ще затворят досиетата ли?

# 649
  • Разград

# 650
Да, Селфи, оттеглянето на жалбите няма да спре разследването, само ще го забави, защото ще трябва да се търсят нови доказателства. Знае се кои са престъпниците, но няма доказателства, както при Хулиганът. Въпросът е, че тук се декларира някаква голяма, различна любов, ама нейсе. Просто си гледам и чакам. Факт е, че сценаристките успяват да заинтригуват зрителите, къде с лошо, къде с добро, въпросът е да им се получава коктейла. Успяват - това е.

Не, не, Дива, гледай финалната сцена - в случая става въпрос за отвличането. Онова си е друга бира.

# 651
И аз съвсем се обърках с тези коментари и мои и ваши .
Ел стана и куриер и перач защото сестра ѝ беше отвлечена ,така че отвличането е А-то на престъплението ,т. е. с жалбите се доказва ,че ФатЮ е отвлякъл и вече изнудвал за прането на парите , а сега като се отказват тя как ще докаже ,че е била изнудвана , иначе се получава мазало newsm78 newsm78 newsm78

# 652
И аз съвсем се обърках с тези коментари и мои и ваши .
Ел стана и куриер и перач защото сестра ѝ беше отвлечена ,така че отвличането е А-то на престъплението ,т. е. с жалбите се доказва ,че ФатЮ е отвлякъл и вече изнудвал за прането на парите , а сега като се отказват тя как ще докаже ,че е била изнудвана , иначе се получава мазало newsm78 newsm78 newsm78

Софи, отвличането е факт. Нилюфер е спасена при полицейска акция. Въпросът беше да се докаже, че Метин е в това престъпление една от главните фигури. Но иначе отвличането е факт, както и това, че Елиф е била принудена поради този факт да върши престъпление.

# 653
Вярно ,факт е ,но трябва да се освети извършителя , а с оттеглянето на жалбата той си остава чист ,а "престъплението " на Елиф нали е последица от този факт .

Това решение на Ел /без да отправям обвинение към нея /ми стои много грозно , оневиниха ме  и едва ли не ..пито, платено. Едва ли тя мисли като мен ,но така го почувствах ..и както беше писано в един пост ,дано има ретроспекция на разговора ѝ със Сами 

# 654
Момичета ,аз също изгледах и изчетох всичко, като попивателна бях днес ,ту поработвам за малко и хоп пак в темата ама то много коментари ,експресните преводи повдигнаха доста завесата но това направиха и самите ГГ а и всички останали,те така ми предадоха своите герои ,че аз си поплаках с Елиф,посмях се с Йомер на прекрасните му муцунки ,а Фатмааа ох тази да можех да я докопам..... с две ръчички бих я удушила но пък какво да кажа пресъздава си прекрасно образа си ,абе защо да си кривя душата сериала ми допада ама много .За финалната сцена аз съм съгласна с Меги ,Елиф под въздействието думите  на Хюсеин ли ,под стреса ли който е огромен на плещите и,не знам но Сами и е помогнал  и най вероятно той също вече е  осъзнал кой е предателя, има нещо тук но ще видим ,макар и друго да излезе мен Елиф ме убеди и в любовта си към Йомер и в страха си за живота на любимия и вярвам ,че сценаристите няма да ги разделят или поне ако се разделят да е за малко.

# 655
  • In the light side of the Moon!
и на мен не ми се е налагало да поставям такива ултиматоми, но се поставям на мястото на Елиф и бих поставила  Peace
Димони ти казваш агонията ти се удължава...ами няма ли да е по-голяма агонията, ако например цял живот стомаха ти се свива на топка при всяко едно позвъняване на тел или стоиш на прозореца цяла нощ при всяка една акция, или тъкмо сте затоплили леглото и бипъра му избибка спешно да тръгва...или...или...или.... примери много...и това не е за ден,2..10.. месец ..година....това е за един цял живот или поне докато ком'сарюто се пенсионира  ooooh!
това не е нормален живот според мен..... дори не мога и да си го представя  Laughing

# 656
Нов клип само с целувките м/у Елиф и Йомер! newsm10

http://youtu.be/Wf2Zi6TOdY8

# 657
Нели Hug,ето ти Фатма! Laughing

# 658
Елиф има не само това престъпление. Тя е подписвала сляпо, на доверие документи за пране на мръсни пари, тези дето баща ѝ предоставя. Метин остава чист след оттеглянето на жалбите, но отвличането си остава факт. Показанията на Йомер по случая са също факт. А според тях Елиф участва в последвалите престъпления заради отвличането. И той знае, че тя не е била информирана от баща си за мръсния бизнес.При всички случаи е дал показания по случая. След това тя по нейно съгласие дава възможност на турската полиция да проследи как става прането на пари и като последствие имаха възможност да разберат и за търговията с органи. Ако Елиф не се беше съгласила да съдейства, това нямаше да се случи. Дано съм достатъчно ясна.  Simple Smile

Меди, сега ще се опитам да ти обясня защо смятам ултиматумът за продължаване на агонията. По принцип самото поставяне на такъв ултиматум е признак на това, че вече е в наличие неудовлетвореност в някакъв аспект, която не е могла по друг начин да бъде преодоляна. Поставяйки обаче ултиматум, ти не правиш нищо друго освен да рискуваш. Обаче се надяваш да победиш. Побеждавайки ти отнемаш някаква свобода на действие на отсрещния човек. Това може да има задоволителен ефект за теб само временно, защото ти на практика караш отсрещната страна да не бъде себе си за да ти докаже любовта си. Да, ама това според мен отчуждава, защото колкото и да се мъчи, човек не може да измени на собствената си природа. И потискайки у себе си собствените си потребности, човек е недоволен, а това недоволство по някое време(продължителност неизвестна, зависи от границата на търпение и други фактори) води до отчуждаване. И ефектът е , че любовта замира. Но процесът е по-дълъг и наличието на недоволство оставя белег така или иначе. Говорим за ултиматум подобен или идентичен с този, който Елиф постави. Затова прекратяването на връзката без ултиматум е по-бързото решение. Разбира се ако си губещ веднага при този ултиматум, остава само разочарованието и болката от загубата. Но болка има винаги. Въпросът е в количеството.

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 23:34 от Dimony

# 659
Щом топ ченгето Сами не роптае срещу решението на Елиф а той познава Йомер много повече от нея има нещо ще видите момичета а за ултиматума на Елиф ами то всяка думичка бликаше направо от сърцето и душата и, и това няма как да не види Йомер ,да усети страха и ,не мисля че ще се сърдят много дълго, та те и двамата не могат да дишат един без друг,а и ако нещо се случи с Елиф то този инцидент ще помогне на Йомер да захвърли наранената си мъжка гордост и веднагически ще цъфне при нея ,и след като се събуди принцеса Елиф ще разрешат всичко заедно, страховете и ще отлетят ,всичко ще се нареди ,че тя трябва да събира сили и кураж да застане до него и да поеме болката му а тя ще е огромна след като се разплете всичко.

Общи условия

Активация на акаунт