Но щом ще ни издирва Борянка поименно - явявам се на отчет.
Оле Фурийка - добре си се отървала само с натъртване. Изпитах ужас като си представих.
Вярно е ,че вече и реакциите ни не са като на млади години ,но наистина трябва да сме по внимателни.
И аз имам стълба ,но в повечето случаи ползвам подръчни материали.
Миналата година връзвам краставиците в оранжерията със сезал ,а него на тел .Ама пуста и хубост - не стигам до тела.Качвам се на една касетка от бира и от там посягам да вържа,но то нали от долу бразда и касетката като на кантар. Като се залюля ,ха да падна ,ха да не падна . Успях да се хвана за тела ,провиснах с всичките си кила ,но си посуках ръката. Е - казвам ви цяла година ме боля.И то в определени положения.
Та така стават работите от невнимание.
При нас е отвратително време. Вали сиии.Води текат навсякъде.Реките пак преливат.
Сутринта нямаше от къде да премина по улицата.Тече вода като река.Наложи се да се изкача на едни купчини пръст по 1 м високи и с наклон примерно 45 градуса.Аз с ботинки с високи токове
.Добре ,че бяха токовете де - забивам и се изкачвам.А чадъра ми е за равновесие. 
Сега ми е смешно ,но сутринта в 6.20 сама хич не ми беше до смях.
Фло - работи си .Дано "файда" да има !
Изчезвам за сега
Много
за всички

По стълби също съм падала и дето вика Фло, все едно опашката ми се качи в главата 

. Няма нищо смешно. В поликлиниката моята мед сестра много често падаше. Кой какво прави, тя все с превързани колене. Омесих й питка, заключихме поликлиниката, всяка грабна по парче и като хукнахме по коридорите, голям смях беше. Странно, но след това спря да пада