КГБ = Клуб на Готините Баби - 151.

• 90 979
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
И аз съм "туканка",ама нали съм на работа избягвам да пиша.
Но щом   ще ни издирва Борянка поименно  - явявам се на отчет.

Оле Фурийка - добре си се отървала само с натъртване. Изпитах ужас като си представих.
Вярно е ,че вече и реакциите ни не са като на млади години ,но наистина  трябва да сме по внимателни.
И аз имам стълба ,но в повечето случаи ползвам подръчни материали.
Миналата година връзвам краставиците  в оранжерията със сезал ,а него на тел .Ама пуста и хубост - не  стигам до тела.Качвам се на една касетка от бира и от там посягам да вържа,но то нали от долу бразда и касетката като на кантар. Като се залюля ,ха да падна ,ха да не падна . Успях да се хвана за тела ,провиснах с всичките си кила  ,но си посуках ръката. Е - казвам ви цяла година ме боля.И то в определени положения.
Та така стават работите от невнимание.

При нас е отвратително време. Вали сиии.Води текат навсякъде.Реките пак преливат.
Сутринта  нямаше от къде да премина по улицата.Тече вода като река.Наложи се да се изкача  на едни купчини пръст по 1 м високи и с наклон примерно 45 градуса.Аз с ботинки с високи токове Joy.Добре ,че бяха токовете де - забивам и се изкачвам.А чадъра ми е за равновесие. Joy
Сега ми е смешно ,но сутринта в 6.20 сама хич не ми беше до смях.

Фло - работи си .Дано "файда" да има !

Изчезвам за сега
Много  Hug Hug за всички

# 616
Имаме новина ,цели три мадами се обадиха с разказ за премеждия...Гъбке и тук вали,но поне поледицата отмина ,само дъжд,ходих да пазарувам онзи ден с едни шведски бутони върху обувките,измислили го хората,като живеят на леда...слагаш губите отгоре ,и си със зимни гуми с бутони.Фло,и аз така предположих,че си работна,и не се съмнявам,че можеш да вдигнеш повече пакети с подаръци,то за Виена ,то за тук ,свати ,внучета ,зетко мезко ,народ...за деди да не забравиш нещо,че ти е най-важен,най-близък.Дори да не мислиш така.Светълчо,светла душа си ти,и премеждието ти  осветли в разказа.То като премине  не всички е смешно и весело...Тези язовири четох че пак изпускат тук там,дали от тях се разлива вода толкова,дали от друго,божата работа не можем да  планираме,но човешките дали можем и дали от тях си патим,кой да ти каже..Важно е да спазим равновесието...навсякъде.И тук де...намигам---

# 617
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Всички с премеждия , добре се посмях на ваш гръб. Blush
То не е смешно , ма така разказано ...  Mr. Green
Фло , Краско задрасква и отброява дните ,
а и дедко всеки ден съобщава колко остава.  Laughing
Иначе аз съм лесна , всичко е приготвено по куфарите ,
само една бройка да купя , та и наще гащи да сложа.  Mr. Green
Тук студено два дни , открих сезона на отоплението.  Peace
На слабо , ма да грее , че се раз'ождам по къс ръкав.  Laughing
Айде на по кафенце и нещо блажко за душата.  Hug

# 618
Хайде и аз да се разпиша в "домакинската книжка" hahaha
Имам работа и на ушите, но ме е хванал канапа Embarassed Обещах си да мина набързо през мамата и фейса и да ставам. Ще видим дали ще си спазя обещанието или ще се наказвам Joy
Фури, дано минеш само с малкия дявол, но ако те боли, по-добре иди на лекар.
И аз имам едно такова падане от сгъваем стол, което завърши много гадно. Бях бременна в четвъртия месец и загубих бебето Sad По стълби също съм падала и дето вика Фло, все едно опашката ми се качи в главата ooooh!
 На такива като мен по нашия край им казват "съпетничави" hahaha
Я, чакай да обърна на нещо весело, че само като си спомня......

http://www.adme.ru/svoboda-narodnoe-tvorchestvo/27-sms-kotorye-s … o-veselee-818410/

Лека и спокойна вече на всички!
Аз ще ставам, ще пийна кафенце, цигарка и ще действам по задачи, че от служебни дела си забатачих къщата Banghead

# 619
  • София
Добър вечер!
Четох днес за паданията, но не е за смях.
Фурия, защо неотидеш на преглед - дано няма нищо пукнато, но да се увериш.
Светалчо, много ми е странна вашата ЛЛ. Нашата дава направления без проблеми. Даже сама ми предлага, че тя не е специалист. Беше детска на Ани и после се записахме при нея. Нямам оплаквания. Но аз съм си немарлива към здравето, все отлагам до последно.
Спъвам се на равно, но пък внимавам къде стъпвам. Даже вървя бавно и тромаво, ама за да не падна...
Едно време майка ми си призна, че не са ми правили прощъпулник. Сигурно затова съм такава.  Embarassed
Нещо мозъка ми спи и не се сещам какво интересно да напиша. Всъщност то интересно покрай мене няма - ежедневие от работа в къщи.

# 620
Има има,интересно ,Айшичка,борси бориш,аз не мога...и си готина,да знаеш..За ЛЛ мога да ви светна,ако има много записани ,прекалено много не и стигат направленията.И пази за наши хора също.Или обича да я черпят да не казвам друго.

# 621
Борянка , ма народа ги е научил докторите и
не само те , да дава пари , подаръчета ...  ooooh!
Затова не трябва да рИвем , а да се спре това. Naughty

# 622
Мисията да  се преборим е  невъзможна...Някои  ЛЛ имат хиляди пациенти,дават им стотинки за всеки месечно,Жабче,и си записват народ колкото поеме към тях...и не стигат направления,Други искат те да преценят дали има шнужда ,трети са от онези,дето вземат...свят широк...То да си доволен да почерпиш...

# 623
Да взема и аз да се разпиша в домовата книга, въпреки че имам извинителна бележка, т.е. имам си гости от вчера и цялото внимание е към тях  Heart Eyes
Фури, дано ти мине по-бързичко и да нямаш много болки  Hug И аз преди 12-13 години се подхлъзнах в банята, че бях напръскала с препарат и като се захлупих върху ваната... направо си изкарах въздуха и няколко минути лежах на пода без да мога да мръдна . Бях се натъртила отпред където са ребрата и такива болки бяха, че не можех да ставам сама дори от стол. Тогава свекърва ми /бог да я прости жената/,  купи едно зайче /те всичко гледаха, но зайци не обичаме и нямахме/, та с одраната му кожа ми направи нещо като компрес. Имаше много голям ефект, но доста дни си ме поболяваше.
Гъбче, като те четях пък теб се сетих за оранжериите, които гледахме на село. Та свекърва ми беше ниска жената и тя като теб за да върже краставиците се качваше на една обърната щайга. Като дойдохме да живеев в Паз-к и снахата нали доста височка , т.е. АЗ  Laughing и работата по връзването стана много лесно. Тя се навежда връзва долу корена, подава ми сезала и аз само се пресягам и го завързва горе за тела . За нула време свършвахме работата, но само като си спомня, че излизах буквално вир-вода от оранжерията. Все едно с кофи са ме заливали,а на вън сняг и студ.
Хайде стига спомени, че вече съм настроена за предстоящите празници!
Някои подаръци купихме, други още ги уточняваме, преди малко ми се направи предложение за цитросова сокоизтисквачка, че моята е от 12 години. Вярно, че е ТЕФАЛ, ама вече губи мощност и й е много трудно с грейпфрутите. Съгласих се на предложението  Laughing
Лека на всички  Hug

# 624
  • в малка спретната къщурка
Прибрах се от тръстиката и цопвам тук.
Гледах малко новини и си мисля за нашата Габка,че при тях го дават много сериозно положението.
Брех,не се наваля,бре.Вече  изтървах края на дните.Добре е,че си имам дъждобран на работа,че малко се предпазвам,а и гумените ботуши са благодат.
Момичета и да се смеете,то си е смешно,ама аз и да исках,нито можех да се смея,нито да плача.
Жабка,Айша,щом съм "на ход",на доФтор е трудно да ида.Тази вечер колежката,която ме сменя и застъпва нощна,дойде по рано,за да ме види и да ми чете конско,за да ида на лекар.Не обичам да чакам,а като знам как ще ме препращат от специалист на специалист,свят ми се завива.Нали етърва ми е мед.сестра при нашата ЛЛ,внимание не ми липсва.Аз за зъб съм ходила до зъболекаря и като стигна там ми минава и хайде обратно в къщи.
Фло,хич не прилича детето на мама си.То си обича зъбарите,за разлика от мен.Да ти Благодаря,че вчера много "заредено" си излязло от кабинета.
Тану,съпетничава съм,че много са ми полетите на брой.Ако даваха пенсия за това,до сега да съм се пенсионирала.
Ще чакам късните новини по БТВ,защото имало репортаж за инициативата"Изплети топлина" и ще надничам тук,друго не мога да правя.

# 625
  • София
Фури, в предните новини също имаше репортаж за инициативата. Аз мърдах из кухньо-хола и периферно чух за какво говорят. Та ако много ти се спи, потърси го в сайта на БТВ.

# 626
  • в малка спретната къщурка
Айша,благодарение на съвета ти,отивам да се намествам в леглото. Heart Eyes
Лека нощ,на всички !

# 627
  • София
Наглеждам ви, кой спи, кой не спи, кой отвит, кой завит. Мен като ме е награбил един ентусиазъм, мани, бегай. След обяд малко почивах и после като яхнах прахосмукачката, овършах навсякъде. Прибрах едно пране и друго прострях. Направих блата за кокосовия сладкиш. Поговорих с щерката, снахата и руснаците. Изгледах един филм и то стана никое време.
МОМИЧЕТА, на тези от вас, дето не им е месена питка за прощъпулник, най-сериозно предлагам да омеся една питка и да чиним адет Simple Smile. Няма нищо смешно. В поликлиниката моята мед сестра много често падаше. Кой какво прави, тя все с превързани колене. Омесих й питка, заключихме поликлиниката, всяка грабна по парче и като хукнахме по коридорите, голям смях беше. Странно, но след това спря да пада newsm78
ГЪБКЕ, теб те мисля най-много при поредните дъждове и наводнения. Ако тази събота не беше Никулден, щях да съм в Раднево Simple SmileНашите приятели утре тръгват за там.
КРЕМЧЕ, ВАЛЮШКА, как е при вас? И вие влязохте в новините, за съжаление.
ФУРИЙКЕ, прекрасно дете имате. Живо и здраво да ви е Hug Сега ще погледна сайта на БТВ.
На всички приятни сънища и лека нощ!  sleepuu Sleeping

Последна редакция: пт, 05 дек 2014, 01:00 от Flo 51

# 628

# 629
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро! Жабче, ти хептен чучулига го раздаваш Joy Пийвам си от кафето и да предложа чайче, та чайче:

Общи условия

Активация на акаунт