"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 30 887
  • 745
  •   1
Отговори
# 720

Нашият Тайяр е твърдо на върха!

# 721
  • Разград

# 722

Нашият Тайяр е твърдо на върха!

Съвсем заслужено първо място  Party Mr. Green

# 723
# 724
# 725
# 726
  • In the light side of the Moon!

ха така...писах писах и го изтрих браво на мен  #Cussing out

направо се гътнах от смях с тази статия  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

решението ще е другата седмица, ако не друго поне ще ги глобят...зна4и има ли глоба, секс,кифли4ки 4ай4ета , райбер4ета ще видим в 5ти сезон  Joy Joy Joy Joy

целувката се определя като истинска, страстна, където ЕлМер си сму4ат и хапят устните.
4е тази целувка е с 1-2 стъпки над "просто целувка" и 4е е 4иста еротика, което прави прехода към секса възможно
целувката я определят като  "lip-o-suction", цитат от книгата " Изкуството на целувката" от Уилиям Кейн

Joy Joy Joy Joy Joy
те такива ти ми работи  ooooh! ooooh!

# 727
  • В Града на Липите
Меги, ми то направо си е комплимент това.
Като трябва пък да ги глобят  Joy
Бълха ги ухапала.

п.п. Трейлър-мрейлър пак йок  newsm78 бива ли така значи. Crossing Arms

# 728
Трейлър-мрейлър пак йок  newsm78 бива ли така значи. Crossing Arms

Що?  newsm78 Днес събота ли е?  Wink Hug

# 729
  • софия
Скрит текст:
ха така...писах писах и го изтрих браво на мен  #Cussing out

направо се гътнах от смях с тази статия  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

решението ще е другата седмица, ако не друго поне ще ги глобят...зна4и има ли глоба, секс,кифли4ки 4ай4ета , райбер4ета ще видим в 5ти сезон  Joy Joy Joy Joy

целувката се определя като истинска, страстна, където ЕлМер си сму4ат и хапят устните.
4е тази целувка е с 1-2 стъпки над "просто целувка" и 4е е 4иста еротика, което прави прехода към секса възможно

целувката я определят като  "lip-o-suction", цитат от книгата " Изкуството на целувката" от Уилиям Кейн

Joy Joy Joy Joy Joy
те такива ти ми работи  ooooh! ooooh!
ай стига бе.... #Crazy ма тия комшиите не искаха ли да ходят у Евросъюза бе  newsm78.....
тцттцтц....верно ли гледат целувките под лупа???? ще падна /на Злати мишока - два пъти !!!/

Чиче със сатъра може  newsm11, а Елмер да си хапят устните   newsm03- не може.... smile3516

привет компанията  Hug

п.п.
айде беее, егати приятелките сте....къде са ми Елифските пръстени    smile3511

# 730
Вси светии!!!  Praynig Praynig Praynig Ама верно ли пишат такива глупотевини за целувките?  #Crazy Че те половината са закрити или с рамото на Йо, или с ръцете на Ел, или с косите и.  ooooh! Чак пък хапане на устни?!  Rolling Eyes Е, един два пъти се видяха езичета, ама толкова на бързо, че тези дето са премигнали в този момент твърдяха, че такова нещо нема.  Wink Grinning 

# 731
Сега следва санкция и за голите гърди на комисарио в болницата  Joy Joy Joy Че и Елифче неправомерно го галеше по тях  Joy Joy Joy

# 732
  • В Града на Липите
Абе много са ни хубави целувките, дано не ги оцеломъдрят хептен и ги преместят от устните на челото  Grinning Ако питат мен, повече трябваше да мрънкат и глобяват за мътните им погледи, ама хайде да не им подсказвам  Joy

# 733
Спиритче,   love001  love001  love001 който отсъства от онлайна не получава елифски пръстени. Еле па, ако скита всека събота и неделя, и елифска гривна не получава.  Mr. Green

Хриси, лелеееее, от къде го извади тоя поглед Йомерко.  ooooh!Мишока на Злати.

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 20:51 от fantasya

# 734
  • софия
Абе много са ни хубави целувките, дано не ги оцеломъдрят хептен и ги преместят от устните на челото Grinning Ако питат мен, повече трябваше да мрънкат и глобяват за мътните им погледи, ама хайде да не им подсказвам  Joy
или направо да минеме  на емотикони.... Joy Joy Joy

Йо    - "едвам са удържам да не та нацелувам, синьорина"

Ел - "едвам ма нави"  

Йо - "здрасти, наште! сори , че закъснях за вечеря, ама оперативката се проточи"

Спиритче,   love001  love001  love001 който отсъства от онлайна не получава елифски пръстени. Еле па, ако скита всека събота и неделя, и елифска гривна не получава.  Mr. Green

кой скита бе.... #Crazy не тъ е срам да го кажеш, баш па ти  Joy    love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт