"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 30 905
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Ринка   Hug прекрасна Туба!  Heart Eyes

... аз вече имам поне 5 гривни+ верига и 3 шепи пръстени  Joy
Имаш, щото си връзкарка при Димони  Mr. Green    Hug Joy  Пък Селфи и останалите, нас кучета ни яли  Mr. Green Тобеее, тобеее!!! Ей сега ще заподскачам като Фатма в болницата  Grinning

И който ходи в Истанбул, малко инфо!  Hug

15 епизод.
Разговорът на Йомер и Сами в кафе на на брега на р. Гёксу.

Hüseyin Bey Konağı Restaurant Cafe
Kızıl Serçe Sok. No: 10
Anadolu Hisarı-Beykoz / İstanbul TR

# 706
  • В Града на Липите
... аз вече имам поне 5 гривни+ верига и 3 шепи пръстени  Joy
Имаш, щото си връзкарка при Димони  Mr. Green    Hug Joy  Пък Селфи и останалите, нас кучета ни яли  Mr. Green Тобеее, тобеее!!! Ей сега ще заподскачам като Фатма в болницата  Grinning

Ееее, ама аз и сама си купувам  Blush Снощи пак ме бяха изтървали в H&M, и един пръстен като ми заседна на пръста, стой та гледай  Joy  Joy две продавачки не могат да го измъкнат. Направо се притесних да не извадят някоя резачка  ooooh!

# 707
Селфи, Нианта,  Hug Hug пратете ми адресите си на лични и ще ви снабдя с по една гривна, от мен да мине.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А за Хю мисля, че чиче му се обади и му каза да бъде спокоен, защото е оживял и не го е издал, тъй че ще продължат да си работят.  Mr. Green

# 708
Имаш, щото си връзкарка при Димони  Mr. Green    Hug Joy  Пък Селфи и останалите, нас кучета ни яли  Mr. Green Тобеее, тобеее!!! Ей сега ще заподскачам като Фатма в болницата  Grinning

sabina_k, благодарско за откъса
Скрит текст:
Може ли да стане по-дълъг до там където Йо я хваща за ръката?

Не съм засекла. Аз съм репортер под прикритие в туитър за някоя нова снимка, фрагман. Но те слагат само колажи и тези mp4 в някакъв саит vine. Малко да поработиш и се насъбрали десетици - ето станали 68 туита, кога да ги видя? ooooh! Ако има, ще ти дам линка.

Засега слагам един плачещ костенур:

# 709
Страхотно е това гифче! Шапка свалям на актрисата за интерпретацията й на безсилие!

Хриси, притесних се за теб, Фнимавай да не попаднеш на подготвени хора като чиче

Dimony  Hug ти за нас не се притеснявай, гледай Хриси на какви рискове се подлага, преотстъпвам й моя дял, щото искам бързо да пише в сряда!  Grinning

# 710
Нианта, ти за пая на Хриси не се грижи, той е много голям.  Joy Joy Joy Joy Joy Цяла колекция съм ѝ събрала.  Joy Joy Joy Joy Joy

Днес съм на родителска среща и ще скандализирам родителските телеса , защото съм се накичила точно с 10 пръстена, една гривна и едно колие.  newsm47

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 13:57 от Dimony

# 711
Имаш, щото си връзкарка при Димони  Mr. Green    

Щооо, Димони да не раздава от гривните на Елиф  Thinking

# 712

И който ходи в Истанбул, малко инфо!  Hug

15 епизод.
Разговорът на Йомер и Сами в кафе на на брега на р. Гёксу.

Hüseyin Bey Konağı Restaurant Cafe
Kızıl Serçe Sok. No: 10
Anadolu Hisarı-Beykoz / İstanbul TR

Скрит текст:

То тази река му е квартална на Керим, нали живя там под наем има-няма 20 епизода.

# 713
Здравейте, компанията.

Нианта, къде се загуби, джанъм. Поздравления за твоите професионални успехи. И понеже днес пак ме разби с твоя талант да рисуваш любовта, не мога да се въздържа и да не постна нещо твое, нещо старо, нещо дето е в златния ми фонд.

"Това е целувка, която започваш едва, едва защото се страхуваш, че няма да спреш. Това е целувка, която казва искам те, желая те, толкова бягах от теб, но всъщност си всичко, което искам. Това е измамна целувка. Измамна е, защото мислиш, че е нежна, но всъщност едва удържам стихията в мен. Това не е целувка. Това е копнеж, това е невидимото нещо, което ме води към теб отново и отново"

Не гледайте в спойлера.  Mr. Green

Скрит текст:

Ето ви Елифските гривни.

http://www.lidyana.com/marka/bendis

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 14:29 от fantasya

# 714
Девойки,вие се ядосвахте,ядосвахте,пък както всички жени бързичко се утешихте с бижута и целувки. Joy JoyНяма лошо,де.
Всъщност има нещо много оптимистично-мозъчната клетка на Нилюфер май започна да се размножава-ти да видиш.

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 14:23 от velijana

# 715
  • Разград

# 716
Момичета само15-20гласа ни делят от лидерството ...днес приключва анкетата http://www.ratingkurdu.com/anket/Sizce_dizilerin_en_guzel_oyuncusu_kim

# 717
Брех за да направят силна реклама на тези бижута направиха Демет крадла
само заради това ще е проектиран така този образ  Naughty

# 718
Брех за да направят силна реклама на тези бижута направиха Демет крадла
само заради това ще е проектиран така този образ  Naughty

Аз пък се чудя на едно... защо Демет не помоли Елиф да ползва гривната за ден-два. Тя дори щеше да й я подари, ама нали завръзка трябва да има....  Joy Защо да е лесно, като може да е трудно?

# 719
Защото Демет е или клептоманка, или наркоманка.

Общи условия

Активация на акаунт