"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 30 883
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
  • В Града на Липите
Цитат
Йо - "здрасти, наште! сори , че закъснях за вечеря, ама оперативката се проточи"

Каква аперативка.  newsm78 Още не сме уточнили какво ще работи от тук нататък.
Може един учител в академията примерно  Thinking Ама то там с академичките може да стане и по-опасно отколкото в уличните акции  Joy  Joy

# 736
Като стана въпрос за бижута, та до къде ли стигна Ел с мъжката колекция?  Thinking И кое ще и е лицето?  bowuu Бах предложи Йо.  Wink Представям си го разгърден с дълги гердани, кожени гривни, пръстени, обеци.

Нещо такова:

какво ще работи от тук нататък.

Ще работи манИкен.

# 737
Е как какво ще работи-ако не иска да се шматка като Браунова частица из холдинга,както правеше Танер може да стане началник на охраната на Холдинга-ще посреща и изпраща Левчо и Началничката. Joy Joy

# 738

....Йо    - "едвам са удържам да та нацелувам, синьорина"

Ел - "едвам ма нави"  

Йо - "здрасти, наште! сори , че закъснях за вечеря, ама оперативката се проточи" ...

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

На Йо по тия дълги заседания от зор му посинели очите.

# 739
Заповядайте в   НОВАТА ТЕМА

Скрит текст:

# 740
  • Сливен

....Йо    - "едвам са удържам да та нацелувам, синьорина"

Ел - "едвам ма нави"  

Йо - "здрасти, наште! сори , че закъснях за вечеря, ама оперативката се проточи" ...

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

На Йо по тия дълги заседания от зор му посинели очите.

Това многоооооого ми хареса! Peace

# 741
  • В Града на Липите
Като стана въпрос за бижута та до къде ли стигна Ел с мъжката колекция?  Thinking И кое ще и е лицето?  bowuu Бах предложи Йо.  Wink Представям си го разгърден с дълги гердани, кожени гривни, пръстени, обеци.
Joy  Joy  Joy
И следващата серия започва така:
Ел: Или делото или аз!!!! Избирай!!!
Йо: Ама аз сега какво ще работя бе сеньорина, като съм учил само за ченге  newsm78
Ел: На първо време ще те направим модел на мъжката колекция. Хем ще я демонстрираш, хем ще я охраняваш.
Йо: Ко? Не! Олмаз! йок! не ща!!
Ел: Ами ако щеш пък, той Лево ще се навие и  другата седмица заминаваме да я рекламираме в Рим!
Йо: Абе аз комсар ли съм тук или лукова глава  newsm78 къв Лево, кви пет лева? Отивам сега в Управлението. Ще се върна в 19,11 часа. Ще ме чакаш в хотела с една кана чай за подсилване и три геврека. В 19,13 започваме оперативката. Точка по точка разчитаме брайла и установяваме безусловен ред в тая връзка.
Ел: Ок! Ама така или иначе после ще избираш.  Crossing Arms
Йо:  Wink

# 742
СЮпер!  newsm10 Да не им сви сценария на трея?  Wink Hug Joy Joy Joy

# 743
  • В Града на Липите

Хаха, не съм  Joy Кой знае колко меланхолично драматичен ще е истинския  ooooh!

# 744
Йо: Ок. Навих се. Компромисен вариант. Ще ходя на работа в Управлението окичен с новата ти колеция. Обаче ми трябва нова риза, че ми нарязаха черното пуловерче, след като ми застреляха якето.  Blush

Момичета, айде в новата тема.

# 745
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт