Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 17-та тема

• 205 937
  • 530
  •   1
Отговори
# 315
Питка за сватба
Питка за бебе

# 316
  • забравих си мисълта...
Тутманик

# 317
Вени, може ли рецептата за тутманика? Ти правеше и с картофи, нали? Не намирам нищо на първа страница  bouquet

# 318
Ахх, че ми се прияде от този тутманик на конци. И аз искам рецепта ,моля!  Rolling Eyes

# 319
  • забравих си мисълта...
Мерси момичета. Рецептата е съвсем обикновена, но тутманикът се получава винаги много пухкав, на конци, но въпреки това лек и много вкусен. Обикновено изчезва за много кратко време. Simple Smile

Miriana86, аз правех преди картофен тутманик и козунак, и хляб, и какво ли не още, но децата нали си играха на компютъра и ми заключиха блога и не мога да вляза да видя рецептата. А и от тогава не съм и опитвала да правя тесто с картофи, но в нета със сигурност има и други рецепти с картофено тесто.

Ето това е рецептата на този тутманик, който е по-горе.

Тутманик Venetta

# 320
За съжаление линка дава ,че съдържанието не е на разположение.

# 321
  • забравих си мисълта...

Не знам защо е така. Албумът е обществен, не е скрит, не е само за приятели, по принцип всеки може да го види.

# 322

Не знам защо е така. Албумът е обществен, не е скрит, не е само за приятели, по принцип всеки може да го види.
При мен се отвори и благодаря за споделянето . Тутманика е разкошен .

# 323
  • София

Ето това е рецептата на този тутманик, който е по-горе.

Тутманик Venetta

Аз го чета и благодаря много  bouquet
Задължително ще го пробвам.

# 324
Аз отварям!  Hug
Благодаря!

# 325
Еее, хубаво аз нямам регистрация във фейсбук ,може би заради това. Ама там ли е единственото място от което може да се вземе тази рецепта?  newsm78

# 326
https://www.facebook.com/vivien.veneta/media_set?set=a.303311923 … 683569&type=3

Последна редакция: пт, 13 ное 2015, 18:23 от miriana86

# 327
Аз обожавам памук пита, но сигурно от една година не съм правила, трябва скоро да направя една за децата.

# 328
Благодаря за рецептата на тутманика. bouquet Много ми харесва ,но ми се струва много сложен за изработка. Аз нямам машина за месене на хляб , обикновено меся на ръка ,което се случва рядко Grinning , а и това прегъване нямам идея за какво иде реч.  newsm78

# 329
Не е солена питка, но е сладък хляб с канела, който може да ви се стори интересен.
Вашите питки, момичета са истинско произведение на изкуството!  Hug

Коледен венец

Общи условия

Активация на акаунт